kilo almak istiyorsan geceleri bol bol yemek ye, faydasını göreceksın, üşenme sevdiğin şeyleri yap veya imkanın varsa hamburgere ver kendını ( geceleri) :)
demi yaaaasinir oldum bak şimdi! canım 40 günde 8 kilo muuuuuuuu ya varya 40 günde 8 kilo alsam dile benden ne dilersen o kadar çok istiyorum ki anlatamam sana 5 kiloya bile razıyım ya, neyse yarinden itibaren senin programı uygulayım. ay inşallah alırım ya, bak heyecan yaptım :) çoooooooook çoooook teşekkür ederim..
rica ederım canım ben cok cektım zayıflıktan anlarım senı yanii
bak benım arkadasımda mesela 47den yukarı cıkamazdı benım lısteyı verdım cok fazla uygulayamadım dedi agır bana gore dedı
ama dr yavastan basla dedı bırden yıyınce cok kötü olursun cıdden ben ılkten hepsını yemeye calısmıstım gobegımı gormelıydın hamıle gıbıydı uyumaya korkmustum ölecegım dıye
aman sen yavastan basla.:26:
sonra arkadasım kendınce lıste yapmsıs gece yatmadan sut ve pekmesı aksatmıyorum dedı ve o da aldı sımdı 49 olmus.
zaten sen de cavdar ekmegı falan yazmıs ne gerek var türlerne beyaz ekmegı ye sen hepsi aynı
Ooof of, Bir gün benim de derdim bu olur inşallah ta bu topiğe uğrarım
Ben de 54-55 ten 62 ye çıkmamı gece yemeklerine borçluyum
ağır dahi olsa ucunda 8 kilo var canım, yazdğın şekilde uygulayacağım inşallah, eğer alırsam varya duacın olurum:2::2:
ve hicbir zaman alamıyorum deme. cunku beynını odaklarsın
dusunce gucuyle zayıflayan bıle var
ben cok umutlu baslamıstım basladıgımda sen de oyle yap
benım metabolızma normal ınsanın 3 katı calısıyormus. bu demek kı normalınden 3 kat yemek yemam lazım
zaten metabolızmayı ayarlayınca alınıyor kılo.
ha bırde yedıkten yarım saat kadar cok hareketlı olma
Benim metabolizma yaşım 25miş, oysa yaşim 22evet olumlu düşünmekte gerekiyor, haklısın..tamam yarinden itibaren kilo almaya başlıyorum :) SAYENDE..
yok ya bende sorun var galiba, geceleri yiyorum tıka basa ama yok yani 39-40 kilo arasında gidip geliyorum! emin ol 1 dirhem et bin ayıbı örter diye atalarımız boşuna dememişler..kadın dediğin etli butlu olur, ne o öyle kemik, göğüssüz, kalçasız falan.. ben bile kendimden tiksiniyorum artk!
bencede..ilk baş inanmalısın yediklerinin yaradığına
misal...''su içsem yarıyor''diyenlere gerçekten yarıyor neden?? çünkü onlar buna inanmışlar da ondan.
sen beynını hep ''olmayacak''tarzında kelimelere hazırlamışsın.
yok ya bende sorun var galiba, geceleri yiyorum tıka basa ama yok yani 39-40 kilo arasında gidip geliyorum! emin ol 1 dirhem et bin ayıbı örter diye atalarımız boşuna dememişler..kadın dediğin etli butlu olur, ne o öyle kemik, göğüssüz, kalçasız falan.. ben bile kendimden tiksiniyorum artk!
Aynen öyle canım çünkü yıllardır kilo almaya çalışıyorum ve alamıyorum ee haliyle de olumlu düşünemiyor insan. neyse bir de olumlu düşünelim bakalım o zaman alabilecek miyim :26:
Yer değişelim mi?
Geceleri ne yediğine bağlı, aperatif bir şeyler yiyorsanız tabi ki etkisi olmaz.
Ben en çok kiloyu üşüttüğümde alırım çünkü gece rahat uyuyabilmek, bademcikelrin yumuşaması adına ballı,pekmezli süt fln içiyorum.
Hoopp 1 haftalık hastalık sonucunda yenilen hiçbir şey yokken içilen 1 er bardak süt bana 2 kilo olarak geri dönüyor
3 beyazdan yemeyi tercih edin geceleri(01:00dan sonra), özellikle soslu makarna ya da hamur işleri, sandviçler, tatlılar...
Eğer hala ben kilo alamıyorum derseniz atarım kendimi aşağı vallahi, sizdeki bedense bendeki ney arkadaş
Yer değişelim mi?
Geceleri ne yediğine bağlı, aperatif bir şeyler yiyorsanız tabi ki etkisi olmaz.
Ben en çok kiloyu üşüttüğümde alırım çünkü gece rahat uyuyabilmek, bademcikelrin yumuşaması adına ballı,pekmezli süt fln içiyorum.
Hoopp 1 haftalık hastalık sonucunda yenilen hiçbir şey yokken içilen 1 er bardak süt bana 2 kilo olarak geri dönüyor
3 beyazdan yemeyi tercih edin geceleri(01:00dan sonra), özellikle soslu makarna ya da hamur işleri, sandviçler, tatlılar...
Eğer hala ben kilo alamıyorum derseniz atarım kendimi aşağı vallahi, sizdeki bedense bendeki ney arkadaş
değişelim ama sonra pişman olursun :)
sendeki normal bedende bendeki anormal :) valla süt içmiyorum ne yalan söyleyim ama geceleri daha çok kurubaklagil tüketiyorum ama nafile!! demin bulgur pilavıyla fasülye yedim şimdi de muz yiyorum ve ben bunu her gece yapıyorum ama tık yok
Aaa lütfen öyle deme, ne demek tiksiniyorum...
Arkadaşlar çok güzel tavsiyeler vermişler...Muhakkak alacaksın, 5-6 kilo bile alsan bu seni motive eder...Ama bu kadar olumsuz düşünmeyi ve konuşmayı bırak lütfen..
Ben de geceleri salatalıklarla idare ediyorum işte, ne kadar çok isterdim hamburgerler, pizzalar, tatlılar yiyip cumburlop yatağa atlamayı
Herkesin derdi ayrı işte..
değişelim ama sonra pişman olursun :)
sendeki normal bedende bendeki anormal :) valla süt içmiyorum ne yalan söyleyim ama geceleri daha çok kurubaklagil tüketiyorum ama nafile!! demin bulgur pilavıyla fasülye yedim şimdi de muz yiyorum ve ben bunu her gece yapıyorum ama tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?