- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- Konu Sahibi Melahatabla
Merhaba arkadaşlar 4 ay sonra nikahım olacak. ( insallah) Beyaz esyalari hallettim ama mobilyalar ve mutfak konusunda hem marka hem model hem renkler konusunda cok kararsızım. Ne begendiysem herkes olumsuz yorum yapıyor. Işin içinden çıkamıyorum. Bir-kac begendigim örnekleri atacagim. Yorum yapabilir mısınız? Farklı fikirleriniz varsa yardımcı olabilir mısınız?
Benim en onemli beklentim sade olması. Bunun yanında doğaya ait desenleri çok seviyorum. Oturma odamda yeşil sarı tonları olsun istiyorum. Lutfen yardımcı olur musunuz ? Marka olarak da orta derece diyelimm. Ancak bazı hassasiyetlerim hariç. Mesela süpürge ve utu konusunda kaliteden daha az taviz vermek istiyorum. Süpürgede dyson markası iyi diyorlar mesela ve evimde hayvan olacağı için tüy konusu önemli.
Şimdi karışık birkaç örnek atacağım beğendiğim birkaç ürünle ilgili.
Teşekkürler
(Not: köse takımları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni gelin evinde güzel durmaz deniliyor. Bir de yeşil sarı tonlarını çok boğucu kasvetli buluyor musunuz?)
Benim en onemli beklentim sade olması. Bunun yanında doğaya ait desenleri çok seviyorum. Oturma odamda yeşil sarı tonları olsun istiyorum. Lutfen yardımcı olur musunuz ? Marka olarak da orta derece diyelimm. Ancak bazı hassasiyetlerim hariç. Mesela süpürge ve utu konusunda kaliteden daha az taviz vermek istiyorum. Süpürgede dyson markası iyi diyorlar mesela ve evimde hayvan olacağı için tüy konusu önemli.
Şimdi karışık birkaç örnek atacağım beğendiğim birkaç ürünle ilgili.
Teşekkürler
(Not: köse takımları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni gelin evinde güzel durmaz deniliyor. Bir de yeşil sarı tonlarını çok boğucu kasvetli buluyor musunuz?)