Asla kabullenmiyor ona göre hayali olan dağınık olan hep benim gerçekten dağınık olsam için yanmayacakobsesif kompulsif :) bende de var takıklık.. kendisi farkında ve yanlış oldugunu biliyorsa ne ala ama normalmiş gibi geliyorsa sizin işiniz zor. bende eşimle çok sorun yaşıyorum ama alışıyor galiba yavas yavas. kurtulmak istesemde elimde degil. normal olmadıgını psikolojik destek alması gerektıgını söyleyin
Sana psikolojik baski yapmaya kalkiyor. Birak küssün. Isine gelir iste hic yoktan kavga olmaz evde2 gündür eve geliyorum işten konuşmuyoruz dün yemek yaptım iyi kötü yedi yattı konuşmadık hiç bugün işten geldim bir çeşit yemek yaptim çağırdım masaya geldi ben kendim yedim kalktim ben kalktım diye oda yemeğini yarıda bırakıp gidip yattı nereye kadar böyle konuşmadan geçecek günler bilmiyorum
Kendi küsen kendi barışır. Yemeği tek kişilik sadece kendinize göre yapın. Hatta yapmayın ya yiyip gelin. Dışarı çıkıp gezin. Alın kitabı başka odada okuyun asla derdini sormayin. Yani psikolojik baskıyı siz yapın. Odaya mi girdi çıkın başka odaya geçin falan. Restine rest yani bakalım nereye kadar devam edecek. Hiç sevmiyorum fuzuli trip yapan kimseleri. Titizse temizliği kendi yapacak. Başkasının temizliği üzerinden titizlenmek de ne hoş.2 gündür eve geliyorum işten konuşmuyoruz dün yemek yaptım iyi kötü yedi yattı konuşmadık hiç bugün işten geldim bir çeşit yemek yaptim çağırdım masaya geldi ben kendim yedim kalktim ben kalktım diye oda yemeğini yarıda bırakıp gidip yattı nereye kadar böyle konuşmadan geçecek günler bilmiyorum
Bir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendimlutfen yardım edin
Birde benimle konuşmuyor ya sanki ben hataliymisim da trip yapan oymus gibi tavırları var gittim yanına kalk konuşalım dedim uykum var dedi kalmadı çektim kapıyı çıktım bendeKendi küsen kendi barışır. Yemeği tek kişilik sadece kendinize göre yapın. Hatta yapmayın ya yiyip gelin. Dışarı çıkıp gezin. Alın kitabı başka odada okuyun asla derdini sormayin. Yani psikolojik baskıyı siz yapın. Odaya mi girdi çıkın başka odaya geçin falan. Restine rest yani bakalım nereye kadar devam edecek. Hiç sevmiyorum fuzuli trip yapan kimseleri. Titizse temizliği kendi yapacak. Başkasının temizliği üzerinden titizlenmek de ne hoş.
Ya sen alistirmissin. Isten gelip tek basina yemek yapmissin. Adam seni temizlik konusunda elestirdikce sorunu kendinde arayip suclanmissin. Adam seni manipule etmis. Simdi sesin cikinca da kendini hakli sanip küsüyor. Bastan ses cikarmamissin ama bu saatten sonra kendini ezdirme.Cocuk istegimiz vardi bi aralar Geçen gün çocuk olursa yandım ben çocuğu bahane eder hiç toplamazsin evi diyor
İlk evlendigimiz zamanlarda genelde temizliği beraber yapardık ama temizlik yaparken Bu ne dağınıklık bu ne pislik onu ordan alıp oraya çalıyodu benim düzenlediğim bişey varsa mutlaka kendi istediği gibi yerlestiriyodu temizlik yaptigimiz gun mutlaka aglardim. sonra daha az yardım etmeye başladı son zamanlarda ise hiç yardım etmiyor sebebi ise alışmışım o yapıyor diye yapmiyormusum daha daginik olmaya baslamisim yapmicakmis artık yaptığı tek şey ortada terlik kaldıysa onu yerine koymak yamuk sehbayi düzeltmek ha birde öğlen yemek yiyor evde yediklerini alıp tezgahin üstüne koyuyorYa sen alistirmissin. Isten gelip tek basina yemek yapmissin. Adam seni temizlik konusunda elestirdikce sorunu kendinde arayip suclanmissin. Adam seni manipule etmis. Simdi sesin cikinca da kendini hakli sanip küsüyor. Bastan ses cikarmamissin ama bu saatten sonra kendini ezdirme.
Ayrica cocuk da olsa temizlik senin gorevin demek istemis. Bu ne merhametsizlik ikiniz de calisiyorsunuz
Gerçekten ev işi yapmayı bırakın da en azından söylenmesinde haklılık payı olsun. Veya o ev işi yapsın siz ona yardım edin, buranın hali ne diye söylenin. İkinz de çalışıyorsunuz sonuçta.Kavga çıkmasın huzur olsun diye elimden geleni yapıyorum bigun bişey biraksam ortada unutsam dikkatsizsin umursamıyorsun alismissin daginik yaşamaya deyip beni cinnet noktasına getiriyor
Temiz tuzenli olduğunu biliyodum ama hastalık boyunta bilmiyodum zaten birbirimizi çok tanıma fırsatımız olmadı tanıştık 1 ay içinde aileler tanıştı 6 ay sonra düğün olduEşinizin ciddi bir problemi var bence takıntı hastalığı. Siz ne yaparsanız yapın memnun olmuyor. Kendinizi sakın suçlamayın. Evlilik öncesi Okb hastalığını farketmediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?