• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zayıf olmanın dezavantajları nelerdir ?

Çocuk gibi algılanmak sanırım en sinir bozucu hali ! eli yüzü düzgün olmayan kızlar bile sırf devasa popoları ve memeleri var diye nimetten sayılıyo ama siz hep çocuk gibi algılanmaya mecbursunuz :19:

Daha genç gözükmek her zaman iyidir, değil mi? Ben ise 26 yaşındayım, herkes benim en fazla 18-19 yaşında olduğumu düşünüyor :)

Çok beğenerek almak için mağazaya girdiğim eteğin,pantolonun belimde dönmesi.
üzerime giydiğim ceketin arkasında perde pilesi gibi boşluk olması.
desteksiz giymek istediğim üçgen boyundan bağlanan bikinileri giyememek.
hep eski model sütyen modeli gibi,destekli omuzdan askıları olan bikini giymek zorunda kalmak.
seni ayda yılda bir gören eş,dost akrabanın "ayyyyy sen gittikçe eriyorsun üflesem uçacaksın ye biraz" laflarına maruz kalmak.
36 numara babet giyince ayak boyuma büyük geliyor parmaklarım sıkışıyor alamıyorum. 37 alınca boydan oluyor ama bu sefer ayaklarım etli olmadığı için yandan boş kalıyor terlik gibi tak tak bol oluyor:47:

genç gözükmek iyi ama bulunduğun ortama göre değişiyor. yaşımdan 3-4 yaş küçük gösterince ergen muamelesine maruz kalabiliyorum.

Bundan bir kaç yıl önce sigara alırken '18 yaşından küçüklere satmıyoruz' kelimesini duymak, (yaşım 25)
Tayt ve kısa etek giyememek
Hatta askılı bile giyememek
Sen neden bu kadar zayıfsın kelimelerini herkezden her seferinde duymak en kötüsü..

Merhaba arkadaşlar,

Herkes zayıf olmanın dezavantajlarını, tecrübelerini yazabılır mi? Biliyoruz ki yanlız değiliz... Mesela benim en büyük sıkıntım etek giyememem, pantolon bulamamam :(

eğer benim gibi yüzden kilo veriyosa kesinlikle o hastalıklı görüntü.Benimde neden normal insanlar gibi dolgun yüzüm yokki sanki

tanıdıkların her gorusunde ıstısnasız "ayy ne zayıfsın ye azcık" dıyerek yuzlerını burusturmaları ve daha berbat olan "sen ıyce zayıfladın mı naptın" cumlesı kesınlıkleee ınsanda hıc moral bırakmıyolar

tanıdıkların her gorusunde ıstısnasız "ayy ne zayıfsın ye azcık" dıyerek yuzlerını burusturmaları ve daha berbat olan "sen ıyce zayıfladın mı naptın" cumlesı kesınlıkleee ınsanda hıc moral bırakmıyolar

aynen ya şu kötü yanı olmasa yani insanlar yorum yapmasa, eminim bu kadar sıkıntı yapmayız ve sıkıntı yapmadığımız için daha rahat alırız kilo :43:

Back