- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var 17 aylık bir oğlum var. 1 ay öncesine kadar eltim bakıyordu bebeğim çok çok zayıf. soruyordum işten geldiğimde ne yedi diye meyve yoğurt çrba vs yemesi gereken her şeyi yediğini söylüyordu. ben de güvendim en büyük hatam bu. en son gittiğimiz doktor pedia sure verdi. ilk ay yine hiç kilo almadı baktım olmuyor izne ayrıldım mayıs sonuna kadar memurum bu arada. ve ben bakmaya başlayalı 1 kilo aldı. buraya kadar normal sayılır yanı en azından kendim halledebilirim bu sorunları. ama halledemediğim şey çevreyle mücadele. az önce balkona çıkardım oğlumu karşı komşu başladı bana çorba tarifi vermeye. öyle ki beni konuşturmuyor bile neymiş eltim niye bakmamış çok küçük kalmış alt kattaki kızla karşılaştırıyor benimkini o 2 ay büyük oğlumdan. neymiş eltim buna tv izletmemiş o yüzden konuşmuyormuş oğlum. ya 17 aylık çocuk senle balkondan muhabbet mi edecek. ki hiç konuşmuyor da değil. bu arada yine alt kattaki kızla kıyaslıyor neymiş o tv izliyormuş pepeyi izliyormuş konuşuyormuş. alt kattan annesi övüyor kızını 8 aylıkken bile pepeyi izliyormuş. benim oğlum malesef doğdu doğalı tv ye maruz bırakıldı ve ben tv açmıyorum 1 haftadır. yanı o kadar çok şey söyledi ki içeri nasıl girdiğimi bilemedim ve yine çok ağladım. ne yapacaım şaşırdım bunu yaşayan yalnız ben miyim