çok zayıf ve küçük göğüsleri olup da protezi kas üstüne yerleştirilenler

oraletcım bende cok zayıfım ve kas altı olucam yınede slikonun yanlardan dokunuldugunda hıssedılecegını soyluyor doktor bırde silikon markasına karar veremedım ben bıraz yumusak olsun ıstıyorum hangı marka tavsıye edersınız

Canım dokunulduğunda yanlardan hissedeceğin bir protez için ameliyat olmak istediğine emin misin ? Bu konuda sitede yeterince üzgün kızlar var..
Önemli olan doktorun kullandığı markalar. Sitenin başında hangi marka diye bir yer var oraya da bak derim.

Hissetmeyeceğin bir protez varsa doktorunun önerdiği tabiki onu seç. Yoksa da araştırmalarına devam etmeni öneririm.

Cnm bende 4 gun once kas ustu oldum okuduklarim moralimi bozdu. Kas ustu hakkinda. bana moral verdin. Bende 300 cc

Arkadaşlar bir doktor kasaltı çok sancılı gerek yok derse kusura bakmayın ama bir kere daha düşünmenizi tavsiye ederim.Bu nasıl bir mantık.Küçük göğüse kasüstü olur mu? Ben duymadım.DR değilim ama amaç doğal yapmaksa ne gerekliyse o yapılır.Dual plan denen şey,kasaltıdır.Böyle artistik isimler verince sanki çok daha iyi dr oluyorlar.Kasaltı demek bütün protez kasaltına konuyor demek değil.Mecburen az bir kısmı kasüstünde kalıyor.Ama çok büyük oranda kasaltında olduğundan adı kasaltı.Araştırmanızı tavsiye ederim.Çok zor, komplikasyon riski çok olan bir ameliyat.Farklı drların fikrini alın derim.Bu arada siz isteseniz de Pamela gibi olamazsınız çünkü zayıfsınız ve göğüs kafesiniz de dar muhtemelen.Kas üstü ve yuvarlak aynen dediğiniz gibi top ve yuvarlak durur.İyice araştırın.SEvgiler

Zayıf değilim. Ancak gövde bölgem zayıf. Kas üstü oldum 450cc ile. Az bir meme dokum var idi.

Merhaba bayanlar ameliyat olalı 6 haftayı geçti ,sol meme şekillendi ama sağ meme de dikis yerinin altına meme inmedi hala dikiş yeri gözüküyor ve alta doğru yuvarlak hat oluşmadı sanki dikiş yeri engel oluyor gibi yani yamuk gibi meme hattı ama sol indi ve dikiş izi kıvrım altında kaldı.Benim kas üstü ve kontrolüm 3.ayda böyle birşey yaşayan var mı acaba arada gitsem mi göstermek için??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…