Gerçekten öyle çevremde ki mutlu birbirini seven çiftlere o kadar ozeniyorum ki sevgiye sevilmeye çok ihtiyacım var tv de bile görsem için bir tuaf oluyorOyyy üzüldüm size. öyle adamlarla bir ömür geçmez yahu. ben rahat olamadığım yere ev demem.
Diyorum demezmiyim hiç evin hanımı sen misin ben mi karışma işlerime diyorum bağır çağır kavga da ettim hichisey demeden susup ağladım daAzıcık dişli olsanız. Her defasında yani çatır çatır aglamadan kavga etseniz torpulenir. Ama çok hassassıniz bunu yenmemiz gerek. Kaynanam geldi deseniz o öyle diyince mesela. Kadın işine karışma kadın misin deseniz gibi
Ben ömrümü bununla çürütmezdimBir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendimlutfen yardım edin
Madem öyle her şeyi o yapsın.Hergün mutlaka bi tartışmamız oluyor ne yapsam olmuyor bugün akşama kadar temizlik yaptım kalktı iki biyer düzeltti vay efendim niye bunların yerini degistirmisim
Bu nasıl bir tavır. Şiddete meyilli çocuk olmadan ayrılın. Geri adım atmayın güçlü durun.Bugün ayrı yattım kanepeye geldi biraz önce durtukledi kalk yatağa yat diye burda aticam dedim beni çıldırtma kalk yatağına yat alan diye kolumdan tutup yere attı kalk hazırlan babanın evine gidiyoruz dedi sabah ben kendim giderim merak etme dedim kolundan tuttu yatağa zorla getirdi ağlata aglata
Kendinize bu hareketi yaptırmayın.Benim esimde ne sebeple olursa olsun yatak ayırmayı sevmez illaki uyandırır ama öyle yere filsn atamaz ...Tepem attığı zaman öyle bir bağırıyorum ki cenesini kapatıp gidiyor.Bugün ayrı yattım kanepeye geldi biraz önce durtukledi kalk yatağa yat diye burda aticam dedim beni çıldırtma kalk yatağına yat alan diye kolumdan tutup yere attı kalk hazırlan babanın evine gidiyoruz dedi sabah ben kendim giderim merak etme dedim kolundan tuttu yatağa zorla getirdi ağlata aglata
Ya tam anlamiyla bir narsist esin. Narsist insan karsisinda kendine boyun egmeyen, bagimsiz ruhlu biriyle karsilasinca dunyanin merkezinde kendisi olmadigini idrak ediyor. Yani sen biraz bencil olacaksin, kavgaysa kavga, küslükse küslük onu bastiracaksin.Geçen hafta doğum günümdü hatırlamadi bile akşam geldiğinde insan bi doğum günün kutlu olsun der dedim aklimdaydida unutmuşum dedi geçiştirdi sonraki günlerde beni umursamıyorsun doğum gunumu bile unuttun deyince beni bu hale sen getirdin dedi o kadar zoruma gitti ki
Bunun bir ilerisi şiddet haberiniz olsunBugün ayrı yattım kanepeye geldi biraz önce durtukledi kalk yatağa yat diye burda aticam dedim beni çıldırtma kalk yatağına yat alan diye kolumdan tutup yere attı kalk hazırlan babanın evine gidiyoruz dedi sabah ben kendim giderim merak etme dedim kolundan tuttu yatağa zorla getirdi ağlata aglata
Küfür çok etti daha önce a*zina s*car*m gibi elini de çok kaldırıp vurmaya yeltenmisti seni doverim sen dayağı hakediyosun diye çok söylendi ama direk vurmadı kendini tuttu dün gece ama kolundan öyle bir tutup yere attı ki beniBunun bir ilerisi şiddet haberiniz olsun
ne gulmesi ne eglenmesi hayatiKendini ne sanıyor acaba? Ne yani evlendin diye eve bir köle mi aldım? Hem eve maddi katkın olsun hem aksam ev tiril tiril sıfır hatasız olsun hemde yemeyim hazır olsun ama yinede ben sana bağırıp çağırayım! Senin o şahsiyetine s...ç.....m ! Böyle adamlara verdiğiniz bir bardak su bile haram seni şuanda el üstünde tutmalı gülüp eğlenmelisiniz evin içinde ama adama bak ağlaya ağlaya bezdirmiş bitarafimin kenarı...ya Allah aşkına bırak git annenin evinde huzurla yasa babanın kokusunda mutlu ol. Elin adamlarına hizmet edip herturlu ihtiyaçlarını görüp üstünede hakaret yemeyin ya kendinizi ezdirmeyin dünyaya birdaha gelmeyeceksiniz kendinize saygınız olsun kimki o? Sabah sabah sinir oldum.
Dugundeki takilarimla aldı arabayine gulmesi ne eglenmesi hayati
Cekolmez yapti bana evlendigimizden beri çalışıp borç ödüyoruz zaten eşyaların kredi kartlarının borcunu ödedik maaşımdan harçlığını alıp gerisini eşime veriyorum borçlar için araba aldı di gündemi takım atilla kapattı bir kısmını kalanını yine ödüyoruz her ay maaşımdan hiç bişey kalmıyor nerdeyse 300 400 bırakıyorum kendime kalanı veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?