- 31 Ekim 2013
- 296
- 447
- 103
Okuyunca hafakanlar bastı. Aynı benim kocam... Bende evlenmeden önce obsessiflik derecesinde titizlik vardı. Eşimin temiz titiz olması onu eş olarak seçmemde çok etkili oldu. Şu anda 6 yıllık evliyiz.
Durum şu;
Aynı meslekteyiz. Eve giriş çıkış saatimiz aynı. Kendisi eve gelince direk yatıyor . Sabahlara kadar cep telefonu elinde. Hiçbir ama hiçbir iş yapmıyor.
Evde 3.5 yaşında evladım var. Hergün yemek çamaşır bulaşık tuvalet banyo hepsini ben yapıyorum. Kendisi yediği tabagı dahi kaldırmıyor . Sırf bu yüzden ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum.
Gün yüz kez falan imzayı atttığım o ana lanet ediyorum
Bir de ekstaradan surekli söyleniyor. Ayağına oyuncak batıyormuş. Ev dagınıkmış.
Bu sabah yemin ediyorum 6:30 da başladi soylenmeye. Evi bok goturuyormuş. Kicimi kaldirip iş yapmiyormusum.
Çocugum üzülmesin diye sesimi çıkartmıyorum. Ama sabah sabah dayanamadim artık patladım. Madem bu kadar rahatsızsın söylenip duracağına bir işin ucundan da sen tut. Böyle deyince daha da bağırdı . Çocugum agladı. Susun diye diye o da bağırıp durdu.
Sırf çocugum babasız kalmasin diye sabrediyorum.
6 yılda 60 yıl yaşlandım.
Gulmeyi unuttum. Sokakta gulen mutlu insan gorunce bile ağlıyorum.
Sakin cocuk yapmayın.
Bu vesileyle ben de derdimi paylaştım.
Zahmet edip okuyanlar tesekkur ederim
Durum şu;
Aynı meslekteyiz. Eve giriş çıkış saatimiz aynı. Kendisi eve gelince direk yatıyor . Sabahlara kadar cep telefonu elinde. Hiçbir ama hiçbir iş yapmıyor.
Evde 3.5 yaşında evladım var. Hergün yemek çamaşır bulaşık tuvalet banyo hepsini ben yapıyorum. Kendisi yediği tabagı dahi kaldırmıyor . Sırf bu yüzden ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum.
Gün yüz kez falan imzayı atttığım o ana lanet ediyorum
Bir de ekstaradan surekli söyleniyor. Ayağına oyuncak batıyormuş. Ev dagınıkmış.
Bu sabah yemin ediyorum 6:30 da başladi soylenmeye. Evi bok goturuyormuş. Kicimi kaldirip iş yapmiyormusum.
Çocugum üzülmesin diye sesimi çıkartmıyorum. Ama sabah sabah dayanamadim artık patladım. Madem bu kadar rahatsızsın söylenip duracağına bir işin ucundan da sen tut. Böyle deyince daha da bağırdı . Çocugum agladı. Susun diye diye o da bağırıp durdu.
Sırf çocugum babasız kalmasin diye sabrediyorum.
6 yılda 60 yıl yaşlandım.
Gulmeyi unuttum. Sokakta gulen mutlu insan gorunce bile ağlıyorum.
Sakin cocuk yapmayın.
Bu vesileyle ben de derdimi paylaştım.
Zahmet edip okuyanlar tesekkur ederim