• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yoruldum lutfen yardim😔

Her gün tartışmak mı :KK57:
Üstüne üstük birde işten gel. Ay gerçekten çok zor olmalı.
Eşinizin tedaviye ihtiyacı var. Çanta macun yüzünden de insan karısını bu kadar kırmaz bence.
Bir tanıdığım var ile başlayan cümleleri sevmem ama maalesef var ve kadın çıldırıyor artık senelerdir:KK43:
Bende çıldırdım tükendim artık gerçekten çok yoruldumm

Tamamda onun seni kolundan tutup babana göturcem diyene kadar sen git ne diye beş kuruşluk insanı babanla ailenle muhattap ediceksin. Git anlat böyle böyle de çok şükür işin gücün varmış bir arabamı ödüyorsun Rabbim gözlerini açsın bian evvel o arabaya kendim binerim maaşımlada çatır çatır gezerim aksam da bi taş yemeğimi yer huzurla uyurum yani niye bir dahamı geliceksiniz acaba dunyaya

Bir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendim :( lutfen yardım edin
Benim ki daha komik kendisi pasaklıdır dagınıktır asla titiz deildir benm yaptıgım dagınıkla laf eder orayı sil burayı sil ne pis karısın der ve beni cidden insanlıktan cıkartır onun yuzunden küfürbaz kanet b insana donustum ıkı senede

3 gündür konuşmuyoruz ışte dün gece itekledi kolumdan tutup yatagimda yatmam için yere attı beni babanın evine goturucem seni dedi
Kavga cikmasin diye sustukca sindirildiniz mi acaba? Bu sekilde size davranmasina izin vermemelisiniz. Baba evine gorurecegim dediginde "burasi benim de evim. Sen gidebilirsin. Istersen ben seni gotureyim cunku sorun cikaran sensin" diyebilirdin..
Adam obsesif. Ayni zamanda huysuz. Kendi icinde de mutsuz. Kendi icinde mutsuz olan baskasini mutlu edemez. Amaci huysuzluk cikarip seni evden gondernek sanirim. Asla gitme, onu gonder. Bak bakalim gidebiliyor mu? Gitmesi gereken biri varsa o da sensin de..

Kavga cikmasin diye sustukca sindirildiniz mi acaba? Bu sekilde size davranmasina izin vermemelisiniz. Baba evine gorurecegim dediginde "burasi benim de evim. Sen gidebilirsin. Istersen ben seni gotureyim cunku sorun cikaran sensin" diyebilirdin..
Adam obsesif. Ayni zamanda huysuz. Kendi icinde de mutsuz. Kendi icinde mutsuz olan baskasini mutlu edemez. Amaci huysuzluk cikarip seni evden gondernek sanirim. Asla gitme, onu gonder. Bak bakalim gidebiliyor mu? Gitmesi gereken biri varsa o da sensin de..
Ona minnet etmek istemedim ışte o an ne diyeceğimi bilemedim sabah ben kendim giderim dedim

Begenmiyorsa gitsin. Memnun olmayan gider cunku.
Hakkini savun. Sinme, ezilme.
Ona minnet etmek istemiyorum gerçekten yanlış mi düşünüyorum oysaki evdeki eşyaların parasını ben ödedim araba için düğün takilarimi verdim yine de yok

Benim ki daha komik kendisi pasaklıdır dagınıktır asla titiz deildir benm yaptıgım dagınıkla laf eder orayı sil burayı sil ne pis karısın der ve beni cidden insanlıktan cıkartır onun yuzunden küfürbaz kanet b insana donustum ıkı senede
Allah yardımcımız olsun sizinde çok zor rabbim sabır versin gerçekten iyi degilim

İsten geldi bir saat önce falan normalde 6da çıkıyor.Marketten bişey alınacak mi diye soruyor bana bende evin hanımı sen değilmisin daha iyi bilirsin dedim söylendi söylendi gitti yattı şimdi 3 gündür bu şekilde gidip yatiyor

İsten geldi bir saat önce falan normalde 6da çıkıyor.Marketten bişey alınacak mi diye soruyor bana bende evin hanımı sen değilmisin daha iyi bilirsin dedim söylendi söylendi gitti yattı şimdi 3 gündür bu şekilde gidip yatiyor
iyi demissiniz de yemek yapılmalı bence yine. Yemeği koz vermemeli,temizligide. Daha sonra geri döner size.onlari yapıp diycenizi diyeceksiniz,tavır yapicaksaniz yapicaksiniz.yine siz bilirsiniz

Hergün mutlaka bi tartışmamız oluyor ne yapsam olmuyor bugün akşama kadar temizlik yaptım kalktı iki biyer düzeltti vay efendim niye bunların yerini degistirmisim
Yapma sende. Bassın parayı tutsun bi uşak kendisine. Ya da kalksın kendi yapsın sen ona de ay buranın hali ne sen böyle mi iş yapıyorsun falan. Empati kuramıyorsa, kurdurt.. Patla bi yerden sonra, yeter be yapmıyorum kendin yap de

Acaba evlenmeden önce nasıldı ?
Bir insan huzurlu olmak için evlenir aptal egosunu tatmin için değil
Dik durun kendinizi ezdirmeyin hiç bir durum şu ankinden daha kötü olamayacaktır

taviz tavizi doğurur kısa ve net..
kocaniza bu davranişlarina yüz vermeyin. adam bagirsin çagirsin buyur kapı orda deyin. sinirlenip çiksin dişariya egosunu sana atmak zorunda degil

Back