- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Çocuk oturmuş ve mutlu evliliklere fazladan mutluluk katıyor,doğru.3 4 aydır bebek düşüncesi içerisindeyiz bugünde yumurtlama günümdü çok kararsızım bi yandan çocuk olursa huzur gelir eve diyorum bi yandan korkuyorum çocuğuma birlikte mutsuz olursak diye
Bir de anlayışsız ve merhametsiz yani.1 buçuk ay önce ablami kaybettim 34 yaşında vefaat etti 13 yaşında bi oğlu var. O kadar zor günlerdi ki benim için hala onun acısını yasiyorken bir hafta geçmeden ölümünden benimle bu sebeplerden kavga etmesi acimi hiçe sayip halının yamuklugunu dış macununun kapağını önüme sunup kavga etti benimle psikolojim gerçekten hiç iyi değil
eşler birbirlerine yardım edecek,totosunun üstüne oturmayacak tabiki,ama senin dedğin gibi erkek bu zamanda az ,fikir verdiği zaman sorunlar çıkıyor konuyu açan arkadaşımız gibi,oyuzden erkeğin az konuşanı ve karışanı lazım,
ben karı koca çalışan biriyim,ben çorba yaparken eşim salata yapar,ben sofrayı toplarken eşim bulaşık makinesine yerlertirir.evlendiğim günden berri evde ütü yapmadım gelende eşim yapar,bunun gibi bir çok örnek verebilirim,erkeğin içinden gelecek kadında bunu bir şekilde eşine gösterecek baskı altında yaptırırsa hanginiz evde erkek hanginiz kadın karışır.evlilklerin çoğu buyuzden sarsıntıda kadın kadınlığını erkekde adamlığını bilecek.Aynı yastığa başkoydunuz insanlarız birbirimize rest çekmek inatlaşmayı gösterir.Hayir, benim dedigim erkekler az degil. Cok hatta. Bunu direten kadinlar az.
Sen direttenmi hic? Rest cektinmi hic?
ben karı koca çalışan biriyim,ben çorba yaparken eşim salata yapar,ben sofrayı toplarken eşim bulaşık makinesine yerlertirir.evlendiğim günden berri evde ütü yapmadım gelende eşim yapar,bunun gibi bir çok örnek verebilirim,erkeğin içinden gelecek kadında bunu bir şekilde eşine gösterecek baskı altında yaptırırsa hanginiz evde erkek hanginiz kadın karışır.evlilklerin çoğu buyuzden sarsıntıda kadın kadınlığını erkekde adamlığını bilecek.Aynı yastığa başkoydunuz insanlarız birbirimize rest çekmek inatlaşmayı gösterir.
sanırım sen benim yazdıklarımı anlamamışsın,yada hatları karıştırdın.evet eşim ütüde yapıyor evide süpürüyor camda siliyoru,ben erkekler iş yapmıyacak hiç demedim.ve birkaç msj da da hiç birşye yapmıyor diyede yazmadım sanırım karıştırdınKadinlik ile erkeklik nedir sence? Daha bir kac mesaj önce esinin hicbirsey yapmayip, herseyden söylenmesinden yakiniyordun. Simdi esin ütümü yapiyormus?
Temizlik insanin icinde gelmesi gereken birsey degil. Insanin ögrenmesi gereken birsey. Bu topraklarda erkekler cok fazla pofpoflanip, hic temizlik isi yaptirmiyorlar. Adam bekarken yapmadiysa, evliyken ögrenmesi lazim. Ve evet karisi diretmesi lazim. Tekrar diyorum, hic kimse, hic kimsenin hizmetcisi degil.
Sabir en önemli Sey evlilikte demekki Allah Beni Bu hayatta böyle imtahan ediyor diyorum susuyorum beterin beteri var diyorum sükediyorum yuva bozmak kolay Ama kurmak zor diyorum allaha dua ediorum.esimin Bana olan sevgisinden süphem yok yeri geldimi cok güzel gösterir sevgisini Ama tartisma oldugu an yanina yaklasilmio sonrasinda pisman oluyo Ama alistim Artik onada 5 yil birlikteydik 5 yildirda evliyiz cocuk olduktan Sonra böyle oldu önce böyle degildi Tamam cok calisiyo Ama yinede herseyi Benim üstüme yikiyo.mesela izinli bugün uyandirdim Diye önce söYlendi Ama Simdi alisverise gönderdim birlikte yemek yapalim dedi Benim Icin yipratici dengesizligi Ama bosanmak isin en kolay yolu Allah büyük elbet birgün dogru yolu oda bulacaktir. Yuva yikilmadan her yolu deniceksin baktinki olmuyo uzmanlarla Bile ozaman isler degisirPeki bu adamı neden çekiyorsunuz?!?
Amin o kadar acı ki ablamin yokluğu eğer hayatta olsaydı tek onunla paylasabilirdim bu durumu şimdi kendimi o kadar yalnız çaresiz hissediyorum ki çok özlüyorum ablami yeğenimin sesini duymaya dayanamıyorum rabbim kimseye yaşanmasın bu aciyiBir de anlayışsız ve merhametsiz yani.
Genç arkadaşım,kusura bakmayın ama çekilecek dert değil kocanız.
Ablasını yeni kaybetmiş,öksüz yeğenine dertlenen bir eşe böyle davranılmaz.
Ölümden büyük sıkıntı mı var?
Üstelik en yakınlarınızdan birini kaybetmişsiniz.
Adamda anlayışın a'sı,empatinin e'si yok.
Diş macunu kapağı normalde de eşe laf söylemeye değecek bir durum değilken acılı bir eşe bunu yapmayı aklım,mantığın ve duygularım kabul etmiyor.
Başınız sağolsun,Allah dayanma gücü versin,ablanızın mekanı cennet olsun.
Eşiniz ya sizi gerçekten sevmiyor,
ya da iflah olmaz bir bencil.
Her iki durum da benim için soğuma sebebi.
Basiniz sagolsun canim Allah sabirlar versin Allah geride kalan sevdiklerine uzun ömür versin Insan ne yasarsa yasasin sevdigi birini kaybetmek en aci durumdurAmin o kadar acı ki ablamin yokluğu eğer hayatta olsaydı tek onunla paylasabilirdim bu durumu şimdi kendimi o kadar yalnız çaresiz hissediyorum ki çok özlüyorum ablami yeğenimin sesini duymaya dayanamıyorum rabbim kimseye yaşanmasın bu aciyi
Hayır sakin olun. Bir kahve yapın kendinize bir film açın uzanıp sakince izleyin. Eşinize de bugün yemek yapmak istemiyorum temizlik yapmak istemiyorum diyin. İyi gelecektir en azından kafanızı boşaltırsınızişe geldim basım catliyor kafayı yi cem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?