çok zayıf ve küçük göğüsleri olup da protezi kas üstüne yerleştirilenler

evet canım çok doğru söylüyorsun. inşallah en güzel sonuçları alarak kurtuluruz bu ameliyattan. sevgiler...

evet canım çok doğru söylüyorsun. inşallah en güzel sonuçları alarak kurtuluruz bu ameliyattan. sevgiler...

bence amelıyatına karar verdıgın doktor butun yontemlerı uygulayabılmelı..yanı sadece kasustunde uzmanlasmıs olmamalı..soncıcek cok arastırdı ve ıstedıgı gıbı oldu.. ben ıse doktorlar sıtesınden buldum doktorumu.. resmınde ve ınfosunda en cok guven veren oydu hıc arastırmadan aradım gıttım gorustum ve gorusmedekı blgılendırmelerı ve ben amelıyat olursam hangı yontem vb. herseyı detaylı acıklamasından dolayı amelıyat tarıhımı alıp amelıyat oldum...sadece dedıgım alabıldıgının en buyugu ve yuvarlak olsundu ve benımde hayatımda aldıgım en dogru karar...bende cok memnunum..
darısı senle arzumaa ve tum amelıyat olmayı dusunen arkadaslara..umarım cok basarılı bır amelıyat gecırır ve mutluluklarınızı bızle paylasırsınız..

Son düzenleme:

inşallah arkadaşlar ya çok teşekkür ediyorum...

dual plan kesinlikle mükemmel bir göğüs veriyor insana.

soncicek canım ben dün akşam göğüs fotolarımı Aylin Karanlık'a mail attım ve hangi yöntemin bana uygun olabileceğini sordum. aldığım cevabı aktarıyorum:

"Resimlerinizi inceledim. size kas üstü olmaz. dual-plan olması da mümkün görünmüyor. çünkü meme beziniz çok az. kas altı olması gerekli..."

burda dual-plan olan arkadaşların meme bezi yeterli miydi?

Son düzenleyen: Moderatör:

benim hiç meme dokum yoktu.bildiğin erkek memesiydi.dümdüz.ama dual plan yapıldı ve şuan süper göğüslere sahibim.hiç bi problemim de yok . aksine burnum havada , göğüslerim dik geziyorum :82:

dual plan hakkında bi yazı kopyalıcam şimdi buraya.okursun.meme dokusuyla alakası olsaydı, benim doktorum bana bu planı uygulamazdı.ve kendisi alanında türkiyenin en iyi cerrahlarından

Son düzenleme:
MEME BÜYÜTME AMELİYATLARINDA YENİ BİR YÖNTEM ‘’DUAL PLAN SİLİKON AMELİYATI!’’

Meme büyütme ameliyatlarında günümüzde hala tek kabul edilmiş sağlıklı yöntem göğüslerin arkasına silikon implantlar yerleştirmektir. Bu alanda gerek kullanılan silikonların teknolojisi, dolgusu, yumuşaklılığı, dayanıklılığı ve şekli gerekse cerrahi teknikte ciddi ilerlemeler kaydedilmektedir.

Eskiden silikonlar seçilirken sadece volum düşünülürken artık kişinin vücut ölçülerine göre santimetrik olarak seçilen silikonlar yerleştirilmektedir. Kullanılan silikonlar nerede ise kişiye özel boyutlarda seçilebilmekte.

Örneğin; uzun boylularda, geniş omuzlularda farklı şekillerde silikonlar kullanılmaktadır. Silikon teknolojisindeki bir diğer gelişme hafif sarkıklık olan göğüslerin göğüs kaldırma ameliyatına gerek duyulmadan özel şekilli, göğüs kaldırıcı silikonlarla iz bırakmadan kaldırılabilmesidir. Tabi silikonların kullanım ömürleri de uzamış nerede ise 2 katına çıkmıştır. Cerrahi yöntemde de ciddi değişiklikler olmuştur. Bunun en önemli örneği yeni kullanılmaya başlanan dual plan yani çift düzeyli ameliyatlardır.

öntemde silikon ya göğüs altına yada kas altına yerleştirilmekteydi. Meme altına yerleştirilen silikon memeyi iyi bir şekilde kaldırmakta ama zayıf insanlarda dekolte bölgesinde doğal olmayan bir şişlik , “silikon görüntüsü “ yapmaktaydı. Kas altına konulduğunda bu silikon görüntüsü engellenmekte ancak bu sefer göğüsler yeteri kadar kaldırılamamaktaydı.

Dual Plan alt kısımda meme altında kalıp memeyi yeterince kaldırabilen üst kısımda ise kas altına geçilerek üst dekoltenin tamamen doğal olmasını sağlamak mümkün. Kısaca artık günümüzde yeni silikon teknolojisini ve dual plan teknolojisi ile ; 1. Kişinin vücuduna uygun silikon seçmek 2. Hafif sarkık göğüsleri sadece silikon ile kaldırmak 3. Daha az ağrılı ameliyatlar yapmak. ( kasın tamamen kesilmemesi sebebi ile) 4. Tamamen doğal görünen damla şeklinde göğüsler elde etmek mümkün.​

hımmm galiba bu doktorları da yeni yöntemler hakkında ciddi bir eğitime sokmaları gerekecek. şuna baksana ya hepsi aynı mesleği yapıyor ama tamamen zıt fikirler öne sürebiliyorlar. keşke bunun net bir ortak noktası olsaydı. bence doktorların hangi yöntemi yapmak daha kolayına geliyorsa sana ancak bu olur diyorlar. neyse ya ben yaz tatilinde türkiyeye gelip dual plan uygulayan doktorlarla görüşmeyi düşünüyorum artık. şu ana kadar en çok aklıma yatan yöntem dual plan oldu. bu yüzden şimdi olmaktan vazgeçtim. ilginiz için çok teşekkür ediyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:

Aylin karanlıga ben muayene olmuştum,yani ameliyat görüşmesine gitmiştim.Yaptıgı açıklamalar ve özellikle ameliyat sonrası resimleri hiç mi hiç begenmemiştim.O yüzden o doktoru kafamdan silmiştim.Bayan doktor istiyordum daha öncesinden,o yüzden tercih etmiştim fakat artık eminimki kesinlikle bayan doktor benim nasıl bir gögüs istedigimi asla anlamıyor,benim beklentime cevap vermiyor.Bilginize...Tabi tercih yinede senin,birde doktorlarla yüz yüze görüş,fikir al.Her doktorun kendine göre farklı tercihleri ve yöntemleri oluyor.Sana hangisi en dogru ve mantıklı geliyorsa onu seç.Öyle resim göndermeyle seçilmez yani.

doğru söylüyorsun canım. ben de kendisi bayan diye resimlerimi ona göndermek istemiştim

İllede bayan doktor istiyorsan Bogaziçi tıp merkezinde Dr.Tuba Erdogan var.hem fiyat olarakta uygun bir hastane.İnternetten Bogaziçi Tıp Merkezine gir,meme estetigine tıkla,alt tarafta bir form çıkacak,o formu eksiksiz doldur,gerekli bilgiler hatta ameliyat öncesi ve sonrası resimler msn adresine gelecek.Bu sana yardımcı olabilir canım.

ben bulunduğum şehirde pek fazla bu ameliyatı yapan doktor olmadığı için tek görüşme ile yetinmek zorunda kaldım. kas altı kas üstü hangisi uygulandığından bile emin değildim ama sonra kas üstü uygulandığını öğrendim. şuan silikonun kenarlarını hissedebiliyorum, sanırım fiziklerimiz benzer o yüzden kas altı öneriyorum...

Canım geçmiş olsun.. Kas üstü teknikte bu dediğin karşılaşılabilecek bir risk. Ama bunun tek nedeni yöntem değil silikonda olabilir. Doktoruna bir de bunu sormanı öneririm. Kullanılan protez sert olabilir, haliyle kas üstü bir plana konulduğunda kenarlar oturmadığı için hissedilebilir..
Protezinin markasını biliyor musun ? Veya kullanılan protez hakkında doktorundan bilgi almış mıydın?

Bu tür durumlarda genellikle protez sertliğinden kaynaklı sıkıntılar uzun zaman sonra bile ortaya çıkan ağrılar oluşabiliyor.

Tekrar geçmiş olsun..

Çok zayıf sayılmam 1.78 boyunda ve 64-65 kiloyum.
325 cc, high profil yuvarlak protez kas üstü, meme ucundan oldum.
Çok doğallar, forumda bazı üyelerin yaptığı yorumlar var, top gibi duruyor vs.gibi kesinlikle öyle değiller ve yumuşacıklar, ben olalı 4,5-5 ay oldu.
Ben ameliyat olduktan sonra 2 arkadaşımda öyle çok beğendi ki göğüslerimi aynı yöntemle onlarda oldu

evet canım oraletin dediği gibi olabilir protezinizin markası neydi acaba?

çok zayıf derken göğüslerinden bahsetmiştim. yani meme dokusu hiç olmayanlardan. acaba sizin meme dokunuz öncesinde yeterli miydi? yani doktor neye dayanarak size kas üstü uygulamayı uygun gördü? bir de protezinizin markasını öğrenebilir miyim? sanırım protezle ilgili bişey bu????

Meme dokum vardı ve emzirmeden dolayı sarkma vardı, kas üstünün aynı zamanda bu sarkmayı toparlamak için olduğunu söylemişti dr.um ayrıca kası kesmenin gerekiz olduğunu da belirtmişti.
Protezimin markası da Mentor, kas üstü sizi korkutmasın ameliyat olmadan önce yaptığım kıyaslamalarda ve nette gördüğüm kas üstü ve kas altı fotoğraflarında kas altının daha doğal olduğunu görmüş ve okumuştum bende, dr.um kas üstü olacağını söylediğinde istemedim ilk başta ama bunun benim için uygun olduğunu. 2 küçük çocuğum olduğundan ve çabuk toparlanmam gerektiğinden daha acısız ve nekaat döneminin çabuk geçeceğini söyleyerek bu yöntemle yaptı.İyiki de öyle yapmış 1 gün hastanede kaldıktan sonra 2.gün evime geldim ve yerleri bile paspasladım o kadar iyi hissediyordum.
Görünümü de çok doğal,ben bu yöntemle olduğum için memnunum

Benim de womancop ile aynı durum, doktor kas kesmeyi gereksiz ve daha ağrılı bir süreç olarak gördü. Markası Mentor kızlar markadan kaynaklandığını sanmıyorum. Meme dokum yetersizdi demekki, kas üstü olduğundan kenarlardan hissedilebiliyor.. bence öyle yumuşacık değiller, ben pek masajda yapmamıştım tembelim biraz. 1 yıldan fazla oldu zaten benim. Yine de memnunum, keşke kenardan hissedilmeseydi tabi ama napalım buna şükür.

Son düzenleme:

Canım kas üstünde karşılaşılabilecek bir sıkıntı bu özellikle zayıf biriysen. Protezin markası bu aşamada gerçekten önemli eğer sert ise hissetme olasılığın yüksek. Bir doktor "Sıvı silikona göre kıvamının daha koyu olması ve biraz daha sert olmasından dolayı, göğüs dışarıdan elle yoklandığında, içerideki meme protezinin varlığı hissedilebilir. Diğer tip protezlere göre daha sert bir kıvamı vardır." Şeklinde yazmış tüm içeriği arattığında ilgili sayfa çıkıyor sayfa içerisinde arama (ctrl+f) yapıp mentor dediğinde doktorun bahsini geçirmiş olduğu protezi de aynen görmüş oluyorsun.
Masaj bende 1 hafta bile yapmadan bırakmıştım masaj sadece o an daha çabuk yumuşamasına yardımcı oluyor. Benimde 1.yıl oldu olacak. Yine de hiç yaptırmamış olmaktan iyidir bence. Ameliyat öncesi halinle sonrası halini karşılaştırırsak eminim şimdiki halin baskın çıkar :)

mentorun cok çeşitleri var.daha akışkan,veya kesildiğinde bile akmayan sert dokulu gibi.3 derece sertlik var.en serti kesildiğinde bile akmayan silikon.doktorunla iyice konuş.artıları hangisinin çoksa onu kullansın.ya da yöntem olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…