Hayatınızdan koskocaman on seneyi çöpe atmışsınız.Siz nelee dusunuyoranuz bu anlattiklarim hakkinda.
Onun kuralı degil mallıkları.Ne düsünüyorum biliyor musunuz? Biraz kendinizi sevin ve deger verin birakin ailesi ne düsünüyor o nasıl bir insan.Ne güzel kurtulmussun yolunu ciz ve oradan yürü.Onun kurali disina cikinca arrik donmez istemedigi biseyi yaptin hissi. Bu durumlardan kurtulamiyorum. Merak ediyorum onu o iyi super bi insan gibi be haksizim haketmisim gibi hissediyorum. Siz nelee dusunuyoranuz bu anlattiklarim hakkinda.
Hep ne yaparsa yapsin cok sevdiginden yapiyo
Şu iki cümle herşeyin özetiAldatildim dayak da yedim kufur hakaret tehdit.
Efendi köle olayı zaar?Siz nelee dusunuyoranuz bu anlattiklarim hakkinda.
Sonuna kadar okursaniz sevinirim belki beni o zama daha iyi anlarsiniz aslinda biliyorumdogrulari ama elimde degil yapamiyorumYazınizi sonuna kadar okuyamadım ama bırakın artık sizi sürekli asagilamis bir insanla ne işiniz var hayatınıza bakın hatta psikolog yardımı alabilirsiniz düğüne gitmek gezmek sizi namussuz yapmaz kendinize değer verin ve geride bırakın yaşanılan herşeyi
Cok uzuluyorum BunaHayatınızdan koskocaman on seneyi çöpe atmışsınız.
Ne yaşadınız?sinirlenince yasadiklarimizdan vuruyodu
Psikologa gitmistim.daha once 2 kere ise yaramadi maddi durumumda cok yok oyle iyi bir psikologa gidecek burda simdi.yazilan yorumlar biraz icimi rahatlatiyo kendimi haksiz gormuyorum o zamanNet psikolog desteği almalısın. Ağır bir şekilde narsist manipülasyonuna maruz kalmışsın.
Unutma sen değerlisin akıllı sağlıklı bir bireysin. Ve tüm bunlar geçecek eski sağlıklı pskolojine kavuşacaksın tek yapman gereken psikolojik destek almak.
Biliyorum bunlari ama yapamiyorumOnun kuralı degil mallıkları.Ne düsünüyorum biliyor musunuz? Biraz kendinizi sevin ve deger verin birakin ailesi ne düsünüyor o nasıl bir insan.Ne güzel kurtulmussun yolunu ciz ve oradan yürü.