Çok zor durumdayım lütfen kınamadan yargilamadan yardim edin

Okuyorum psikologlari dinliyorum baya arastiriyorum pek islemiyo. Insallah duzelcem ve Rabbimin adaletine sonsuz guveniyorum nasil ki ben ne yasattiysam cektim oda cekicektir hastalikli bi sizofren olmasi sanirim onu hesaptan ve gazaptan kurtarmicaktir

Kafanizdaki ses size şu iyi yani vardi dediginizde size ettigi hakaretleri, dayaklari hatirlayin

Seni ve kişiliğini resmen bitirmiş.Kararli ol bitir şu işi.Boyle saygısız,sevgisiz bir ilişkiden ne bekliyorsun???2.sayfa haberlere konu mu olacaksın?Kendine gel ne sevgisi?Adam seni günah keçisi hatta oyuncak yapmış.Ne demek o....?O işi yapana bile bunu diyemiyorsun.Kendine,o küfrettigi ailene biraz saygı duy ve kangren olmuş o şeyi kes at.Atmazsan çok üzülürsün böyle hem de bu defa hattını değişip kurtulacagin bir yolda olmaz

Ailemin hic sucu yokki onlarida pesimde mahfettim zavalli annem neler cekti
Şimdi ne desem olmaz dediğim gibi siz de farkındasınız ama sizin de dediğiniz gibi içeride size tutan başka bağ var. Ondan kurtulmak için uzmanla görüşün.

Cok tesekkkur ederim Allah razi olsun rahtluyorum kotu yorumlarda yazsalar bana iyi geliyo demekki ben yanlis yapmadim diyorum
Tabikide ne yanlisi allah askina . Sana neler yasatmis fiziki ve psikolojik siddet 10 sene diosun insan 5 cocuk yaptigi kocasini cekmez bu kadar. Bu dusunceleri kafandan at zaten artik hayatinda degil yaptiklarin tamamen seni ilgilendirr onunla ilgili bi durum yok kalmamis hala kuduryosada neyin vijdani ohh canima de ysin demen gerekirken. Seni oldururum vs sozlerine kanma hele bu laflarla beni seviyo ondan yapio gibide dusunme . Sevgi bu deil asla deil. Hayvalayan kopek isirmaz .
Cok tesekkkur ederim Allah razi olsun rahtluyorum kotu yorumlarda yazsalar bana iyi geliyo demekki ben yanlis yapmadim diyorum

Şimdi ne desem olmaz dediğim gibi siz de farkındasınız ama sizin de dediğiniz gibi içeride size tutan başka bağ var. Ondan kurtulmak için uzmanla görüşün.
Aynen aynennn iste o icimde adini bilmedigim.baska bi bag var aliskanlik mecburiyet delilik eziklik bi suru isim koyabiliyorum hatta cin peri büyü nefis pisliklik ama ne oldgunu bulamiyorum korku diyorum tehdit etti sana ailene mutlaka zarar vericem diye aceba o mu

Attim insallah benim icin hat degistirip bu denli bu vakte kadar ona ulasamamamk onun istemedigi bi kac seyi cesaret edip yapmak buyuk bisey inanain eskiden olsa daglari yol eder yine bi sekilde onun dedigini yapmaya calisrdim. Insallah bana zarar vermez bidaha bulasmaz bende ona asla bulasmam

Kız cahiliye devrinde misin ? Kimse sana hak ettiğinden azını layık göremez . Sen değerlisin sen kıymetlisin. Kimsenin sevgi kirintilarina kalmadın . Güçlü kızlar değerli kızlar böyle düşünür. Senin namusun seni ilgilendirir ki kesinlikle evlilik dışı ilişkilere karşıyım eğer sana namussuz gözüyle bakan bir aile ve erkek varsa bu iftiracı zalim insanlardan uzak dur. Bak TV de görüyoruz bunun gibi manyaklar kadınların canına kast ediyor. Güzelce okulu oku kaliteli insanları kendini layık gör. Bu ne be serserinin birinden aşk dinlenecek halin yok ya. Ne halt yerse yesin . Sen kıymetinin altındaki adamlarla ilgilenme . Her zaman kendini değerli gor bir daha da kendini böyle kıymetsiz gösterme . Biraz ulaşılamayan sevgisini öyle herkese vermeyen kıymetli bir gönlün olsun. Erkekler böyle kadınların peşinde koşar senin gibi bu davranışı yapan kadınları çantada keklik bilir saygı bile göstermez . Ulaşılamaz kişi sen olacaksın . Şuan küçüksün ama bı iki yillikta olsun üni oku kenine güvenin gelsin. Mesleğin olsun elinde öyle züppe takımıyla değil beyfendi senin kıymetini bilen erkekler girmeye çalışsın hayatına. züppe takımı bu kız bana bakmaz desin . Tamam mı ablacım çok küçüksün inanma iki seni seviyorum diyene bı test et gör bakalım karakterini bunları zamanla anlayacaksin

Korkuyorum aileme bana zarar verir diye her pisligi yapabilcek birisi burda anlatiyorum o pisligin gunahlarini hafiflatiriyoruz aslinda ama rahatladim gerci tanimiyorsnuz onun yapablceklerin siniri yok yada beni boyle korkuttugu icin oyle saniyorum. Dipte yasiyo psikoljisi bozuk alkol e... icen biri bir gun kendini bitirir benide ceker diye korkuyorum ama Allah buyuk her gun bu korkuyla gunden gune kafayi usutcem iyce dedigim gibi iki kisilik herkese ben ibret oluyum disardan goren sanarki uni mezunu merhmatli delikanli vatansever beyfendi bir adam ama ici seytanin sapkinin ahlaksizin pisligin teki

İnşallah.Gerçek bir ilişki yaşayınca bu yaşadıklarinin kâbus hatta rezillik olduğunu anlayacaksin

Uni mezunuyum.zaten ben okudum.

Merak etmee hiç bir şey yapamaz öylesi

Uni mezunuyum.zaten ben okudum.
Kız ne cahil hareketler bunlar . Sana hiç yakışıyor mu ? Okumuş kültürlü bir kadına . Senin layigin bu serseri mi yoksa bir beyfendi mi? Kapıların açılsın sandalyen çekilsin önüne güller sersin yanında alkol almaktan utansın . Bak sana bişey diyim mi kendini sev ve değer ver yoksa hayatına kim girerse girsin değer vermez sana. Kimin umrunda elalem ne düşünmüş sen ne düşünüyorsun o önemli . Kaçıncı yuzyildayiz ya

Merak etmee hiç bir şey yapamaz öylesi
Kendisi aciktan yapamaz korkar hapise giregni blir cunku sikayet ettim onu daha once. Baska sucuda vardi benle ilgisi olmayan sadece aciktan bakti bitti artik arkamdan kimide ceksem moduna girerse yapar. Onun haricinde ancak kendi gibi pisliklere yaptirir gizliden dedi zaten kanitlayamazsin bagira bagira kafayi bozarsin biterse bir gun oyle seyler yaparumki sana ve ailene hatta sana yapmam ailene yaparim dedi

Suanda ayrisiniz gorusmuosunuz anladigim kadaryla buna ragmen hala size ulasip tehdit kufur
Su anda ayrisiniz gorusmuyosunuz anladigm kadaryla . Buna ragmen size ulasmaya calisiomu telfnla arayip tehdit kufur ediyomu karsiniza cikiyormu size ulasmaya calisiomu ne kadar suredir ayrisiniz

Oyle olmuyor iste gercekten yasadginiz cografya kaderiniz sadece tvde gorduklermiz degil kac insan kac kiz kendine kiydi boyle sebepten kac kadin cinayeti oldu haberimiz olmayan namus yuzunden abisi babasi olduren kac kiz zorla evlenmek zorunda kaldi bende tv de gorunce kizardim dunya ne halde cozum var felan diye ama oyle degil inanain oyle bi sıkısıyornuz caresiz kaliyorsnuz hayat sartlari oyle bi oluuorki kurbanlik koyun gibi kalip ya bi mucize bekliuorsnuz yada boyun egiyosnuz istersenuz amerikada okuyun astronot olun eger mecbur kalirsaniz hic bisey degismiyor

Kim bu ya eşkıya mi ? Kuzum senin baban aman yok mu? Anlatsana bunları. Saklama .

2 3 ay oldu suan ulasamiuor tehdit edemiyor en son konustgmuzda etmisti

İyi kötü muhattap olma artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…