dekolte verilemiyor evet, kadın değil çocuk gözüyle de bakılıyor. Yaşımızı göstermiyoruz falan filan ama mesela hastalığım yok çok şükür, evlendim de 5 senelik evliyimeşimde 1.80 boyunda ben 1.49 boyunda ve 36-39kg atasında değişe bir kilodayım ama herkes bizi birbirimize yakıştırıyor aslında benim kilom boyuma göre iyi, kalçam ve bacaklarım da zayıflığıma göre öyle cılız değil etek falan yakışıyor. Ama beden bulmak sorun o yüzden kilo almak istiyorum xs bedenleri bile daraltıyorum kot bulamıyorum. Dün alışveriş sitesinde 2xs pantolon buldum da şansa, sipariş verdim kumaşlar bluzlar etekler en küçük beden alınıp terziye gidiyor illa. Ama afrikalı gibi, tükenmiiş bitmiş gibi gözükmüyorum belki oyum da kısa olduğu için kilom normal görünüyordur ama bana da diyorlar kilo al diye. Biraz barışık olmalısınız kendinizle terzide de yaptırsanız daha renkli iddialı giyinmeli, makyaj yapmalı, saçlarınızı da bakımlı tutmalısınız insanın yaydığı enerji önemli insanlar tarafından beğenilmek için mesela bana enerjimin yüksek olduğunu söyler çevremdekiler.
canım sana bu tarz şeyler söylememiş insanlarla karşılaşmana çok sevindim ama emin ol benim çevrem hep moral bozucu şeyler söyledi..iddialı giyin demişsin, ne gibi mesela?? bende ne göğüs var ne de kalça
makyajımı yapıyorum, saçıma fön çekmeden asla dişarı çıkmam ama yok kimse beni beğenmiyor
) enerji konusunda katılıyorum ama eleştirel bir çevreye sahipsen enerjini ne kadar yüksek tutabilirsin, muamma.. ben aşırı zayıf olduğum için doğal olarak bünyede zayıf ee haliyle hastalıktan kurtulamıyorum..bağışıklık sistemim dirençsiz..bügün ilk defa etek aldım bi hevesle ama bir giydim ki FİYASKO ! bacaklar kürdandan da beter !!!!! benim boyum 1.56 kilom da 40.2 dün tartıldım, bir kaç gram almışım :) yani anlayacağın zayıf olmak berbat bir şey!!