sen yine koca bulmuşsun canımşaka bir yana gel benim kilo alma arkadaşım ol birbirimize destek vererek kilo alalım :) reptomim sağolsun kilo alma programı yazdı onu uygulayalım eksiksiz, sonucu da yazarız :)
Canım...
Gerçekten takılma, sen de onların bir şeyleriyle dalga geç bakalım bir daha yapabilecekler mi...
Bir insana şaka konusunda takılabilme hususum ancak kendisi bunu espri malzemesi yaparsa ben de üstüne bir şeyelr söyleyebilirim ve bence herkes böyle de olmalı.
Açık mısın kapalı mı bilmiyorum ama zayıflığını çok güzel avantaja çevirebilirsin bence.
Bir topuklu ayakkabı, şık bir gömlek, takı ve biraz makyaj.
Moda dergilerinden fırlamış gibi görünürsün bu vücutla gerçekten.
Ben şuan ne kadar normal kilodayım desem de istediklerimi giyemiyorum, sinirim bozuluyor.
O pantalon yanlarımı sıkıyor üstüne dar bir şey olmaz, bu etek düşük belli geniş gösteriyor, bu tshirt bol ama altına dar lazım o zaman kalça çıkıyor, uzun bişi içine giy....:)))
Çok şık elbise denerim, heryeri kapalı olmasına rağmen cuk oturduğu için tabiri caizse çıplak gezsem daha iyi her şey meydanda oluyor vs vs:))))
Kilolu olmanın da böyle dezavantajları var işte.
açığım canım ama emin ol kiş geldi diye çok mutluyum :) montlar sayesinde zayıflığım ortaya çıkmıyor :) işte herşeyin fazlası ve azı zarar :) en iyisi ortası..zaten ben öyle aşırı kilolu olmak istemiyorum, tek amacım "kadın" gibi gözükmek şöyle göğüsüm olsun, kalçam olsun hatta göbeğim bile olsun yanigiyim konusunda çok haklısın topuklu giymiyorum ama yaşım geldi ve geciyor, giymem gerek :) gömlek giyinemiyorum çünkü ya kolları uzun oluyor ya da omuz hizası :) ama elbise güzel durur bacakları saymazsak :) tarz mı değiştirsem ne :) ay senle konuşmak çok iyi geldi, sağol..
Rica ederim ne demek...
Gerçekten tarzını değiştirmelisin.
Mesela ben bu belden çıkan can simitleri hususunda tarzımı değiştirdim.
S-M giymeme rağmen her şeyi L alıyorum.
Böyle dökümlü, sofistike duruyorlar.
Gömlekleri de bayağı büyük alıyorum, önde sadece 2 -3 düğme kapalı içine bir atlet , tek omzu düşük zaten omuzları oturmadığı için, altına bir kot ve topuk:)
Ben bu halimle giyiyorum hem de en şık yerlere, sen giy o mekanı inan ki sallarsın, yer yerinden oynar.
Bu arada kilo alma sürecinde aklıma gelen bir şey var, öneriyi takip et ama çok rahatsız oluyorsan sütyenlerde bulunan dolgu maddesinden alt çamaşır için olanlar da var.
Giydiğini yakıştırmadığın günlerde dolgulu çamaşırlarla biraz daha kendini iyi hissedebilirsin, hem de seni iyice kilo almaya teşvik edebilir:)
dolgulu alt çamaşır olduğunu bilmiyordum) 1 yaşıma daha girdim her yerde satılıyor mu bu iç çamaşırlar gidip hemen alayım valla, kilo alana kadar da giyerim :) evet sanırım benim hem tarz hemde olumlu düşünmeye ihtiyacım var :) senden ve diğer arkadaşlardan çoook çoook teşekkür ederim..
kizlar sizi çok iyi anliyorum, eskiden bende çok zayiftim ve nasil bir duygu oldugunu biliyorum, ama $u an 5 kilo fazlam var :)
size nasil kilo aldigimi anlatayim
- eger $ekerli $eyler yemezseniz kilo almayi unutun, $ekersiz kiloda olmaz
-her ögünde ka$ar peyniri mutlaka tüketin 1 kibrt kutusu olsa bile
-tahin pekmez yiyipte kilo almamak mümkün degil, (2 ka$ik tahine 1 ka$ik pekmez)
-yatmadan önce kuru yemi$ yemelisiniz mesela 1 avuç badem ile bir avuç findik, yani yagli kuru yemi$ler
-kuru yemi$lerin üstünede bir güzel 2 ka$ik nutella, hadi kilo almayinda görelim..
eger i$tagim yok ben bunlari yiyemem diyorsaniz en önemli tavsiyem KURU DUT gerçekten mucize gibi, i$tahi çok açiyor, unutmayin kuru olmali hergün akliniza geldikce çerez gibi yiceksiniz, bir hafta sonra i$tahinizin açilmasi garanti, beni i$tahimi o açmi$ti (hiçbir$ey yiyemiyordum bile)
bunlari uygulayipta kilo almazsaniz kendimi atarimmm
ay böyle kilo alanları görünce daha da bir heves yapıyorum :) canım tavsiyelerin için teşekkür ederim, bu yazdıklarının bir kısmını uyguluyorum her gün olmasa da, şimdilik tık yok ama bugünden sonra inşallah alacağım :) çok teşekkür ederim :)
canim kilo alacagina kesin gözüyle bak bu en önemlisi
ben 49 küsürlerden 55-56 ya çikm$tim o zamanlar ve inanki hiçte geri vermedim bunlarin sayesinde aldigim kilolari, dedigim gibi en önemlisi kuru dut çok i$tah açiyor en çok onun sayesinde aldim, dene 1 hafta sonra tartil gör bak tik varmi yokmu :))
Yaaaaaaa bende istiyom zayıf olmaaaakkkkkkk
Kıyafetlerimi terziye gonderip daralttırma dezavantajını bende yasamak istiyorummmmm
Nişanlım beni kucagına aldıgında aha beli ayrılcak cocugun diye korkmamak istiyorummmmmm
canım gittim diyetisyene verdiği programı harfiyyen uyguladım, ama yok alamıyorum yani kahretsin ki alamıyorum ve ben bu durumdan çok sıkılmaya başladım özellikle de "yok siz yemiyorsunuz, yeseniz alırsınız" diyenlere! cidden alamıyorum, tıka basa yiyorum hatta şimdi bile bulgur pilavıyla kuru fasulye yedim düşün yani ama bir gram alıyorum onu da hemen veriyorum
valla ben kilo alamıyorum diyenlere inanmıyorum.
yemek yerseniz alırsınız pek de ala.
önemli olan yemek.
yediklerinizin listesini çıkarın bakalım
eminim normal bir insan doymaz bile o yediklerinizle.
Kilo almak vermekten çok daha zordur bunu doktorlar da der. Ben de kiloluları anlamıyorum yemeseler zayıflarlar. Sizin mantıgınıza gidecek olursak bu böyledir. Yapıcı yorumlar yapılsın lütfen. Saygılar.
evet aynen öyle yemezlerse zayıflarlar hipotiroid değillerse.
neresi yıkıcı yorummuş onu da anlayamadım, sanki yalan yanlış bişi dedim.
kendim 42 kilodan yiye yiye şimdi 47 kilo oldum.
ilk başta hemen tok hissediyordum ama yemeye devam ediyordum
hoş ben kilo almak istemiyordum ama iştahlı olunca yedik işte :)
sizin sorununuz ayy ben yemek yiyemiyorum off çok iştahsızım deyip kendinizi inandırmak.
birkaç gün kasarsanız zaten 3-4. günde nasıl acıkıyorsun bak gör yani.
o değil de şimdi düşündüm de doğum kontrol hapı yüzünden de kilo almış olabilirim ben tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?