- 7 Aralık 2010
- 403
- 4
- Konu Sahibi matmazelll
Canım kas üstünde karşılaşılabilecek bir sıkıntı bu özellikle zayıf biriysen. Protezin markası bu aşamada gerçekten önemli eğer sert ise hissetme olasılığın yüksek. Bir doktor "Sıvı silikona göre kıvamının daha koyu olması ve biraz daha sert olmasından dolayı, göğüs dışarıdan elle yoklandığında, içerideki meme protezinin varlığı hissedilebilir. Diğer tip protezlere göre daha sert bir kıvamı vardır." Şeklinde yazmış tüm içeriği arattığında ilgili sayfa çıkıyor sayfa içerisinde arama (ctrl+f) yapıp mentor dediğinde doktorun bahsini geçirmiş olduğu protezi de aynen görmüş oluyorsun.
Masaj bende 1 hafta bile yapmadan bırakmıştım masaj sadece o an daha çabuk yumuşamasına yardımcı oluyor. Benimde 1.yıl oldu olacak. Yine de hiç yaptırmamış olmaktan iyidir bence. Ameliyat öncesi halinle sonrası halini karşılaştırırsak eminim şimdiki halin baskın çıkar :)
oraletcım bende cok zayıfım ve kas altı olucam yınede slikonun yanlardan dokunuldugunda hıssedılecegını soyluyor doktor bırde silikon markasına karar veremedım ben bıraz yumusak olsun ıstıyorum hangı marka tavsıye edersınız