Çok zevksizim lütfen yardım

Bir olacak o acıdan masa ve koltuk ayaklarına dikkat etmem gerekecek
Anladım,anladığım kadarıyla sade bir zevkin var.
Benim aklıma bir renk geldi..
Mavi ve gri arası bir renk var. Annemlerin evinde var L koltuk şeklinde
O rengin adını bilemiyorum oyle bir oturma grubu alsan,krem şapkalı bir abajur, orta sehpa ama yuvarlak olsun (bence)
Bir de stor perde mi düşünüyorsun? Bu tip mobilyaya suslu puslu perde de olmaz çünkü..
Kitaplik yerine de cekmeceli kapakli siyah bir tv unitesi alsan? Hem kapaklarina kitap biblo falan dizersin hemde tv unitesi yani yer de kaplamaz ve bellona da oyle bir model var bir arkadaşım almıştı

Bu arada ben normalde süslü püslüyum evim de avangarde . Altin sarısı ve varaklı :deli:

Sana bir baska onerim de ,hali perde olayina dikkat etmen yoksa mobilya kendini göstermeyebilir. Kırlentler de onemli onlari internetten alabilirsin mesela salonda birkac farkli rengi dozunda kullanman gayet şık olacaktir.

Anladım,anladığım kadarıyla sade bir zevkin var.
Benim aklıma bir renk geldi..
Mavi ve gri arası bir renk var. Annemlerin evinde var L koltuk şeklinde
O rengin adını bilemiyorum oyle bir oturma grubu alsan,krem şapkalı bir abajur, orta sehpa ama yuvarlak olsun (bence)
Bir de stor perde mi düşünüyorsun? Bu tip mobilyaya suslu puslu perde de olmaz çünkü..
Kitaplik yerine de cekmeceli kapakli siyah bir tv unitesi alsan? Hem kapaklarina kitap biblo falan dizersin hemde tv unitesi yani yer de kaplamaz ve bellona da oyle bir model var bir arkadaşım almıştı

Bu arada ben normalde süslü püslüyum evim de avangarde . Altin sarısı ve varaklı :deli:

Sana bir baska onerim de ,hali perde olayina dikkat etmen yoksa mobilya kendini göstermeyebilir. Kırlentler de onemli onlari internetten alabilirsin mesela salonda birkac farkli rengi dozunda kullanman gayet şık olacaktir.
Öncelikle uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim :) tavsiyenizi anlatan görsel varsa daha anlaşılır olur sanki:) Evet sade bir zevkim var. ( isabet ettiniz)
Kitaplık farklı bir odada olacak ben zevkimi anlatmak için birkaç örnek atayim dedim sadece. Kırlent konusu iyi bir fikir oldu benim için. Evet bir de perde olayı var doğru Evde tv olmayacağı için ünite olamayacak ben konsol falan da sevmiyorum odada bir boşluk olursa nasıl doldururum bilemiyorum

Yemek takımı tam benlik ya bayıldım .. ki yemek masası da on numara bu kadar çevreyi neden dinliyorsun ki konu sahibi orası senin evin olucak unutma ;)

Öncelikle uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim :) tavsiyenizi anlatan görsel varsa daha anlaşılır olur sanki:) Evet sade bir zevkim var. ( isabet ettiniz)
Kitaplık farklı bir odada olacak ben zevkimi anlatmak için birkaç örnek atayim dedim sadece. Kırlent konusu iyi bir fikir oldu benim için. Evet bir de perde olayı var doğru Evde tv olmayacağı için ünite olamayacak ben konsol falan da sevmiyorum odada bir boşluk olursa nasıl doldururum bilemiyorum

Rica ederim. Konsol aslında olsa iyi olur,eger 12 kisilik.yemek takimi alacaksan mutfak dolaplarina sigmayabilir. O açıdan .. madem almayacaksınız o zaman o boslugu doldurcak alternatifler tabiki var
Mesela bir vazo alirsiniz yerden yüksek ve sade büyükce
Bir puf alırsınız oturmak icin genişce mobilyaya da uygun zaten bazi ufak tefek ayrintilar odayi gayet guzel gösterir

Screenshot_20181229-021237_Samsung Internet.webp

Aslında benim zevkim değil bu,benim zevkimi görseniz kesin gülersiniz ama daha sade seylere bakmaya çalıştım sizin icin beceremedim galiba
Kokosluk sadelikle birleşince baya güzel şeyler cıkmış ortaya :D ben çok beğendim ikisini:) teşekkürler birkaç tane fikir oluştu bazı ayrıntılarda ;)

Kendimce söyleyeyim, öyle bir zevksizliğiniz yok.
Fakat, bana göre zevkli de değilsiniz.
Tarzınız bence klasikten yana ve seçtğiniz şeylerin hep modüler olması gözüme takıldı.
O yemek masasını ben ancak mutfakta düşünürüm mesela.
İlla şık olması için varaklar, pembeler, gösterişli şeylere gerek yok.
Çok güzel bir masa ve sehpa ayağı seçersiniz, oldukça şık olur ve evinizin teması bunun üzerine ilerler.
Benim evim gümüş metal ve ayna üzerinedir, salondan yatak odama çok modern ama şıklığı bı temayla tamamlayan mobilyalarım vardır.
Şuan moda olan pirinç ve bronz ayaklar mesela.
Koltukta ise daha küçük, modern bakabilirsiniz.
Renk konusuna bir şey diyemem, herkesin kendi zevki ama haki, turuncu ve lacivert kombinasyonuna bayılırım ben.

Kendimce söyleyeyim, öyle bir zevksizliğiniz yok.
Fakat, bana göre zevkli de değilsiniz.
Tarzınız bence klasikten yana ve seçtğiniz şeylerin hep modüler olması gözüme takıldı.
O yemek masasını ben ancak mutfakta düşünürüm mesela.
İlla şık olması için varaklar, pembeler, gösterişli şeylere gerek yok.
Çok güzel bir masa ve sehpa ayağı seçersiniz, oldukça şık olur ve evinizin teması bunun üzerine ilerler.
Benim evim gümüş metal ve ayna üzerinedir, salondan yatak odama çok modern ama şıklığı bı temayla tamamlayan mobilyalarım vardır.
Şuan moda olan pirinç ve bronz ayaklar mesela.
Koltukta ise daha küçük, modern bakabilirsiniz.
Renk konusuna bir şey diyemem, herkesin kendi zevki ama haki, turuncu ve lacivert kombinasyonuna bayılırım ben.
Teşekkür ederim :)

Back
X