değişelim ama sonra pişman olursun :)
sendeki normal bedende bendeki anormal :) valla süt içmiyorum ne yalan söyleyim ama geceleri daha çok kurubaklagil tüketiyorum ama nafile!! demin bulgur pilavıyla fasülye yedim şimdi de muz yiyorum ve ben bunu her gece yapıyorum ama tık yok
sen bu karamsarlıkla
dünyayı yesen kilo alamazsın
evet sağolsunlar yardımcı oldular, allah razı olsun onlardan ama ne yapayım ya elimde değil! kadin gibi hissedemiyorum kendimi, erkekler bile bana çocuk gözüyle bakıyor! iş ortamında bile meslek lisesinden gelen stajyer öğrenci sanıyorlar3 yıldan beri hiç mi bi insanı beğenen olmaz yok bana kimse bakmıyor, beğenmiğyor herkesin dalga konusu oldum!
haklısın canım çok haklısın..ama yok reptomim'in yazdığı programı uygulayacağım, moralimi yüksek tutacağım ve 40 günde 8 kiloma kavuşacağım inşallah
tamam artık icersin işte sütte 1 bardakta 300 kalori var zaten benım verdıgım lıste 2500kalorılık.
normalde bın kalorı alıyr muydun hıc hesapladın mı?
bın kalori normal bir insanın gunluk yıyecegı.
senın daha fazlasına ıhtıyacın var yani
Aynen aynen, ben de bugün bir arkadaşın diline düştüm, iki lafından birinde şişko dedi bana
Canım seni anlayabiliyorum ama biraz olsun düşünce biçimini değişritmeye çalış olur mu?
Bu düşünce biçiminle bedenini etkiliyorsun ve vücudun sana direnç gösteriyor...
haklısın canım çok haklısın..ama yok reptomim'in yazdığı programı uygulayacağım, moralimi yüksek tutacağım ve 40 günde 8 kiloma kavuşacağım inşallah
hadi bakalım, gazan mübarek ola
teşekkür ederim canım, bu arada yardımlarınız için de çoook teşekkürler ;=)
Tahminime göre günlük vücudunuza göre almanız gereken kalori 1400-1600 arasıdır.
7000 kalori 1 kiloya denk geldiğine göre, 2500 kalori oldukça kısa zamanda size kilo aldırır.
Site önermemde bir sakınca varmı bilmiyorum ama, kalorisepeti diye bir site var.
Oraya üye olun, yediğiniz şeylerin kalorisi gün gün tutun.
Böylece hem nerede sorun olduğunu görebilirsiniz hem de yüksek kalorili yiyecekleri daha çok tercih ederek kıza zamanda hedefinize ulaşırsınız.
Birgün ben de sizin gibi olmayı çooooooookkkkkkk içten dilediğimi söylemeden geçemeyeceğim.
Bırakın insanların ne düşündüğü, önemli olan sağlıklı olmanızdır.
Ne kadar kilolu hanımlar güzellikte herkesi solda sıfır bırakırken aynı şekilde zayıf, çıtkırıldım diye tabir ettiğimiz hanımlar da her şeyi yerli yerinde olanlara göre güzel olabilir.
Bu özgüven ve dışarıya verdiğiniz mesajla ilgidilir.
Şöyle de bir sır vereyim, kendim şuan normal bir kiloda sayılırım, 38 bedenim.
Ama hayatımda 44ü de gördüm 34 ü de...
Kendimi en güzel hissettiğim halim bana göre 44, başkalarına göre bu halim:)
ah şu zayıflık benimde problemım 24 yasındayım 1,60 boyum ve 42 kıloyum 34 bedenım allahtan kıyafet bulabılıyorum ama etek asla gıymem cunku benımde bacaklar cırpı gıbı bende neyaptıysam kılo alamayanlardanaım gecelerı bı yerde duymustum kılo aldırıyomus koca bir tabaga sut ekemek dograyıp bıde bıraz bal koyup yıyip yatarsan kılo alırmıssın dıye 1 ay denedım ama malesef ilaçlar gırla vıtamın ılacları gırla ıctım ama yok hıç bişi bende evlıyım kocam 95 kılo ve 1,80 boyunda dusunun benı onun yanında cocuk gıbı goruyolar sınır oluyorum
işte önemli olan günde 2500 kaloriyi almak -ki alırım da çünkü çok istiyorum :) verdiğiniz siteye hemen üye olacağım çok teşekkür ederim..özgüven olumlu şeyler duyduğunuza bağlıdır, ben hep olumsuz şeyler duydum e haliyle özgüvenn yokbende şunu söylemeden geçemeyeceğim sizin gibi olmak isterdim en azından "kadın" gibi gözüküyorsunuz, benim gibi 12 yaşında değil 44 kilo halinizden mi memnunduzu demek ki herkesin bakış açısı farklı ama bana göre bir bayan etli butlu olması gerekir
Yok 44 beden:)
Yani 75 kilo civarıydım bir aralar...
Hem de lise çağımda, duyabileceğim sözleri bir düşünün Allah aşkına.
Gencecik bir kızım, bedenimin yeni farkına varıyorum hem de İZMİR gibi bir yerde yaşıyordum, aman Allahım...
Herkes top model, ben iki kıza bedel
Şişko, katana, yarma, ikinizi yemiş vs vs:)))
Özgüven hiç övgüyle bir olabilir mi?
Ayrıca insanlara güven olmazki.
Sizi seviyorken çok güzelsiniz, tartıştığınızda çok çirkinsiniz.
Çevrenize çok kızdım şuan gerçekten, sağlıklı olduktan sonra insanın dış görünüşünün başkasına ne gibi yararı ya da zararı olur ki böyle yorumlar yapılabiliyor.
Kendileri inanılmaz güzel, yakışıklı, ya da size bu kadar olumsuz söz söyleyebilecek şekilde bir üstünlükleri mi var...
Tövbe yarabbim hakikaten anlayamıyorum insanların dış görünüşle alakalı konularda maydonoz olmalarını.
Kilo aldığınızda da lütfen sizden ricam, dışarıdaki insanların kendinizle alakalı yorumlarına kulaklarınızı tıkayın ve siz nasıl uygun görüp yaşıyorsanız öyle devam edin hayatınıza.
173 52 kiloyum kimisinde gayet etli butlu gorunuyor bende daha cıtı pıtı duruyor anlamıs degilim dezavantajı bazı insanların ayy cok zayıfsın demeleri insanı psikolojik olarak kilo almaya itiyor maalesef ama sonra diyen kisiye baktıgımda genelinde kilo vermeye can atan tipler oldugunu gorup bosveriyorum:)) kilo alamayan insanlara surekli zayıfsın diyenlere sende cok siskosun diyesim geliyor ki bazen diyorumda hakediyolar
ha bende 44 kilo sandım :) valla canım bak bundan 2 saat önce dişardaydım arkadaşlarla konumuz ben ve yediklerimdi! ay o kadar dalga geçtiler ki benle anlatamam tabi bozulduğumu çaktırmıyorum ama içim içimi yedi:2: 4 kız dişarı çıktık bütün gözler onlarda bende böyle zavallı çocuklar gibiydimşöyle dolgun bir kız olmak istiyorum, yaşını başını gösteren..zaten boyum kısa 1.56 bide zayıf olunca dikkat çekemiyorsunuz..sanırım ben etrafın sözlerine çok takan biriyim
kemik yapısıyla da ilgili sanırım canım kimisi 52 kiloda zayıf gözükürken kimisi de etli butlu gösteriyor :) valla bu psikolojik baskı beni mahvetti, artık kompleksli bir kızım sayelerinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?