• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zayıf olmanın dezavantajları nelerdir ?

sen yine koca bulmuşsun canım ;) şaka bir yana gel benim kilo alma arkadaşım ol birbirimize destek vererek kilo alalım :) reptomim sağolsun kilo alma programı yazdı onu uygulayalım eksiksiz, sonucu da yazarız :)

evet bende o dıyeti uygulamayı dusunuyorum valal ıyı olr arkadasım ya

Canım...
Gerçekten takılma, sen de onların bir şeyleriyle dalga geç bakalım bir daha yapabilecekler mi...
Bir insana şaka konusunda takılabilme hususum ancak kendisi bunu espri malzemesi yaparsa ben de üstüne bir şeyelr söyleyebilirim ve bence herkes böyle de olmalı.
Açık mısın kapalı mı bilmiyorum ama zayıflığını çok güzel avantaja çevirebilirsin bence.
Bir topuklu ayakkabı, şık bir gömlek, takı ve biraz makyaj.
Moda dergilerinden fırlamış gibi görünürsün bu vücutla gerçekten.
Ben şuan ne kadar normal kilodayım desem de istediklerimi giyemiyorum, sinirim bozuluyor.
O pantalon yanlarımı sıkıyor üstüne dar bir şey olmaz, bu etek düşük belli geniş gösteriyor, bu tshirt bol ama altına dar lazım o zaman kalça çıkıyor, uzun bişi içine giy....:)))
Çok şık elbise denerim, heryeri kapalı olmasına rağmen cuk oturduğu için tabiri caizse çıplak gezsem daha iyi her şey meydanda oluyor vs vs:))))
Kilolu olmanın da böyle dezavantajları var işte.

açığım canım ama emin ol kiş geldi diye çok mutluyum :) montlar sayesinde zayıflığım ortaya çıkmıyor :) işte herşeyin fazlası ve azı zarar :) en iyisi ortası..zaten ben öyle aşırı kilolu olmak istemiyorum, tek amacım "kadın" gibi gözükmek şöyle göğüsüm olsun, kalçam olsun hatta göbeğim bile olsun yani ;) giyim konusunda çok haklısın topuklu giymiyorum ama yaşım geldi ve geciyor, giymem gerek :) gömlek giyinemiyorum çünkü ya kolları uzun oluyor ya da omuz hizası :) ama elbise güzel durur bacakları saymazsak :) tarz mı değiştirsem ne :) ay senle konuşmak çok iyi geldi, sağol..

açığım canım ama emin ol kiş geldi diye çok mutluyum :) montlar sayesinde zayıflığım ortaya çıkmıyor :) işte herşeyin fazlası ve azı zarar :) en iyisi ortası..zaten ben öyle aşırı kilolu olmak istemiyorum, tek amacım "kadın" gibi gözükmek şöyle göğüsüm olsun, kalçam olsun hatta göbeğim bile olsun yani ;) giyim konusunda çok haklısın topuklu giymiyorum ama yaşım geldi ve geciyor, giymem gerek :) gömlek giyinemiyorum çünkü ya kolları uzun oluyor ya da omuz hizası :) ama elbise güzel durur bacakları saymazsak :) tarz mı değiştirsem ne :) ay senle konuşmak çok iyi geldi, sağol..

Rica ederim ne demek...
Gerçekten tarzını değiştirmelisin.
Mesela ben bu belden çıkan can simitleri hususunda tarzımı değiştirdim.
S-M giymeme rağmen her şeyi L alıyorum.
Böyle dökümlü, sofistike duruyorlar.
Gömlekleri de bayağı büyük alıyorum, önde sadece 2 -3 düğme kapalı içine bir atlet , tek omzu düşük zaten omuzları oturmadığı için, altına bir kot ve topuk:)
Ben bu halimle giyiyorum hem de en şık yerlere, sen giy o mekanı inan ki sallarsın, yer yerinden oynar.
Bu arada kilo alma sürecinde aklıma gelen bir şey var, öneriyi takip et ama çok rahatsız oluyorsan sütyenlerde bulunan dolgu maddesinden alt çamaşır için olanlar da var.
Giydiğini yakıştırmadığın günlerde dolgulu çamaşırlarla biraz daha kendini iyi hissedebilirsin, hem de seni iyice kilo almaya teşvik edebilir:)

Rica ederim ne demek...
Gerçekten tarzını değiştirmelisin.
Mesela ben bu belden çıkan can simitleri hususunda tarzımı değiştirdim.
S-M giymeme rağmen her şeyi L alıyorum.
Böyle dökümlü, sofistike duruyorlar.
Gömlekleri de bayağı büyük alıyorum, önde sadece 2 -3 düğme kapalı içine bir atlet , tek omzu düşük zaten omuzları oturmadığı için, altına bir kot ve topuk:)
Ben bu halimle giyiyorum hem de en şık yerlere, sen giy o mekanı inan ki sallarsın, yer yerinden oynar.
Bu arada kilo alma sürecinde aklıma gelen bir şey var, öneriyi takip et ama çok rahatsız oluyorsan sütyenlerde bulunan dolgu maddesinden alt çamaşır için olanlar da var.
Giydiğini yakıştırmadığın günlerde dolgulu çamaşırlarla biraz daha kendini iyi hissedebilirsin, hem de seni iyice kilo almaya teşvik edebilir:)

dolgulu alt çamaşır olduğunu bilmiyordum ;)) 1 yaşıma daha girdim:9::9: her yerde satılıyor mu bu iç çamaşırlar :17: gidip hemen alayım valla, kilo alana kadar da giyerim :) evet sanırım benim hem tarz hemde olumlu düşünmeye ihtiyacım var :) senden ve diğer arkadaşlardan çoook çoook teşekkür ederim..

dolgulu alt çamaşır olduğunu bilmiyordum ;)) 1 yaşıma daha girdim:9::9: her yerde satılıyor mu bu iç çamaşırlar :17: gidip hemen alayım valla, kilo alana kadar da giyerim :) evet sanırım benim hem tarz hemde olumlu düşünmeye ihtiyacım var :) senden ve diğer arkadaşlardan çoook çoook teşekkür ederim..

Var canım var git hemen al bence.
Benim de biraz kalçam düzdür, dar elbiselerde falan kullanıyorum inanılmaz güzel oluyor:)))
Olumlu düşünce demek güzel ve mutlu hayat demektir:)))
Bak bizi gelişmelerden haberdar et mutlaka, hatta kilo cetveli al rumuzuna gün gün takip edelim:p, motiven düşerse hemen dopinge başlarız:1:

kizlar sizi çok iyi anliyorum, eskiden bende çok zayiftim ve nasil bir duygu oldugunu biliyorum, ama $u an 5 kilo fazlam var :)

size nasil kilo aldigimi anlatayim
- eger $ekerli $eyler yemezseniz kilo almayi unutun, $ekersiz kiloda olmaz
-her ögünde ka$ar peyniri mutlaka tüketin 1 kibrt kutusu olsa bile
-tahin pekmez yiyipte kilo almamak mümkün degil, (2 ka$ik tahine 1 ka$ik pekmez)
-yatmadan önce kuru yemi$ yemelisiniz mesela 1 avuç badem ile bir avuç findik, yani yagli kuru yemi$ler
-kuru yemi$lerin üstünede bir güzel 2 ka$ik nutella, hadi kilo almayinda görelim..

eger i$tagim yok ben bunlari yiyemem diyorsaniz en önemli tavsiyem KURU DUT gerçekten mucize gibi, i$tahi çok açiyor, unutmayin kuru olmali hergün akliniza geldikce çerez gibi yiceksiniz, bir hafta sonra i$tahinizin açilmasi garanti, beni i$tahimi o açmi$ti (hiçbir$ey yiyemiyordum bile)

bunlari uygulayipta kilo almazsaniz kendimi atarimmm :D

kizlar sizi çok iyi anliyorum, eskiden bende çok zayiftim ve nasil bir duygu oldugunu biliyorum, ama $u an 5 kilo fazlam var :)

size nasil kilo aldigimi anlatayim
- eger $ekerli $eyler yemezseniz kilo almayi unutun, $ekersiz kiloda olmaz
-her ögünde ka$ar peyniri mutlaka tüketin 1 kibrt kutusu olsa bile
-tahin pekmez yiyipte kilo almamak mümkün degil, (2 ka$ik tahine 1 ka$ik pekmez)
-yatmadan önce kuru yemi$ yemelisiniz mesela 1 avuç badem ile bir avuç findik, yani yagli kuru yemi$ler
-kuru yemi$lerin üstünede bir güzel 2 ka$ik nutella, hadi kilo almayinda görelim..

eger i$tagim yok ben bunlari yiyemem diyorsaniz en önemli tavsiyem KURU DUT gerçekten mucize gibi, i$tahi çok açiyor, unutmayin kuru olmali hergün akliniza geldikce çerez gibi yiceksiniz, bir hafta sonra i$tahinizin açilmasi garanti, beni i$tahimi o açmi$ti (hiçbir$ey yiyemiyordum bile)

bunlari uygulayipta kilo almazsaniz kendimi atarimmm :D

ay böyle kilo alanları görünce daha da bir heves yapıyorum :) canım tavsiyelerin için teşekkür ederim, bu yazdıklarının bir kısmını uyguluyorum her gün olmasa da, şimdilik tık yok ama bugünden sonra inşallah alacağım :) çok teşekkür ederim :)

ay böyle kilo alanları görünce daha da bir heves yapıyorum :) canım tavsiyelerin için teşekkür ederim, bu yazdıklarının bir kısmını uyguluyorum her gün olmasa da, şimdilik tık yok ama bugünden sonra inşallah alacağım :) çok teşekkür ederim :)

canim kilo alacagina kesin gözüyle bak bu en önemlisi
ben 49 küsürlerden 55-56 ya çikm$tim o zamanlar ve inanki hiçte geri vermedim bunlarin sayesinde aldigim kilolari, dedigim gibi en önemlisi kuru dut çok i$tah açiyor en çok onun sayesinde aldim, dene 1 hafta sonra tartil gör bak tik varmi yokmu :))

canim kilo alacagina kesin gözüyle bak bu en önemlisi
ben 49 küsürlerden 55-56 ya çikm$tim o zamanlar ve inanki hiçte geri vermedim bunlarin sayesinde aldigim kilolari, dedigim gibi en önemlisi kuru dut çok i$tah açiyor en çok onun sayesinde aldim, dene 1 hafta sonra tartil gör bak tik varmi yokmu :))

kuru dutu hiç denememiştim onu da deneyim canım, artık önüme ne geliyorsa saldırıcam ;) 1 haftada kilo alırsam ohoooo uçarım havalara:10:

Yaaaaaaa bende istiyom zayıf olmaaaakkkkkkk
Kıyafetlerimi terziye gonderip daralttırma dezavantajını bende yasamak istiyorummmmm

Nişanlım beni kucagına aldıgında aha beli ayrılcak cocugun diye korkmamak istiyorummmmmm:14::1:

Yaaaaaaa bende istiyom zayıf olmaaaakkkkkkk
Kıyafetlerimi terziye gonderip daralttırma dezavantajını bende yasamak istiyorummmmm

Nişanlım beni kucagına aldıgında aha beli ayrılcak cocugun diye korkmamak istiyorummmmmm:14::1:

ayy çok tatlısın yaaa

ama emin ol pek de iyi değil

eşim de bana kemik torbası gibi evin ortasında dolanıp duruyorsun demişti:19:

ben de 1.67 boyunda ve 48,5 kilodayım

50 kiloydum 55 olmak yerine 48 e doğru geriliyorum:43::43::43:

2 tane de çocuğum var görenler o kadar sinir ve moral bozucu konuşuyorlar ki

inan çok kırılıyorum

yok kadın dediğin etli butlu olurmuş

adam elini atsa kemikten başka bişi gelmezmiş

ve daha bir sürü hadsiz cümleler banel-iğrenç espriler!

benım bır arkadım vardı 165 boy 49 kılo cok zayıftı hıc bısey yakısmazdı bende hep balık etlıydım yanı 156 boy 54 kılo gıbı . o benım gıbı ben onun gıbı olmak ısterdım. v yakalı bırsey gıyınce memeler löp görunuyor ama zayıf olsan ne gıyersen gıy löpür löpür durmaz bır kot bır tısört ohh mıs gıbı ben sımdı evlıyım kıızmvar ve kılom 60 ustu dusunun yanıı kot tısotr gıyınce mutlakk apopoyu kapatcak uzun bısı alıyorum ustume yoksa ılgı cekıyor gıbı gelıyor alıskanlık meselesı

ama sunu bılırım zayıflar bence ıstahsızlardır. yanı o arkadsm yemezdı hıc. ben mesela ard arda 4-5 gofret yıyebılırken o yıyemez of sıstım derdı ay bende ısterdım 1 gofret yıyınce sısmeyı :9:

5-6 dılım kıymalı börek yıyebılırm mesela oturunca

yas 30 kılo 60 sanırım ben hep böle gıdecem suan fazlalıklarımı verince bı 4-5 kılom var

ama kızlar yemek cok guzel guzel yemeklerle mutlaka alınır kılo

ben 2-3 gun yemek cıko ekmek duzensız beslenıyım hemen 1-2 kılo alırım. zevkle yıyceksızn kılo almak ıcın:27:

canım gittim diyetisyene verdiği programı harfiyyen uyguladım, ama yok alamıyorum yani kahretsin ki alamıyorum ve ben bu durumdan çok sıkılmaya başladım özellikle de "yok siz yemiyorsunuz, yeseniz alırsınız" diyenlere! cidden alamıyorum, tıka basa yiyorum hatta şimdi bile bulgur pilavıyla kuru fasulye yedim düşün yani ama bir gram alıyorum onu da hemen veriyorum :43::43::43:

canim seni en cok ben anlarim, cünkü bende öyleydim. yani asiri zayif kemiklerim sayilcak kadar degil, ama dedigim gibi 1.70 boyunda 48 kiloydum. pantalon giydigimde oturmazdi, mini giyince bacaklar cöp gibi... benim sorunum istahsizdim... cok az yemek yerdim... doyardim yarim tabak yemekden.... ama yemeklerin üstüne tatli yemeye dene.... helede aksam yemegin üstüne bir künefe yedigini düsünsen tam bir kalori bombasi.. simdi kilom iyi... istahim da acildi... yani dikkat etmesem sisman olucam....

kızlar diyet listesini yazdım buraya
ama yıne de icimde suphe kaldı cunku doktor bana kan ve idrar testi yaptırmıstı yani bunu yazmadan once hormonlarıma bakmıstı.
biraz kansızlıgın var demıstı.

malum coguna süt yaramaz
bu tür rahatsızlıklarınızın olmadıgına emin olup uygulayın diyeti
sonra vijdan azabı cekerim vallahi:50:

sabah ve gece yatmadan mutlaka 2ser kasık kecı boynuzu pekmezı yiyin.

sütten gelen kansızlıgı dengeler

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ben kilo alamıyorum diyenlere inanmıyorum.
yemek yerseniz alırsınız pek de ala.
önemli olan yemek.
yediklerinizin listesini çıkarın bakalım
eminim normal bir insan doymaz bile o yediklerinizle.

Kilo almak vermekten çok daha zordur bunu doktorlar da der. Ben de kiloluları anlamıyorum yemeseler zayıflarlar. Sizin mantıgınıza gidecek olursak bu böyledir. Yapıcı yorumlar yapılsın lütfen. Saygılar.

Bende zayıfım 50-51 Kilo arasındayım.

Ama popm var göğüsümde var.
dekoltede veriyorum
dapdar zaten sevmiyorum ama giydiğim her kot üstüme olur bedenime göre.
sbady olmasa bile m beden bady sallş duruyor Diye alabiliyorum
Herkez zayıflıgıma gıpta ederek ne güzel diyerek bakıyor:34::34:

Yani herkez kötü yaşamıyor zayıflıgı:12:

- Ama kıloda iyidir ebn şimdi almak istemiyorum vermkte kılomu koruyorum çünkü zaten ilerde yaşım atıkkça alırım :34::34:

herkes yemek yemeyip zayıf kalındıgını dusunur ama bende gecenin 2 sinde patates kızartıp oturup yiyen biriyim bunu istinasız her aksam yaptıgım zamanlar bile oldu kızartmalar fast foodlar surekli yerim yerim kola icerim devamlı tatlı desen cikolata elimden dusmez ama yok olmuyor kilo falan almıyorum hatta su bebe biskuvisi olayınıda yaptım kilo aldırıyomus 1 kilo aldım diye sevindim bi baktım yine eski kiloma donmusum nasıl bir metabolizmaysa oturdugum yerde bile durmuyor yakıyor

Kilo almak vermekten çok daha zordur bunu doktorlar da der. Ben de kiloluları anlamıyorum yemeseler zayıflarlar. Sizin mantıgınıza gidecek olursak bu böyledir. Yapıcı yorumlar yapılsın lütfen. Saygılar.

evet aynen öyle yemezlerse zayıflarlar hipotiroid değillerse.
neresi yıkıcı yorummuş onu da anlayamadım, sanki yalan yanlış bişi dedim.
kendim 42 kilodan yiye yiye şimdi 47 kilo oldum.
ilk başta hemen tok hissediyordum ama yemeye devam ediyordum
hoş ben kilo almak istemiyordum ama iştahlı olunca yedik işte :)
sizin sorununuz ayy ben yemek yiyemiyorum off çok iştahsızım deyip kendinizi inandırmak.
birkaç gün kasarsanız zaten 3-4. günde nasıl acıkıyorsun bak gör yani.

o değil de şimdi düşündüm de doğum kontrol hapı yüzünden de kilo almış olabilirim ben tabi :)

Son düzenleme:
evet aynen öyle yemezlerse zayıflarlar hipotiroid değillerse.
neresi yıkıcı yorummuş onu da anlayamadım, sanki yalan yanlış bişi dedim.
kendim 42 kilodan yiye yiye şimdi 47 kilo oldum.
ilk başta hemen tok hissediyordum ama yemeye devam ediyordum
hoş ben kilo almak istemiyordum ama iştahlı olunca yedik işte :)
sizin sorununuz ayy ben yemek yiyemiyorum off çok iştahsızım deyip kendinizi inandırmak.
birkaç gün kasarsanız zaten 3-4. günde nasıl acıkıyorsun bak gör yani.

o değil de şimdi düşündüm de doğum kontrol hapı yüzünden de kilo almış olabilirim ben tabi :)

Yalan yanlış bir şey demedin tabiiki dogru bir şey dedin ama benim demek istediğim şey, şişmanlar yemezse zayıflar, zayıflar yerse kilo alır evet bunu herkes ama herkes bilir. Bizler bunu uygulama aşamasında problem yaşıyoruz. Zaten sorun tam da burdan kaynaklanıyor.Bu bakımdan deneyimlerimizi ya da beslenme tarzlarımı tartışmak daha "yapıcı" olur. O kadar yüzeysel bakmamalıyız. Ben dogum kontrol kullandım 1 sene hiç alamadım bünye meselesi demekki.

Kaldı ki konu başlığı bunu tartışmak değil arkadaşlar :)

pff bnde de iştah yok..yok yhni günde cips çikolata abur cuubur bi sürü yiyorum ama yemek yemeğe gelince midem allak bullak oluyo...işin garibi bunlar kg aldırması gerekirken beni zayıflatıyo...off yha:(

Back