Çok zevksizim lütfen yardım

Eğer hoşunuza giden bu modellerse başkalarını dinlemeyin siz yaşayacaksınız içinde. Herkesin hayalindeki yuva farklıdır. Ama tavsiyem evinizin duvar kapı ve zemin kaplamasının da renklerini göz önünde bulundurun. Mesela sarı koltuklar kül rengi ahşap kaplama üstünde güzel durmuş ama sarı veya kiraz ahşap varsa zeminde aynı hissi vermeyebilir.

Koltuklar ve yemek takımı belki ayrı ayrı iyidir ama beraber çok uyumsuz. Uyum denen şey en zevksiz şeyleri bile güzel gösterirken uyumsuzluk hiç bir zaman zevkli görünmez. Özellikle buna dikkat ederzeniz işiniz kolaylaşır.

Kullanacak olan sizsiniz, içinize sindiyse, kime ne? Şahsen ben kitaplık dışında beğendim seçimlerinizi. Kitaplık daha ince raflı filan olsaymış, güzel olurmuş da, bu haliyle biraz kaba. Sanki bir ofise daha çok yakışır. Yemek takımı da en son takılacağım şey mesela. Baş yapıt olmasına gerek yok, işlevi önemli benim için. Gayet sade bir şey seçmişsiniz, bence güzel. Koltuk seçiminizi beğendim ama katalog çekiminin yapıldığı gibi geniş, ferah ve modern bir odada güzel dururlar. Kutu gibi odaya bu kadar eşyayı tıkarsanız, boğucu olabilir. Biraz da mekana göre seçmek lazım mobilyaları bence.

Sade olması güzel bir evin ama modern de olmalı , foto ekleyemiyorum yoksa farklı şeyler yollardım

O zaman en önemli sorunum daha kapsamlı düşünmem lazim uyum konusunda. Teşekkür ederim :)

Kiracı bosaltana kadar beklemem gerelelecek o halde
Cok fazla olumsuz konuşulunca bu hale geldim. Yemek takımı çok süslü püslü gibi geldiği için içime sinse de cekiniyorum. Sanki sade düz olmalıymış gibi.

Yemek takımınızı cok begendım.Zevksiz değil fakat yemek masası ile kontuk takımı uyumlu değil sadece.Düz ceviz ahsap rengi daha güzel olur.Koltuk renkleri benim zevkime göre cok canlı daha notr tonlar tercih edip yastık aksesuarla renklendirmeyi düşünürdüm.Çünkü seneler içinde renklerin solup kötü görünme ihtimali var.

Teşekkürler

Yemek takımın dışında hepsini begendm canm.Ama sen begendiysen bize söz düşmez:)

Country ölmedi mi artık ya atlatamadık mi daha onu..
Konsept farkı var sectiklerinizde...
Birbiriyle ayrı tellerden çalıyorlar.
Sade modeller ve soft renkler seçip öyle deneyin bir de

Yeşil sarı gerçekten çok boğucu daha farklı iç açıcı renkler mi baksanız :)

Sadece oturma odasimi olcak? Yani oturma odası ve salon bir mi olacak yoksa ayri ayri mi?

Country ölmedi mi artık ya atlatamadık mi daha onu..
Konsept farkı var sectiklerinizde...
Birbiriyle ayrı tellerden çalıyorlar.
Sade modeller ve soft renkler seçip öyle deneyin bir de
Country dediginiz nedir bilmiyorum ama ölmedi mi demeniz biraz tuhaf çünkü her şey bir süre sonra basa sarıyor zaten. Ayrica travma tarzi bir sey mi ki atlatmaktan soz ediyorsunuz:/ Konsept farki dediginiz yemek masasi ve koltuk takimi ile ilgili olmali sanirim . Koltuk takımında konsept değil renkleri göstermek için örnek attim bu sarı ve yeşilin soft olanını tercih ediyorum zaten . Onun disinda kitaplık başka odada olacak aymi konsept olmasına gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…