çok zayıf ve küçük göğüsleri olup da protezi kas üstüne yerleştirilenler

matmazelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
817
2
merhaba arkadaşlar bu siteyi yeni keşfettim. ben göğüs büyütme ameliyatı yaptırmak istiyorum da doktorum protezi kas üstüne yerleştireceğini söyledi. ancak araştırmalarım sonucu meme dokusu yetersiz olanların kas üstü değil kas altı yapılması uygun görülüyormuş. çok karasız kaldım. acaba bu şekilde zayıf olup da kas üstü silikon taktıran birisi burda var mı? varsa eğer şuan memnun musunuz ya da kesinlikle yaptırma mı diyorsunuz. özellikle de bu durumu yaşamış arkadaşlara soruyorum fikirleriniz benim için çok önemli. teşekkürler...

benım hıc meme dokum yoktu bende dual plan yontemıyle oldu ust kısmı kasın altında gerısı ustunde ve boyle olunca daha dogal bır gecıs saglıyo..ben 1.74 e 68 ım..soncıcek var sen tahmınımce fızık olarak ona yakınsın onunda hıc meme dokusu yoktu dual planle yaptı doktoru onunkınıde cok hos olmuslar..
hıc meme dokusu olmayanlara kas ustu yapılıyo ama ne kadar dogal olur o konuda bır fıkrım yookk

heyy ben geldim bence eğer benim gibi bi vücut hatlarına sahipsen kesinlikle kas üstü yuvarlak silikonun yapay duracağını,en azından yapay olma İHTİMALİNİ bil. dual plan yaptırırken bile benim bazı kuşkularım vardı ele gelir mi silikon acaba falan diye,ama teknik başlı başına bi şahaser.iyi ki dual plan yaptırmışım gördüğüm en güzel göğüslere sahibim.bence biraz daha araştır.ama kas üstü yuvarlak pek düşünme derim ben madem okadar zayıfsın.kendi fikrim tabi bu.belki de senin zevkine göre hoşuna gider duruşu falan.bilinmez.

Son düzenleme:

hosgeldın
canım benım tahmınımce senle aynı vucut yapısına sahıp..kasustunun bende bıraz yapay durabılecegını dusunuyorum ama kullanılan protezın buyuklugune gorede degısebılıyo...
dual plan daha yumusak gecıs sagladıgı ıcın ve protezın ust kısmı kasaltında daha avantajlı kasustune goree.
bıde ben dogal severken kımısıde portakal gıbı bır gorunum sevıyo sahsen benım bır arkadasım oyle pamela gıbı yap dedı doktora..
tercıh meselesı bırasda

Son düzenleme:
evet kesinlikle tercih meselesi.mesela bana düşük profil damla yapılsaydı , ya da aynı dediğin gibi pamela gibi yapılsaydı hayatımın kabusu olurdu.ama kimileri de öyle seviyor.o yüzden doktora,ne istediğini iyice anlatması gerek hastanın.ben sivri dik diri,aynı zamanda yumuşak geçiş yapan,ama dik bi meme istedim,ve gönlüme göre de oldu.doktoruma iyi anlatabildim kendimi.

sorunların çözümü biraz da bu.tercih yani.

evet sanırım sonçiçekle aynıyız :) arkadaşlar ben de doğal dursun istiyorum öyle pamela gibi felan kesinlikle değil. anladığım kadarıyla kas üstü olan pek kimse yok. dual plan hakkında da pek bilgim yoktu. doktora sormuştum ama pek uygulama taraftarı gibi gelmedi. 1.65 boyum ve kilom 48. 250-325cc yuvarlak takmayı düşünüyor. dual plan ya da kas zarı altı tekniklerini sanırım doktor uygulamıyor. kas altı da çok sancılı olur gerek yok dedi. off ne yapsam ya kas üstünde aniden yuvarlaklaşan bir top gibi duru mu? acaba damla mı istesem? kas üstünde o daha mı doğal durur?

boy ve kilo olarak aynıyız.bende de 325 cc yuvarlak yüksek profil silikon var.dual plan tekniğiyle oldu.mükemmel bi göğsüm var .maşallah dual plan tekniğini her doktor uygulayamaz zaten.Kas zarı altı gibi özel uzmanlık gerektiren bi teknik.

kas üstü silikonun ileride kapsül oluşum riski daha yüksektir ve sarkma ihtimali kas altına göre daha hızlıdır.bunları dikkate almanı öneririm.aynı zamanda silikon eline gelebilir.kenarlarını hissedebilirsin.Eğer kas üstü olursan bunları göze alıyorsun demektir.çünkü zayıfsın.düşünsene,derinin altında olcak neredeyse silikon.kas üstü damla güzel durur belki ama o da yine ele gelme ihtimali taşıyor.dokunduğunda protezi hissedebilirsin.kas altı ve kas üstü gibi sadece 2 seçeneğin varsa,kas altı olmanı tavsiye ederim.yine de karar ve tercih senin tabiki.

Ağrı olsun boşver.3 gün sırtın ağrıyacak biraz okadar.sonra mükemmel göğüslerin olcak.bence 3 günlük sıkıntıya değer kas altı.

doktoruna bu anlattıklarımızı anlat.kas üstü için böyle diyorlar diye.o da sana doğru olduğunu söyleyecektir.

ıcıne sınmedıyse baska doktorlarıda arastır derım..sadece o doktor secenegın mı var anlamadım o kısmını..kasaltı ve kas ustu gıbı ıkı secenegın varsa bencede kasaltı cunku cok zayıfsın anladıgım kadarıyla o daha dogal durur kasustune goore..
bız soncıcekler dual planden cok memnunuz..yapabılen doktor bulabılırsen oda cok dogal duruyo..

canım öncelikle göğüslerin için maşallah diyeyim allah nazarlardan korusun. acaba ben de senin gibi mükemmel bi göğsüm var diyebilecek miyim bilmiyorum. kas altı benim kafama daha yattı evet ama işte doktor sana kas üstü yapsam bile çok güzel durur dedi. göğüs dokun yeterli çünkü dedi ama ben göğüs dokumun yeterli olduğunu düşünmüyorum çünkü şuan 75 beden sütyen bile bomboş duruyor önerilerin için çok teşekkür ediyorum. doktora bunları bir bir anlatacağım. beni doktorun ısrarlı bir şekilde kas üstü çok iyi durur demesi ve bu konudaki emin konuşması etkiledi. ama benim gibi olup da kas üstü yaptıran sanırım yok... bu durum beni şüpheye düşürdü...

gizeml, ben türkiyede değilim bulunduğum yerde öyle pek bildiğim doktor yok. ama tabi ki içime sinmezse başka doktor araştıracağım neden olmasın. göğüs büyütme ameliyatı konusunda yeterli bilgim olmadığı için sizlerden yardım almak istedim. çok güzel ve faydalı bir site burası. keşke çok daha önce keşfetseymişim. neyse ki daha ameliyat olmadım. ama keşke burda zayıf olup da kas üstü yaptıran bir kişiye ulaşabilseydim yaşamış olduğu durumu öğrenmek isterdim. sizler olabilecek ihtimaller konusunda bilgi veriyosunuz çok sağolun. doktora kas altı yapmasını rica edeceğim artık olmazsa vazgeçerim...

Ameliyat olanların göğüs altı, göğüs çevresi ölçüsü ve protez büyüklükleri hakkında konu baslıgına bak..o konu baslıgını acan zeynep kasustu oldu..ben bu amelıyatı olmadan once ılk zeyneple gorustum bu forumda sagolsun yardımcı oldu ve bellı bır fıkır olustu kafamda..bı gorus sende kendısıyle..

sağol canım inceleyim bakalım. bu arada özel mesaj atmışsın cevap yamak istedim ancak mesaj sayım yetersizmiş önerilerini dikkate alacağım tekrardan teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
gizemcim senin söylediğin topiği baştan sona okudum. zeynep ve diğer bir sürü kişi kas üstü olmuşlar. hepsi de memnun. özellikle sorun yaşayan var mı diye baktım ama bulamadım. bu arkadaşların yazdıklarını okudukça içim rahatladı. ben de bir şansımı denemeyi düşünüyorum.

heyyy kas üstü ameliyat olanlar nerelerdesiniz ya hu? zeynep'in topiğinde bir sürü kas üstü yaptıran vardı ama kimse bana neden yardımcı olmuyor? :26:

heyyy kas üstü ameliyat olanlar nerelerdesiniz ya hu? zeynep'in topiğinde bir sürü kas üstü yaptıran vardı ama kimse bana neden yardımcı olmuyor? :26:

Operator Dr.Nazmi Bayçın ın internet sitesinde,gögüs büyütme bölümünde kas üstü ve kas altı silikon yerleştirilmiş fotosu var,oradaki görüntü sana yardıncı olabilir.Hangi görüntü senin için hoş sa ona göre yaptırırsın.

bunu doktoruna sorman daha mantıklı.kendisinden kas üstü silikon uyguladığı kişilerin resmini iste.kas üstü istiyorsun çünkü belli.

bunu doktoruna sorman daha mantıklı.kendisinden kas üstü silikon uyguladığı kişilerin resmini iste.kas üstü istiyorsun çünkü belli.

yok canım kas üstünü ben değil doktorum istiyor :95: delirecem ya! ama bu resmi de ona göstereceğim. kas üstünden ve bu doktordan vazgeçiyorum sanırım...

yok canım kas üstünü ben değil doktorum istiyor :95: delirecem ya! ama bu resmi de ona göstereceğim. kas üstünden ve bu doktordan vazgeçiyorum sanırım...

bende ameliyat olmadan önce 5 doktorla görüştüm.hepsi birbirinden farklı yöntem ve silikon söyledi.kimi kas üstü damla dedi,kimi kas altı damla dedi,kimi kas altı yuvarlak dedi falan filan.ama ben onların istediğini değil,kendi istediğim yöntemi ve silikonu seçtim.yuvarlak silikon dual plan yöntemi.kendim istedim kendim seçtim ve hayatımda yaptığım en doğru şeylerden biri olarak görüyorum bunu.bence doktorunun ne istediği değil,senin ne istediğin önemli.ondan sonra " ameliyat oldum ama mutsuzum " diye başlık açarsın.önemli olan senin ne istediğin.buna iyi karar ver canım.

Allah korusun ya inşallah pişman olacağım şeyler yapmam :18: anlaşılan benim daha çok doktora muayene olup farklı yorumlardan sonra net bir karar vermem gerekecek. ilgin için teşekkürler soncicek...

Allah korusun ya inşallah pişman olacağım şeyler yapmam :18: anlaşılan benim daha çok doktora muayene olup farklı yorumlardan sonra net bir karar vermem gerekecek. ilgin için teşekkürler soncicek...

Bende çok araştırma yapanlardanım,ama hala ameliyat olmadım.en güzel yöntem eger vücudunda uygunsa tabi dual plan yada kas zarı altı.Eger kas zarı altı yaptırırsan kesinlikle yuvarlak protez degil damla protez derim.Ama dual plan olursan tabiki yuvarlak protez.Kesinlikle çok dogal bir görüntü veriyor.Türkiyede kas zarı altı ameliyatını yapan doktor az.Bunlardan en başarılısı Dr.Barış Çakır.Kas altı agrılı bir ameliyat,ama dual planda üst taraftan bir miktar kes kesildigi için agrılı dönemi kıssa ve oldukça dogal yumuşak bir geçiş saglıyor.Yani üstten aşşagıya dogru yumuşak bir geçişi var.Kas üstü gibi top gibi görünen bir görüntü vermiyor.İyi düşün derim.İki yöntemden başka bir yöntemi tercih etme.Kas üstü yönteminin sonucu resimde işte.Karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…