Bende çıldırdım tükendim artık gerçekten çok yoruldummHer gün tartışmak mı
Üstüne üstük birde işten gel. Ay gerçekten çok zor olmalı.
Eşinizin tedaviye ihtiyacı var. Çanta macun yüzünden de insan karısını bu kadar kırmaz bence.
Bir tanıdığım var ile başlayan cümleleri sevmem ama maalesef var ve kadın çıldırıyor artık senelerdir
3 gündür konuşmuyoruz ışte dün gece itekledi kolumdan tutup yatagimda yatmam için yere attı beni babanın evine goturucem seni dediSu anda durum nasil konu sahibi ?
Pis huysuz adam. Yontarsinda işte sen senden geçersin.Diyorum demezmiyim hiç evin hanımı sen misin ben mi karışma işlerime diyorum bağır çağır kavga da ettim hichisey demeden susup ağladım da
3 gündür konuşmuyoruz ışte dün gece itekledi kolumdan tutup yatagimda yatmam için yere attı beni babanın evine goturucem seni dedi
Benim ki daha komik kendisi pasaklıdır dagınıktır asla titiz deildir benm yaptıgım dagınıkla laf eder orayı sil burayı sil ne pis karısın der ve beni cidden insanlıktan cıkartır onun yuzunden küfürbaz kanet b insana donustum ıkı senedeBir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendimlutfen yardım edin
Kavga cikmasin diye sustukca sindirildiniz mi acaba? Bu sekilde size davranmasina izin vermemelisiniz. Baba evine gorurecegim dediginde "burasi benim de evim. Sen gidebilirsin. Istersen ben seni gotureyim cunku sorun cikaran sensin" diyebilirdin..3 gündür konuşmuyoruz ışte dün gece itekledi kolumdan tutup yatagimda yatmam için yere attı beni babanın evine goturucem seni dedi
Ona minnet etmek istemedim ışte o an ne diyeceğimi bilemedim sabah ben kendim giderim dedimKavga cikmasin diye sustukca sindirildiniz mi acaba? Bu sekilde size davranmasina izin vermemelisiniz. Baba evine gorurecegim dediginde "burasi benim de evim. Sen gidebilirsin. Istersen ben seni gotureyim cunku sorun cikaran sensin" diyebilirdin..
Adam obsesif. Ayni zamanda huysuz. Kendi icinde de mutsuz. Kendi icinde mutsuz olan baskasini mutlu edemez. Amaci huysuzluk cikarip seni evden gondernek sanirim. Asla gitme, onu gonder. Bak bakalim gidebiliyor mu? Gitmesi gereken biri varsa o da sensin de..
Ona minnet etmek istemiyorum gerçekten yanlış mi düşünüyorum oysaki evdeki eşyaların parasını ben ödedim araba için düğün takilarimi verdim yine de yokBegenmiyorsa gitsin. Memnun olmayan gider cunku.
Hakkini savun. Sinme, ezilme.
Allah yardımcımız olsun sizinde çok zor rabbim sabır versin gerçekten iyi degilimBenim ki daha komik kendisi pasaklıdır dagınıktır asla titiz deildir benm yaptıgım dagınıkla laf eder orayı sil burayı sil ne pis karısın der ve beni cidden insanlıktan cıkartır onun yuzunden küfürbaz kanet b insana donustum ıkı senede
iyi demissiniz de yemek yapılmalı bence yine. Yemeği koz vermemeli,temizligide. Daha sonra geri döner size.onlari yapıp diycenizi diyeceksiniz,tavır yapicaksaniz yapicaksiniz.yine siz bilirsinizİsten geldi bir saat önce falan normalde 6da çıkıyor.Marketten bişey alınacak mi diye soruyor bana bende evin hanımı sen değilmisin daha iyi bilirsin dedim söylendi söylendi gitti yattı şimdi 3 gündür bu şekilde gidip yatiyor
Gidecek misin gercekten? Sen neden gidiyorsun ki. Onu gonder.Ona minnet etmek istemedim ışte o an ne diyeceğimi bilemedim sabah ben kendim giderim dedim
Yapma sende. Bassın parayı tutsun bi uşak kendisine. Ya da kalksın kendi yapsın sen ona de ay buranın hali ne sen böyle mi iş yapıyorsun falan. Empati kuramıyorsa, kurdurt.. Patla bi yerden sonra, yeter be yapmıyorum kendin yap deHergün mutlaka bi tartışmamız oluyor ne yapsam olmuyor bugün akşama kadar temizlik yaptım kalktı iki biyer düzeltti vay efendim niye bunların yerini degistirmisim
Gidemem gitmeyeceğim dediğiniz gibi bidaha derse sen git dicemGidecek misin gercekten? Sen neden gidiyorsun ki. Onu gonder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?