• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yoruldum lutfen yardim😔

Okuyunca hafakanlar bastı. Aynı benim kocam... Bende evlenmeden önce obsessiflik derecesinde titizlik vardı. Eşimin temiz titiz olması onu eş olarak seçmemde çok etkili oldu. Şu anda 6 yıllık evliyiz.
Durum şu;

Aynı meslekteyiz. Eve giriş çıkış saatimiz aynı. Kendisi eve gelince direk yatıyor . Sabahlara kadar cep telefonu elinde. Hiçbir ama hiçbir iş yapmıyor.

Evde 3.5 yaşında evladım var. Hergün yemek çamaşır bulaşık tuvalet banyo hepsini ben yapıyorum. Kendisi yediği tabagı dahi kaldırmıyor . Sırf bu yüzden ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum.

Gün yüz kez falan imzayı atttığım o ana lanet ediyorum

Bir de ekstaradan surekli söyleniyor. Ayağına oyuncak batıyormuş. Ev dagınıkmış.

Bu sabah yemin ediyorum 6:30 da başladi soylenmeye. Evi bok goturuyormuş. Kicimi kaldirip iş yapmiyormusum.

Çocugum üzülmesin diye sesimi çıkartmıyorum. Ama sabah sabah dayanamadim artık patladım. Madem bu kadar rahatsızsın söylenip duracağına bir işin ucundan da sen tut. Böyle deyince daha da bağırdı . Çocugum agladı. Susun diye diye o da bağırıp durdu.

Sırf çocugum babasız kalmasin diye sabrediyorum.

6 yılda 60 yıl yaşlandım.

Gulmeyi unuttum. Sokakta gulen mutlu insan gorunce bile ağlıyorum.

Sakin cocuk yapmayın.

Bu vesileyle ben de derdimi paylaştım.

Zahmet edip okuyanlar tesekkur ederim

Okuyunca hafakanlar bastı. Aynı benim kocam... Bende evlenmeden önce obsessiflik derecesinde titizlik vardı. Eşimin temiz titiz olması onu eş olarak seçmemde çok etkili oldu. Şu anda 6 yıllık evliyiz.
Durum şu;

Aynı meslekteyiz. Eve giriş çıkış saatimiz aynı. Kendisi eve gelince direk yatıyor . Sabahlara kadar cep telefonu elinde. Hiçbir ama hiçbir iş yapmıyor.

Evde 3.5 yaşında evladım var. Hergün yemek çamaşır bulaşık tuvalet banyo hepsini ben yapıyorum. Kendisi yediği tabagı dahi kaldırmıyor . Sırf bu yüzden ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum.

Bir de ekstaradan surekli söyleniyor. Ayağına oyuncak batıyormuş. Ev dagınıkmış.

Bu sabah yemin ediyorum 6:30 da başladi soylenmeye. Evi bok goturuyormuş. Kicimi kaldirip iş yapmiyormusum.

Çocugum üzülmesin diye sesimi çıkartmıyorum. Ama sabah sabah dayanamadim artık patladım. Madem bu kadar rahatsızsın söylenip duracağına bir işin ucundan da sen tut. Böyle deyince daha da bağırdı . Çocugum agladı. Susun diye diye o da bağırıp durdu.

Sakin cocuk yapmayın.

Çocukla da mı hiç oynamıyor ya 😞😞
Herşeyi geçtim de çocuğunla oynayıp ilgilenmemesi en büyük sorun olurdu sanırım bana 😒

Bir haftadır doğru düzgün konusmuyoruz hatta hiç konuşmuyoruz o ayrı takılıyor evde ben ayri yapmam gerekeni yapıp bırakıyorum evde biraz önce maşimi istedi vermiyorum dedim ne demek vermiyorum borçlar yatacak dedi neyse çıkarıp verdim mutlu musun dedim ev düzenli temiz çok güzel isteyince düzenli olunabiliyomuş dedi mutlu musun peki ev düzenli de huzurlumusun mutlu musun dedim mutluyum diyo

Durum şu;

Sakin cocuk yapmayın.

Çok üzüldüm gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki sizi hiç bi şekilde iletişim kuramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok mutsuzum kimseye derdimi anlatamiyorum

Pasakli degilken pasakli muammelesinden nefret ederim! Cok titizse birazda o yardim etsin. Calisiyorsunuz sonucta.. insaf..

Bir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendim :KK43: lutfen yardım edin
Sehpa yamuksa bunu tartışma haline getirmeyip kalkıp kendisinin düzeltmesini gerektiğini düzgün bir dile ifade edebilirsiniz. Sonuçta ev hanımı değilsiniz herşey dört dörtlük olamaz. Kaldıki ev hanımları bile dağınık olabiliyor. Bende ilk evlendiğimiz zamanlar eşime çok dağınık diye kızıyordum azarlıyordum. Her şeyi bir yerde diye. Şimdi inanın takmamayı öğrendim. Ev bok götürsede çok takmıyorum artık. Çünkü bu sefer kendimi yıpratıyorum. Kendimi yıprstınca eşime sinirle ağzıma geleni sayıyorum bu sefer onunla aramız bozuluyor. Bu yüzden ortak bir çözüm bulun ya bazı şeyleri göz ardı edecek ya da bu kadar rahatsız oluyorsa eve yardımcı bir kadın alacak her gün gelip temizlik yapacak. Bu gibi iküçük şeyler için birbirinize hayatı zindan etmeyin.

Durum şu;

Sakin cocuk yapmayın.

Ben de dun isten geldim evi bi supurup topladim. Bi yandan ocaga yemek koymaya ugrasiyorum bir yandan oglum bir seyler yeyip etrafa döküyor. Onu banyo yaptirdim yemek hazirladim falan esim geldi yerden bir oyuncak aldi diyor ki, bu neden burada? Susayim susayim dedim en sonunda patladim. Kadina bir nasilsin, gunun nasil gecti diyen yok. Adam hala eksik arama pesinde kaynana gibi. Simdi bana tavir yapiyor sanki ben haksizmisim gibi. Umurumda mi degil tabi.
Evlenemiyorum diyenlere koca kahri cekmeye cok mu meraklisin deyince aliniyorlar bir de

Sehpa yamuksa bunu tartışma haline getirmeyip kalkıp kendisinin düzeltmesini gerektiğini düzgün bir dile ifade edebilirsiniz. Sonuçta ev hanımı değilsiniz herşey dört dörtlük olamaz. Kaldıki ev hanımları bile dağınık olabiliyor. Bende ilk evlendiğimiz zamanlar eşime çok dağınık diye kızıyordum azarlıyordum. Her şeyi bir yerde diye. Şimdi inanın takmamayı öğrendim. Ev bok götürsede çok takmıyorum artık. Çünkü bu sefer kendimi yıpratıyorum. Kendimi yıprstınca eşime sinirle ağzıma geleni sayıyorum bu sefer onunla aramız bozuluyor. Bu yüzden ortak bir çözüm bulun ya bazı şeyleri göz ardı edecek ya da bu kadar rahatsız oluyorsa eve yardımcı bir kadın alacak her gün gelip temizlik yapacak. Bu gibi iküçük şeyler için birbirinize hayatı zindan etmeyin.
Söylüyorum dediğiniz gibi neymiş o yaptıkça ben hepten çekmiştim elimi ayağımı aciklamasi da bu

Bir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendim :( lutfen yardım edin
benim esimde de ayni sorunlar vardi.. sonra konstuk takintilari farkli yonlere gtti ama muhakkak bi konuda takntilik yapiyodu smdi bosandik ama bizim sebebimz bu degldi

Evlilik hayallerim o kadar farklıydı ki mutlu huzurlu neşeli bi ev ortamı isterdim hep olmadı malesef evlendiğim günden beri hep sıkıntı stres kavga gürültü sanki bir buçuk yılda 10 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi hicbiseye enerjim yok kalmadı
Beni anlatmışsın sanki Allah sabır ve kolaylık versin hepimize

Back