- 13 Ocak 2010
- 817
- 2
-
- Konu Sahibi matmazelll
Bende çok araştırma yapanlardanım,ama hala ameliyat olmadım.en güzel yöntem eger vücudunda uygunsa tabi dual plan yada kas zarı altı.Eger kas zarı altı yaptırırsan kesinlikle yuvarlak protez degil damla protez derim.Ama dual plan olursan tabiki yuvarlak protez.Kesinlikle çok dogal bir görüntü veriyor.Türkiyede kas zarı altı ameliyatını yapan doktor az.Bunlardan en başarılısı Dr.Barış Çakır.Kas altı agrılı bir ameliyat,ama dual planda üst taraftan bir miktar kes kesildigi için agrılı dönemi kıssa ve oldukça dogal yumuşak bir geçiş saglıyor.Yani üstten aşşagıya dogru yumuşak bir geçişi var.Kas üstü gibi top gibi görünen bir görüntü vermiyor.İyi düşün derim.İki yöntemden başka bir yöntemi tercih etme.Kas üstü yönteminin sonucu resimde işte.Karar senin.
evet canım çok doğru söylüyorsun. inşallah en güzel sonuçları alarak kurtuluruz bu ameliyattan. sevgiler...
bence amelıyatına karar verdıgın doktor butun yontemlerı uygulayabılmelı..yanı sadece kasustunde uzmanlasmıs olmamalı..soncıcek cok arastırdı ve ıstedıgı gıbı oldu.. ben ıse doktorlar sıtesınden buldum doktorumu.. resmınde ve ınfosunda en cok guven veren oydu hıc arastırmadan aradım gıttım gorustum ve gorusmedekı blgılendırmelerı ve ben amelıyat olursam hangı yontem vb. herseyı detaylı acıklamasından dolayı amelıyat tarıhımı alıp amelıyat oldum...sadece dedıgım alabıldıgının en buyugu ve yuvarlak olsundu ve benımde hayatımda aldıgım en dogru karar...bende cok memnunum..
darısı senle arzumaa ve tum amelıyat olmayı dusunen arkadaslara..umarım cok basarılı bır amelıyat gecırır ve mutluluklarınızı bızle paylasırsınız..
dual plan kesinlikle mükemmel bir göğüs veriyor insana.
soncicek canım ben dün akşam göğüs fotolarımı Aylin Karanlık'a mail attım ve hangi yöntemin bana uygun olabileceğini sordum. aldığım cevabı aktarıyorum:
"Resimlerinizi inceledim. size kas üstü olmaz. dual-plan olması da mümkün görünmüyor. çünkü meme beziniz çok az. kas altı olması gerekli..."
burda dual-plan olan arkadaşların meme bezi yeterli miydi?
hımmm galiba bu doktorları da yeni yöntemler hakkında ciddi bir eğitime sokmaları gerekecek. şuna baksana ya hepsi aynı mesleği yapıyor ama tamamen zıt fikirler öne sürebiliyorlar. keşke bunun net bir ortak noktası olsaydı. bence doktorların hangi yöntemi yapmak daha kolayına geliyorsa sana ancak bu olur diyorlar. neyse ya ben yaz tatilinde türkiyeye gelip dual plan uygulayan doktorlarla görüşmeyi düşünüyorum artık. şu ana kadar en çok aklıma yatan yöntem dual plan oldu. bu yüzden şimdi olmaktan vazgeçtim. ilginiz için çok teşekkür ediyorum...
doğru söylüyorsun canım. ben de kendisi bayan diye resimlerimi ona göndermek istemiştim
ben bulunduğum şehirde pek fazla bu ameliyatı yapan doktor olmadığı için tek görüşme ile yetinmek zorunda kaldım. kas altı kas üstü hangisi uygulandığından bile emin değildim ama sonra kas üstü uygulandığını öğrendim. şuan silikonun kenarlarını hissedebiliyorum, sanırım fiziklerimiz benzer o yüzden kas altı öneriyorum...
ben bulunduğum şehirde pek fazla bu ameliyatı yapan doktor olmadığı için tek görüşme ile yetinmek zorunda kaldım. kas altı kas üstü hangisi uygulandığından bile emin değildim ama sonra kas üstü uygulandığını öğrendim. şuan silikonun kenarlarını hissedebiliyorum, sanırım fiziklerimiz benzer o yüzden kas altı öneriyorum...
Çok zayıf sayılmam 1.78 boyunda ve 64-65 kiloyum.
325 cc, high profil yuvarlak protez kas üstü, meme ucundan oldum.
Çok doğallar, forumda bazı üyelerin yaptığı yorumlar var, top gibi duruyor vs.gibi kesinlikle öyle değiller ve yumuşacıklar, ben olalı 4,5-5 ay oldu.
Ben ameliyat olduktan sonra 2 arkadaşımda öyle çok beğendi ki göğüslerimi aynı yöntemle onlarda oldu
çok zayıf derken göğüslerinden bahsetmiştim. yani meme dokusu hiç olmayanlardan. acaba sizin meme dokunuz öncesinde yeterli miydi? yani doktor neye dayanarak size kas üstü uygulamayı uygun gördü? bir de protezinizin markasını öğrenebilir miyim? sanırım protezle ilgili bişey bu????
Benim de womancop ile aynı durum, doktor kas kesmeyi gereksiz ve daha ağrılı bir süreç olarak gördü. Markası Mentor kızlar markadan kaynaklandığını sanmıyorum. Meme dokum yetersizdi demekki, kas üstü olduğundan kenarlardan hissedilebiliyor.. bence öyle yumuşacık değiller, ben pek masajda yapmamıştım tembelim biraz. 1 yıldan fazla oldu zaten benim. Yine de memnunum, keşke kenardan hissedilmeseydi tabi ama napalım buna şükür.