Çok zevksizim lütfen yardım

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
35
Merhaba arkadaşlar 4 ay sonra nikahım olacak. ( insallah) Beyaz esyalari hallettim ama mobilyalar ve mutfak konusunda hem marka hem model hem renkler konusunda cok kararsızım. Ne begendiysem herkes olumsuz yorum yapıyor. Işin içinden çıkamıyorum. Bir-kac begendigim örnekleri atacagim. Yorum yapabilir mısınız? Farklı fikirleriniz varsa yardımcı olabilir mısınız?
Benim en onemli beklentim sade olması. Bunun yanında doğaya ait desenleri çok seviyorum. Oturma odamda yeşil sarı tonları olsun istiyorum. Lutfen yardımcı olur musunuz ? Marka olarak da orta derece diyelimm. Ancak bazı hassasiyetlerim hariç. Mesela süpürge ve utu konusunda kaliteden daha az taviz vermek istiyorum. Süpürgede dyson markası iyi diyorlar mesela ve evimde hayvan olacağı için tüy konusu önemli.
Şimdi karışık birkaç örnek atacağım beğendiğim birkaç ürünle ilgili.
Teşekkürler
(Not: köse takımları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni gelin evinde güzel durmaz deniliyor. Bir de yeşil sarı tonlarını çok boğucu kasvetli buluyor musunuz?)

Eklentiler

• Screenshot_20181228-161843.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 199
  • Screenshot_20181225-181206.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 204
  • Screenshot_20181220-232515.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 201
  • Screenshot_20181220-232511.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 200
  • Screenshot_20181207-133720.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 193
Ozaman bende zevksizimki secimlerinizi begendimmm....ama kimseninde neyi begendigi umrunuzda olmamali...sizin eviniz olacak bu...sizin secimlerinizden olusan....bence gayet guzeller...arkdasimin koltuklrida bu renk ma mobilyasi koyu bence guzwl secimler

yemek takımı ve kitaplık dışında diğerlerini beğendim.

yemek takımını neden beğenmedim bilmiyorum.

kitaplığı ise fonksiyonel bulmadım. kullanışlı değil ve göz yorucu. kitaplık dediğin düz kitaplık gibi olmalı bence, şova gerek yok.

Gözüme şey takıldı. Yemek masası beyaz, oturma grubunun ayakları ceviz. Uyumsuz olmaz mı? Ağaç rafı beğendim Beyaz eşyadan anlamam :)

Cok teşekkür ederim. :)

KOLTUK TAKIMININ RENGİ GÜZEL AMA MODELİ PEK SEVMEDİM ONUN DIŞINDA HEPSİ GÜZEL ALLAH AĞIZ TADIYLA KULLANMAYI NASİP ETSİN

Gözüme şey takıldı. Yemek masası beyaz, oturma grubunun ayakları ceviz. Uyumsuz olmaz mı? Ağaç rafı beğendim Beyaz eşyadan anlamam :)
Oturma grubunu renkte örnek olarak attim. Yani bu tonlarda istiyorum. Ancak ayakların beyaz olmasına da özellikle dikkat etmezdim sanirim. Ayrıntı için teşekkür ediyorum :)

Koltuk takımı çok hoş

Yemek takımı tarzım değil

Masa vs de güzel daha az ayrıntılı olan varsa yani bir tık daha düz daha hoş olabilir

Bende beğendim çünkü böyle minimalist ve modern seviyorum milyarlar harcayıp avangart modelle doldurulan evleri beğenmiyorum bende zevk meselesi tabiki herkez beyendiği şekilde alsın ve yaşasın kimseye beyendirmek zorunda değil hiçkimse

ben sectiginiz urunleri begendim.

mutfak urunleri kare olanlar daha modern gorunuyor, yuvarlaklar daha klasik, belki kare de bakabilirsiniz.
benimkiler yuvarlak, kacinciya da yuvarlak aliyorum ama bir misafirlikte kare olanlari gorunce de kiskaniyorum :)))

diger mobilya urunleri guzel gorunuyor ancak kucuk olmasina dikkat edin, mesela masa sandalye takimi cok buyuk olabilir, 8 kisilik galiba, o kadar buyugune ihtiyaciniz var mi iyi dusunun, fotoda guzel duruyor ama evde buyuk yer kaplayacaktir.

Gorusleriniz için teşekkür ederim bunun siyah olanını almak istiyorum. Ben de normalde sadelikten yanayım ama bana ve kitaplarima özel odamın bana biraz daha çekici gelmesini istedim. Evet pek fonksoyonel degil

Kare veya yuvarlayan ziyade modeli aklima pek yatmıyor. Hani çok süslü püslü gibi. Teşekkürler :)

Herkes -ablam bile- burin kıvrınca moralim bozuldu biraz

Bende yemek takımıyla koltuk takımının rengini beğenmedim iç karartıcı biraz . Koltuk takımının renkleri daha modern olabilir.
yemek takımıda aslında çok güzel ancak her her masa örtüsüne bardağa peçeteye uyduramayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…