Çok yoruldum.

Bence tupeduz kandirildiniz ben sanmiyorum evlenice pat diye isteksiz olunuyor! Kizlik zarini diktirenler ne kadar karsindakini kandiriyorsa aynen cinselligi sevmeyenlerde ayni madem sevmiyorsun karsindakinin basini niye yakiyorsun! Hem kandirmakla kalmiyorlar bide hic birsey yapmiyorlar durumun duzelmesi icin. Cok kiziyorum bu tip erkeklere acizler. Cozum birsey yapmazsa tekmeyi vur ne bu y’a!!!

Erkekler kapalı kutu gibi kimi zaman. Çok erken evlenmişsiniz belli ki ve cinsellik de evlilik öncesi olmamış. Üzgünüm ama bu toprakların kanayan yarası budur. Evliyken keşfetmeye çalışmak bu türden sorunlar doğurabiliyor. Sizin için çok önemli olan belki de onun için önemsiz aşamadığı sorunları yüzünden. Fiziksel ya da psikolojik bilinmez. Gerekli sağlıksal testler yapılmışsa bir terapi alınabilir bu konuda. Bu şekilde hem siz hem de eşiniz yıpranır ve uzaklaşır. Nasıl ki vajinismus başlığında ürken, korkan, çekinen kadınlar var erkekler için de böyle bir durum olduğunu kabul edip hareket etmek gerekiyor.

cinsellik yaşanmadan önce sevgiliyken, nişanlıyken genelde çok istekli görünüyorlar, evlenince dediklerinin hepsi boş çıkıyor. benim çevremden gördüğüm, duyduğum hep bu yönde. cidden beslenme vs. bundan kaynaklandığını düşünüyorum.
ya da evlenmeden gizemli görünen şey gerçekten yaşayınca gizemini kaybediyor, istekleri yok oluyor.

Bence kesinlikle terapi almalısınız, benim eşimde de var cocuklugundan kalan problemler olabilir vs. Birbirinizi seviyorsanız çözümü olan bişey icin evliliginizi yıpratmayın önce işinde uzman bir terapistten terapi almayı deneyin. Sorunun nedenini o saptayacaktır. Sonrasında çözümüne bakarsınız

Ereksiyon problemi başarısızlık hissi veriyordur. Yine başarısız olacağım diye yanaşmaya çekiniyordur. Bir bir buçuk ay kısa dönem eşimde de oldu. Ürolojiye gitti herşey normal çıktı. Doktor ereksiyon problemi diyebilmemiz için 6 ay 1 sene bu durumda olmanız gerekir dedi. Adını kullanmam yasak olan Ereksiyon haplarından almasını tavsiye etti ve 2. ilaçtan sonra ilişkimiz normale döndü şükür. Çok zor durumun Allah sabır versin

psikolojikse terapiste gidin belki değişir durum
bilemedim valla üzüldüm size yaaa
hani bunu sadece şehvet olarak düşünmeyin bu sevgi aşk için de önemli bence

“TOPLUMUN YARISINDAN ÇOĞU BÖYLE TEK BENLİK DEĞİL YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZDEN”
yoooo :KK51:

Merhaba sevgili KK,
Malesef çok yoruldum ve yıprandım fikirlerinize ihtiyacım var. Konuma geçiyorum hemen
2 senelik evliyim severek evlendik 20 li yaşlardayız cinsel açıdan eşimle birbirimizin ilkiyiz çocuğumuz yok son olarak bakıma hijyene ve kendime fiziğime aşırı titiz olan bir insanım.
Evlendiğimden beri bitmeyen ereksiyon problemi ve isteksizlikle uğraşıyorum artık uğraşmaktan herşeyden o kadar yoruldum ve soğudum ki anlatamam herşeyden vazgeçtim evliliğimden vazgeçme noktasına geldiğimi hissediyorum.
Doktorlara çıktık hormon değerler normal çıktı her hangi bir problem yok sadece psikolojik denildi.
Bir erkek 10 gün neredeyse ilişki istemeden durabilir mi ? Tamam ben aşırı istekliyim farkındayım ama eşime kalsa 20 gün bile istemez ayda 5 kere cinsel ilişkimiz oluyordur ondada sertleşme problemi ile uğraşıyoruz en başından beri bu böyle, zaten ben istemesem olcağı yok bazen kızıyorum ediyorum sonra istiyormuş gibi yanaşıyo ama tamamen kızmamdan dolayı istedğinden falan değil anlıyorum kendiside tek başına yapmıyo eminim regli olurum ne zaman biticek, kaç gün kaldı bile demez.
Yada uzaklara kaçarız ben götürdüğüm tüm fantezi kıyafetlerimi giyemeden geri getiririm çünkü asla aman istiyim modunda değildir yani kocamın aklında cinselliğin c si bile yok ve ben 2 senedir orgazm asla olamadım ve bunu defalarca dile getirdim kendimi kasıyormuşum kendimi salmıyormuşum vs bitmek bilmeyen bahaneler bitmek bilmeyen isteksizliği (sorsam ooo çok istekli) ve bitmeyen ereksiyon problemi bide ben kızınca “TOPLUMUN YARISINDAN ÇOĞU BÖYLE TEK BENLİK DEĞİL YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZDEN” demesi beni daha da delirtiyor..
Artık evliliğimden soğudum asla gecelik bile giymek istemiyorum içimden artık hiç bişey gelmiyo çok yorulmuş yıpranmış hissediyorum bana aklıl verebilir misiniz lütfen ?
Pekmez fındık fıstık diyenler olucaktır denemediğim yöntem kalmadı evet bazıları işe yarıyor ama devamı yine gelmiyor.
uzman birinden yardim alin, cift terapisti onerebilirim istersen

Ereksiyon problemi başarısızlık hissi veriyordur. Yine başarısız olacağım diye yanaşmaya çekiniyordur. Bir bir buçuk ay kısa dönem eşimde de oldu. Ürolojiye gitti herşey normal çıktı. Doktor ereksiyon problemi diyebilmemiz için 6 ay 1 sene bu durumda olmanız gerekir dedi. Adını kullanmam yasak olan Ereksiyon haplarından almasını tavsiye etti ve 2. ilaçtan sonra ilişkimiz normale döndü şükür. Çok zor durumun Allah sabır versin
Çok zor bir durum kendisi de ağzından kaçırdı bir kaç defa ya yüne sertleşmede sorun olursa diye korkuyorum diye doktorumuz ilaç verdi onu kullanınca sorun yok ama kafasına göre kullanıyor 3 hafta içmiyo sonra içiyor falan ve bizim bu sorunumuz evlendiğimizden beri var son zamanlarda sürekli devam ediyor ama test sonuçlarına göre tek denilen psikolojik..
Ben eşimin bu psikolojisini nasıl düzeltebilirim siz nasıl yol izlemiştiniz

psikolojikse terapiste gidin belki değişir durum
bilemedim valla üzüldüm size yaaa
hani bunu sadece şehvet olarak düşünmeyin bu sevgi aşk için de önemli bence
Kesinlikle çok önemli bu sebepten bitirmek bile aklıma geliyor birbirimizi çok seviyoruz anlaşıyoruz fakat cinsellik evlilikte çok çok büyük etken şimdilerde bile beni bu kadar bunalıma soktuysa ilerde ne halde olurum düşünemiyorum.
Önerileriniz için teşekkür ederim.

Ya bazı erkeklerin özellikle travestilere ilgisi oluyor . evli olupta travestilere giden erkekler var🙄
Ama hiç öyle bir şeyini görmedim yakalamadım sosyal medyadan baktıklarına internet geçmişine maillerine sürekli bakarım öyle olsaydı bi yerden yakalamaz mıydım kafam çok allak bullak gerçekten.

Ama hiç öyle bir şeyini görmedim yakalamadım sosyal medyadan baktıklarına internet geçmişine maillerine sürekli bakarım öyle olsaydı bi yerden yakalamaz mıydım kafam çok allak bullak gerçekten.
Yapıyorsa bile her şeyi temizliyordur rehberine falan baksana

Yapıyorsa bile her şeyi temizliyordur rehberine falan baksana
Silse de internet geçmişi bende açık neye bakarsa kendi telefonumdan görebiliyorum anında benim baktığımdan zaten haberi yok sürekli takipteyim mail adresinin şifresinin bende olduğunuda bilmiyo onuda sürekli takipteyim rehberi de gerçekten kalbim kadar temiz böyle oluncada travestilere ilgisi olduğunu pek düşünemiyorum açıkcası çok akıl almaz durumun içindeyim baktığımız da herşeyi temiz mükemmel ama gelin görün ki istek arzu sıfır sertleşme sorunu bitmek bilmiyor.

Silse de internet geçmişi bende açık neye bakarsa kendi telefonumdan görebiliyorum anında benim baktığımdan zaten haberi yok sürekli takipteyim mail adresinin şifresinin bende olduğunuda bilmiyo onuda sürekli takipteyim rehberi de gerçekten kalbim kadar temiz böyle oluncada travestilere ilgisi olduğunu pek düşünemiyorum açıkcası çok akıl almaz durumun içindeyim baktığımız da herşeyi temiz mükemmel ama gelin görün ki istek arzu sıfır sertleşme sorunu bitmek bilmiyor.
Kafası başka yerlerde mi acaba o an başka şeyler düşündüğü için olabilir odaklanamıyor sanırım

Yeni gizli sekme acarak hiçbiryere kaydı olmadan girebilir. İnternetten gördügünüz seylere güvenmeyin birsürü yolu var gizli girmenin

Merhaba KK, yine ben yeni konu açmak istemedim burdan fikir almak istedim.
Öncellikle dün akıl veren herkese çok teşekkür ederim.
Eşimle bayadır aramda bu konudan soğukluk vardı fakat dün sanki eşime sihirli bir değnek dokunmuş gibi (yada buraya mı girip okuyor anlayamadım 🙄) değişiklik vardı.
Aşırı istekliydi ve sertleşme sorunu olmadı (doktorun verdiği ilaçları almadığı halde sertleşme yaşadı🤭) Ve bir ton konuşma yaptı kendini değiştireceğine dair sertleşme sorununu Yeneceğine ve benim ona yardım etmemi bu konuda özgüvenini kazanması için destek olmamı istedi elinden geleni gerekirse terapi bile alabileceğini aslında çok istekli olduğunu fakat yetememe,sertleşmeme korkusu olduğunu anlattı.
Sorum şu ben eşime bu konuda nasıl yanaşmalıyım özgüvenini ve psikolojisini düzeltmek için nasıl yardım edebilirim neler konuşmalıyım, ilişkiyi onun istemesni mi beklemeliyim bana yardım edebilir misiniz hazır bu kadar aklı başına gelmişken destek vermek istiyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba KK, yine ben yeni konu açmak istemedim burdan fikir almak istedim.
Öncellikle dün akıl veren herkese çok teşekkür ederim.
Eşimle bayadır aramda bu konudan soğukluk vardı fakat dün sanki eşime sihirli bir değnek dokunmuş gibi (yada buraya mı girip okuyor anlayamadım 🙄) değişiklik vardı.
Aşırı istekliydi ve sertleşme sorunu olmadı (doktorun verdiği ilaçları almadığı halde sertleşme yaşadı🤭) Ve bir ton konuşma yaptı kendini değiştireceğine dair sertleşme sorununu Yeneceğine ve benim ona yardım etmemi bu konuda özgüvenini kazanması için destek olmamı istedi elinden geleni gerekirse terapi bile alabileceğini aslında çok istekli olduğunu fakat yetememe,sertleşmeme korkusu olduğunu anlattı.
Sorum şu ben eşime bu konuda nasıl yanaşmalıyım özgüvenini ve psikolojisini düzeltmek için nasıl yardım edebilirim neler konuşmalıyım, ilişkiyi onun istemesni mi beklemeliyim bana yardım edebilir misiniz hazır bu kadar aklı başına gelmişken destek vermek istiyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Canım merhaba cok sevindim bu ani değişime inş devamı gelir bence sen yanaşma kendisinin hazır olup yanaşmasını bekle ama sende evde giyim kuşam konusunda olsun ne biliyim konuşurken fln kışkırtıcı ol 🙊 davetkar ol derim 🙈 aksamları cıkolata yedir boyle muzlu fındık fıstıklı meyve tabagı hazırla onun gibi şeyler yani ♥️

Canım merhaba cok sevindim bu ani değişime inş devamı gelir bence sen yanaşma kendisinin hazır olup yanaşmasını bekle ama sende evde giyim kuşam konusunda olsun ne biliyim konuşurken fln kışkırtıcı ol 🙊 davetkar ol derim 🙈 aksamları cıkolata yedir boyle muzlu fındık fıstıklı meyve tabagı hazırla onun gibi şeyler yani ♥
Yaaa asıl ben nasıl sevindim bir bilsen neredeyse bitirmeye kadar getirmiştim evliliğimi 🙈
Normal de zaten çok süslü insanım bayadır bırakmıştım hayat enerjim sömürüldüğü için yine başlıyım o zaman eski halime dönüyim her akşam meyve fındık fıstık hazırlarım yeter ki düzelsin kafasına bir şey mi düştü bilmiyorum dün internet geçmişini gördüm bir sürü şey araştırmış psikolojisinin toparlaması için neler yapılmalı diye baya çabası var inşallah bende doğru yönlendiririm ve çözülür çok teşekkür ederm 🙏🏻🙏🏻

Yaaa asıl ben nasıl sevindim bir bilsen neredeyse bitirmeye kadar getirmiştim evliliğimi 🙈
Normal de zaten çok süslü insanım bayadır bırakmıştım hayat enerjim sömürüldüğü için yine başlıyım o zaman eski halime dönüyim her akşam meyve fındık fıstık hazırlarım yeter ki düzelsin kafasına bir şey mi düştü bilmiyorum dün internet geçmişini gördüm bir sürü şey araştırmış psikolojisinin toparlaması için neler yapılmalı diye baya çabası var inşallah bende doğru yönlendiririm ve çözülür çok teşekkür ederm 🙏🏻🙏🏻
Yaa süpermiş hadi bakalım devamı gelir inş bu arada boyle konusu erotik fılmlerde izleyebilirsiniz içinizi kıpır kıpır eder 🙊alttan alttan mesaj veren grinin elli tonu gibi 365.gün gibi filmler yada arastırabılırsınuz ona benzer filmler ♥️

Yaa süpermiş hadi bakalım devamı gelir inş bu arada boyle konusu erotik fılmlerde izleyebilirsiniz içinizi kıpır kıpır eder 🙊alttan alttan mesaj veren grinin elli tonu gibi 365.gün gibi filmler yada arastırabılırsınuz ona benzer filmler ♥
Gerçekten çok iyi fikir eşim yüzünden bunları araştıra araştıra kendimi sapık gibi hissetmeye başladım 🙈

X