Hayır almiyorPsikolojik yardım alıyor mu?
Aynen canim Bende ayni durumdayim suan o oturma odasinda Ben cocugu yatirdim ve Hala gitmedim iceri illaki bisey bulur Kavga cikartir Sonra pisman olur Ama Yine yaparSu an bile o ayrı odada ben ayrı odada oturuyorum tartismamak için dışardan bakıldığında basit sebepler ama evin içinde kaos çok yoruldum yıprandım artikartik
Hergün mutlaka bi tartışmamız oluyor ne yapsam olmuyor bugün akşama kadar temizlik yaptım kalktı iki biyer düzeltti vay efendim niye bunların yerini degistirmisim
Zorrrr değişmez kp öyle iyidir haste ama hep bu yüzden kavga çıkarır evdeBir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendimlutfen yardım edin
Annesı babası titizlikten baska mutluluk oldugunu ogretmemıs mı ya boyle sey olur mu ben aksama kadar evdeyım bazen sabaha bulasıgım bıle kalır daha hıc esım bısey demez hatta yorma kendını yarın yaparsın der sukurler olsun evımızden saka oyun eksık olmaz yatana kadar cocuk gıbı kostururuz evın ıcınde. Sıze davranısı nasıl bu tıtızlık konusu dısında bırde kv evıne gıdıncekı hallerı nasıl.Bir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendimlutfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?