- Konu Sahibi filizada6798
-
Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 3 sene önce uzun zamandır tanıdığım ama hiç sevgili gözüyle bakmadığım biriyle ilişkiye başladım yakın akrabamız ama o 43 yaşında hiç evlenmedi şimdiye kadar o da bana çok aşık oldu bende ona her anımız her saniyemiz birlikte geçti üç yıl boyunca birlikte yemek yiyorduk birlikte yatıyorduk onun annesi babası beni çok istiyordu ama bi ablası ben hiç istemediği için sürekli ayırmaya çalışıyordu sürekli bunun için uğraşıyordu ama biz çok aşıktık sigarası alkolu her türlü kötü alışkanlığı olmasına rağmen onu çok seviyordum herkes sen nasıl bununla olabiliyorsun sana göre değil demesine rağmen çok seviyordum çünkü çok mutluyduk beni dünyanın en mutlu kadını yapıyordu bi gün bana sevgililer gününde hediye gönderdi beni seven biri bu da bu hediyeleri gördü ve beni aldattın diye diye beni affetmedi ayrıldık çıkıp gitti antalyaya aradan 6 ay geçti çok bekledim ama beni engellemişti sürekli soruyordu kuzenlerime ama hiç aramıyordu yazmıyordu bende onu unutmak için yeni bir ilişkiye başladım hiç sevmediğim halde devam ediyordum sonra aniden geldi karşıma çıktı beni sevgilimle birlikte gördü binbir türlü hakaret dedikodu iftira çıkardılar sonra karşıma çıktı her yerde bana sürekli sen o çocuğu sevemezsin sen onunla olamazsın o çocuk tipsizdir pazarda mı buldun gibi şeyler söylüyordu sonra yine yazıp arayıp yine aynı şeyleri sayıp hakaret ediyordu ben seni çok sevdim bize bunu nasıl yaptın deyip duruyordu ama içi yanıyordu hali şekli konuşmaları ailesine beni söyleyip bana saydırmaları hiç bitmiyor ama bana karşı susmuş şuan içim çok acıyor onu unutamıyorum yaşadığımız milyonlarca şeyi anıları gittiğimiz yerleri birlikte geçen her saniye aklımda dayanamıyorum sizce neden sustu benim için resmen ölüyordu karşımda tirtir titriyordu bensiz nefes alamıyordu nasıl susabiliyor ?
oohhh dibindede sıyır hemde yakın akrabanızmı 43 yaşındaki yakın akraban adama aşık oldun birlikte yattın aldatmadın ama hediye verecek seviyede başka bir ilişkinde vardı sana dönerde barışırsınz inşşallah ikinizde birbirinizi haketmişsiniz ama lütfen üremeyin :)aldatmadım sadece beni seven biri haberim olmadan bana hediye gönderdi o gördü
yakın akrabası43 yaşında size göre normalmi ?? ve kızn başka ilişkileride var alkol sigara en son sıkıntılar benceAy ne çok seviyorsunuz kınamayı vallahi sisiyorum bu yorumların okurken. Olmuş bitmiş işte kıza da böylesi denk gelmiş aşık olmuş, size göre doğru değil diye ne yapsın atsın mi kendini?
Ayrıca alkol ve sigara alan herkes pislik diye bir şey yok, ne derece aldığı önemli sosyal iciciyse alkolik diyemeyiz adama. Yaş konusu dışarıdan bakınca sıkıntı gibi görünüyor ama bu toplumun dayatması biraz da, seni mutlu edecek şeyleri o adamda bulduysan kimse karışamaz, bu tamamen senin tercihin sonuçları da seni bağlar bu durumda.
Adam nasıl susuyor konusuna gelince de, bariz aldatıldığıni düşünmüş, onu ikna etmek için, yanlış anladığını izah edecek tatmin edici bir açıklama yapmadin mi? Yani aşık olduğum adam elin adamının yolladığı hediye yüzünden yanlış anlayıp gitse diğer adama dünyayı dar ederim, sevgilimi de ikna etmek için gerekirse yuzlestiririm. Bunları yapmadıysan hata biraz sende sanırım. Adam aldatıldığıni düşünüyorken bir de yeni ilişkiye başlaman hata üstüne hata olmuş. Tabi yine de ne yaşadığını sen bilirsin okuduğuma gore yorum yapıyorum
3-5 sene sonra amcam dedelik unvanı alacak körpecik yavrucağım boşver.Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 3 sene önce uzun zamandır tanıdığım ama hiç sevgili gözüyle bakmadığım biriyle ilişkiye başladım yakın akrabamız ama o 43 yaşında hiç evlenmedi şimdiye kadar o da bana çok aşık oldu bende ona her anımız her saniyemiz birlikte geçti üç yıl boyunca birlikte yemek yiyorduk birlikte yatıyorduk onun annesi babası beni çok istiyordu ama bi ablası ben hiç istemediği için sürekli ayırmaya çalışıyordu sürekli bunun için uğraşıyordu ama biz çok aşıktık sigarası alkolu her türlü kötü alışkanlığı olmasına rağmen onu çok seviyordum herkes sen nasıl bununla olabiliyorsun sana göre değil demesine rağmen çok seviyordum çünkü çok mutluyduk beni dünyanın en mutlu kadını yapıyordu bi gün bana sevgililer gününde hediye gönderdi beni seven biri bu da bu hediyeleri gördü ve beni aldattın diye diye beni affetmedi ayrıldık çıkıp gitti antalyaya aradan 6 ay geçti çok bekledim ama beni engellemişti sürekli soruyordu kuzenlerime ama hiç aramıyordu yazmıyordu bende onu unutmak için yeni bir ilişkiye başladım hiç sevmediğim halde devam ediyordum sonra aniden geldi karşıma çıktı beni sevgilimle birlikte gördü binbir türlü hakaret dedikodu iftira çıkardılar sonra karşıma çıktı her yerde bana sürekli sen o çocuğu sevemezsin sen onunla olamazsın o çocuk tipsizdir pazarda mı buldun gibi şeyler söylüyordu sonra yine yazıp arayıp yine aynı şeyleri sayıp hakaret ediyordu ben seni çok sevdim bize bunu nasıl yaptın deyip duruyordu ama içi yanıyordu hali şekli konuşmaları ailesine beni söyleyip bana saydırmaları hiç bitmiyor ama bana karşı susmuş şuan içim çok acıyor onu unutamıyorum yaşadığımız milyonlarca şeyi anıları gittiğimiz yerleri birlikte geçen her saniye aklımda dayanamıyorum sizce neden sustu benim için resmen ölüyordu karşımda tirtir titriyordu bensiz nefes alamıyordu nasıl susabiliyor ?
şu haptan üç beş tane attır ortaya belki içerÜfff azalarak bitin bi ya, lütfen.
Hemen :))şu haptan üç beş tane attır ortaya belki içer
Normal olduğunu söylemedim ki ben. Yakın akrabası olmadığını söylemiş. Uzaktan akrabalık bağı varmış. Ben tercih etmem 43 yaşındaki birini ama bilemeyiz ki belki başına gelmeden önce o da böyle düşünüyordu bir anda içinde buldu kendini. Herkesin hayatı aynı değil maalesef herkesin aldığı görgü, aile yapısı aynı değil. ben sadece kinayici ağır eleştirilere kızıyorum, yol göstermek yerine direkt sen öldün çık algısı var. Onun dışında üyeye zaten hatanın onda olduğunu söyledim.yakın akrabası43 yaşında size göre normalmi ?? ve kızn başka ilişkileride var alkol sigara en son sıkıntılar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?