- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Anladım,anladığım kadarıyla sade bir zevkin var.Bir olacak o acıdan masa ve koltuk ayaklarına dikkat etmem gerekecek
Öncelikle uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim :) tavsiyenizi anlatan görsel varsa daha anlaşılır olur sanki:) Evet sade bir zevkim var. ( isabet ettiniz)Anladım,anladığım kadarıyla sade bir zevkin var.
Benim aklıma bir renk geldi..
Mavi ve gri arası bir renk var. Annemlerin evinde var L koltuk şeklinde
O rengin adını bilemiyorum oyle bir oturma grubu alsan,krem şapkalı bir abajur, orta sehpa ama yuvarlak olsun (bence)
Bir de stor perde mi düşünüyorsun? Bu tip mobilyaya suslu puslu perde de olmaz çünkü..
Kitaplik yerine de cekmeceli kapakli siyah bir tv unitesi alsan? Hem kapaklarina kitap biblo falan dizersin hemde tv unitesi yani yer de kaplamaz ve bellona da oyle bir model var bir arkadaşım almıştı
Bu arada ben normalde süslü püslüyum evim de avangarde . Altin sarısı ve varaklı
Sana bir baska onerim de ,hali perde olayina dikkat etmen yoksa mobilya kendini göstermeyebilir. Kırlentler de onemli onlari internetten alabilirsin mesela salonda birkac farkli rengi dozunda kullanman gayet şık olacaktir.
Teşekkürler:) Ah ben de bilsem, etkileniyorum işteYemek takımı tam benlik ya bayıldım .. ki yemek masası da on numara bu kadar çevreyi neden dinliyorsun ki konu sahibi orası senin evin olucak unutma
Öncelikle uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim :) tavsiyenizi anlatan görsel varsa daha anlaşılır olur sanki:) Evet sade bir zevkim var. ( isabet ettiniz)
Kitaplık farklı bir odada olacak ben zevkimi anlatmak için birkaç örnek atayim dedim sadece. Kırlent konusu iyi bir fikir oldu benim için. Evet bir de perde olayı var doğru Evde tv olmayacağı için ünite olamayacak ben konsol falan da sevmiyorum odada bir boşluk olursa nasıl doldururum bilemiyorum
Aman boşver herkesin bı fikri var yeni ev dosenicegi zaman mübarek herkesin içinden küçük selim bey çıkıyorTeşekkürler:) Ah ben de bilsem, etkileniyorum işte
Cok kokos ama buna ragmen cok begendim
Cok kokos ama buna ragmen cok begendim
Aslında benim zevkim değil bu,benim zevkimi görseniz kesin gülersiniz ama daha sade seylere bakmaya çalıştım sizin icin beceremedim galibaZevkinizi çok beğendim. Tarzım olmadigi halde gonderdikleriniz çok hoşuma gitti :)
Kokosluk sadelikle birleşince baya güzel şeyler cıkmış ortayaAslında benim zevkim değil bu,benim zevkimi görseniz kesin gülersiniz ama daha sade seylere bakmaya çalıştım sizin icin beceremedim galiba
Teşekkür ederim :)Kendimce söyleyeyim, öyle bir zevksizliğiniz yok.
Fakat, bana göre zevkli de değilsiniz.
Tarzınız bence klasikten yana ve seçtğiniz şeylerin hep modüler olması gözüme takıldı.
O yemek masasını ben ancak mutfakta düşünürüm mesela.
İlla şık olması için varaklar, pembeler, gösterişli şeylere gerek yok.
Çok güzel bir masa ve sehpa ayağı seçersiniz, oldukça şık olur ve evinizin teması bunun üzerine ilerler.
Benim evim gümüş metal ve ayna üzerinedir, salondan yatak odama çok modern ama şıklığı bı temayla tamamlayan mobilyalarım vardır.
Şuan moda olan pirinç ve bronz ayaklar mesela.
Koltukta ise daha küçük, modern bakabilirsiniz.
Renk konusuna bir şey diyemem, herkesin kendi zevki ama haki, turuncu ve lacivert kombinasyonuna bayılırım ben.
Buna bayıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?