Çok yoruldum.

Ya kıyamam Bu da gözünün sadece ve sadece çıtır karısında olduğunu gösterir Kaybettiğiniz o güzel gecelerin acısını çıkarırsınız dilerim karı koca

Ya kıyamam Bu da gözünün sadece ve sadece çıtır karısında olduğunu gösterir Kaybettiğiniz o güzel gecelerin acısını çıkarırsınız dilerim karı koca
Ya çok teşekkür ederim dün bütün dünyam başıma yıkıldığını düşünürken bu gün yeniden doğmuş gibiyim gerçekten iyi ki varsınız hepiniz

Sertleşmesini saglayan özel birsey oldu mu, farkedebildin mi? Belliki birseyler kışkırtmış onu.

Madem hormonlarda problem yok terapiste gitmeli.. Yok ben gitmem etmem falan yapıyorsa da bilemiyorum çok zor.. Denemediğim yok kalmadı demişsiniz.. Bu durumla belli ki mücadeleniz olmuş.. Eğer sonuç vermiyorsa karşılıklı konuşup ona bir çözüm önerisinde bulunmasını ve bu süreçte onun yanında olacağınızı eğer bir çözümü olmadığını düşünüyorsa bu şekilde çok zor olacağını hatta olamayacağını belirtmelisiniz.. Çok üzgünüm Allah size kolaylık versin..

Sertleşmesini saglayan özel birsey oldu mu, farkedebildin mi? Belliki birseyler kışkırtmış onu.
Bence aniden birden bire olması çünkü aramız bozuk diye dün yapabilceğimizi düşünmedi ve aniden gelişince bir sıkıntı yaşamadı ama normal gündelik hayatta sürekli düşünüyor sanrım nasıl yapcam sertleşme olucak mı vs diye o sebepten olmuyor diye düşünüyorum ama sürekli düşünmesini nasıl kırıcam bilmiyorum

Evde sürekli süslü ve seksi olma o zaman. İşin sonunun yatakta biteceğini düşündüğün zaman özel ve onu tahrik edecek biseyler yap

Tam yorum yapıyordum ki, eşinizle dün geceki durumları okudum çok sevindim umarım beraberliğiniz bir ömür sürer birşeyi merak ettim eşinizin geçmişini nasıl görebiliyorsunuz merak ettim

sevgililikte cinselliğin olmaması bunlara sebep oluyor işte o kadar süre beklentiler çok büyüyor yaşayınca da aa bu muymuş deyip soğumaya geçiyor insanlar.

Tam yorum yapıyordum ki, eşinizle dün geceki durumları okudum çok sevindim umarım beraberliğiniz bir ömür sürer birşeyi merak ettim eşinizin geçmişini nasıl görebiliyorsunuz merak ettim
Çok teşekkür ederim inşallah Kullandığı internet tarayıcısına mail hesabı ile giriş yaptım ve mail hesabını kendi telefonumdan açtım sürekli geçmişini görebiliyorum ajanlık seviyem

sevgililikte cinselliğin olmaması bunlara sebep oluyor işte o kadar süre beklentiler çok büyüyor yaşayınca da aa bu muymuş deyip soğumaya geçiyor insanlar.
Biz sevgiliyken ilişki yaşamaya başladık hiç bir sorun yoktu ama evlendikten sonra 5. ayda başladı sorunlar. O da garanti değil yani

Biz sevgiliyken ilişki yaşamaya başladık hiç bir sorun yoktu ama evlendikten sonra 5. ayda başladı sorunlar. O da garanti değil yani
Erkekler malesef çok değişik bünyedeler ne etkiliyo ne düşünüyolar bilemiyoruz malesef bence bunun evlilik öncesi Cinsellikle alakası olamaz çünkü ruh hallerine göre değişen bi durum

wala canım moral bozmak gibi olmasında ben bu sebeplerden ewlilik bitirdim şöyle söylim bende çok titiz bakımlı biriyimdir ama eşim hiç bakımına özen göstermezdi 2 haftada 1 yıkanan biriydi dewamını söylrmiyorum bile çok çok isteksizdi istekli olsa bile kokuyo diye ben yanasmıyodum yatakları ayırdık sonra odaları ayırdır en sonda ewliliği bitirdik ne denedimse adama temizliğe alıstıramadım zamanı geldi kendim yıkadım ama nrreye kadar olcak ki bu zamanla soguduk birbirimizden düşman olduk hergün kawga gürültü wardı

Erkekler malesef çok değişik bünyedeler ne etkiliyo ne düşünüyolar bilemiyoruz malesef bence bunun evlilik öncesi Cinsellikle alakası olamaz çünkü ruh hallerine göre değişen bi durum
Kesinlikle katılıyorum onlarin bünyesini,ruh halini çözmek imkansiz gibi bişeyAma şuna da inaniyorum sevgiliyken hormonlar en üst seviyede ve kaybetme korkusu olduğu için hep sizi o şekilde elde tutmaya çalışıp, ilgi göstermeye devam ediyorlar. Biz terapiste de gittik ama cinsel zeka denen bi şey var gerçekten o olmayınca anca zorlamayla oluyo

Üzüldüm ve hak verdim size gerçekten o şekil de hayat geçmez bizim çok şükür temizlikten yana hiç sıkıntımız yok duş veya diş fırçalama konusuna eşimde çok hassas ama isteksizliği ve ereksiyon problemi malesef var dün birden değişti gayet düzelmiş gibi ama tabi ki süreci takip edicem inşallah düzelir

Terapistin yararı dokundu mu peki nasıl bir terapi veriyor cinsel zeka nasıl oluyor beni aydınlatabilir misiniz ?
Eşim yine eski isteksizliğine dönerse son çare bizde gidicez yararı oluyor mu

Bence o da sizin internet geçmişinizi takipte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…