• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yoruldum lutfen yardim😔

Su an bile o ayrı odada ben ayrı odada oturuyorum tartismamak için dışardan bakıldığında basit sebepler ama evin içinde kaos çok yoruldum yıprandım artikartik
Aynı bu tarz bir pisliği 3 yıl çektim. Sonuç boşadım. Vallahi şu an çok mutluyum. Tüm gün çalışıp, eve gelip yemek yapıp üstüne bir de çamaşır yıkayıp hiç bir taktir görmedim. Sürekli o eksik bu eksik . En büyük eksik kendisi idi farkında değildi. Valla aldığım yere iade ettim. Anası bile istememiş ayrı ev açmış kendine.
Çok şükür bu adi varlıktan geç olsa da kurtuldum.
Yerinde olsam hiç bir şey yapmam.

bende de aynı problem var ilk başlarda hep sustum içime attım şimdi ise bunalımdayım toparlayamıyorum kendimi.keşke ilk başlarda sustursaydım diyorum.erkek erkekleriğini bilecek erkeğin evle ne işi var otur tv izle

Ev bu müze değil. Elbette dağınıklık olacak, kir olacak. Siz de hizmetçi değilsiniz, bütün gün temizlik yapmak hele bunu yeter ki kocam laf söyleyecek bir şey bulamasın diye kendinizi paralarcasına yapmak zorunda hiç değilsiniz. Hatta başınızda açığınızı yakaladığı an carlayan bir adam varsa, inadına yapmayın. Haddini bilsin, siz eğitime aldığı bir emireri de değilsiniz. Gitsin tedavi olsun, olmuyorsa, kusuru hala kendinde değil sizde arıyorsa da en azından deli deliyi görünce değneğini saklarmış taktiğini uygulayın.

Basak burcu mu o? Aynı benim eşim. Valla basta vok kavga ettik sonra senim gözüne batan bana batmıyor kalk kendin düzelt dedim. Öyle öyle aştık. Adam eve gelince ilk iş perdenin pilesini düzeliyordu.

Bir bucuk yıldır evliyiz evlendigimziden beri mutlu bir günümüz geçmedi ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimizde hafta sonları bir aradayken hep kavga hep tartışma ve yüzde doksan kavga nedeni eşimde titizlik var daha doğrusu takiklik sehpa yamuk dursa vay efendim bu sehpa neden yamuk diş macununun kapağını açık unutursam kıyamet kopar normalde daginik biri asla değilim ama insanlık hali unutabilirim işten gelince çantamı kapının yanına koyabilirim sürekli bu tarz şeeylerden kavga çıkıyor susayim cevap vermeyim diyorum bi şekilde sabrım tükeniyor artık gerçekten dayanamiyorum o kadar soğudum ki mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum tükendim :( lutfen yardım edin
Uzmanlar bu tip obsesyonlari gayet başarılı tedavi ediyor bir uzmana gidin

bende de aynı problem var ilk başlarda hep sustum içime attım şimdi ise bunalımdayım toparlayamıyorum kendimi.keşke ilk başlarda sustursaydım diyorum.erkek erkekleriğini bilecek erkeğin evle ne işi var otur tv izle

Erkeğin işi televizyon bakmak mi? Böyle düşünmen çok üzücü. Erkeğin sirf pipisi var diye, temizlik yapamaz diye birşey yok. Kendine temizlikçi, hizmetçi rolünü reva görme.

Eşimde çok titizdir. Hergün tuvaleti çamaşır suyu ile yıkar. Kimin yıkadığının önemi yok onun için yardımcı veya bende yapsak içi rahat etmez.
Her sabah süpürge tutar. Öyle rahat ediyor alıştım artık. Ama asla bana söylenmez. Öyle hayat geçmez zaten. Niye kendinize bunu yapıyorsunuz.
10 yıldır eşim yemek yapar ben sevmem yemek yapmayı. O da dolap toplamayı sevmez o işte bendedir. O çamaşır yıkar asar seviyor. Bende bulaşık makinesini boşaltırım. Başka türlü aşırı yorulur ve mutsuz olurdum.
Siz eşi değil annesi gibi olmuşsunuz neden tüm bakımını üstleniyorsunuz.
Eşiniz temiz ama tembel. Bir zahmet kalkıp işe ortak olacak o da kullanıyor. Bir ömür böyle yaşamayın tavrınız net olsun.

Erkeğin işi televizyon bakmak mi? Böyle düşünmen çok üzücü. Erkeğin sirf pipisi var diye, temizlik yapamaz diye birşey yok. Kendine temizlikçi, hizmetçi rolünü reva görme.
tabiki değil,eşine yardımını edip çekilsin kenara ,ama erkeğin bazı görevleri var evin içine mudale etmez,ettiği zaman evliliklerde böyle sıkıntı çıkıyor.tabiki yardımını edecek .

Eşimde çok titizdir. Hergün tuvaleti çamaşır suyu ile yıkar. Kimin yıkadığının önemi yok onun için yardımcı veya bende yapsak içi rahat etmez.
Her sabah süpürge tutar. Öyle rahat ediyor alıştım artık. Ama asla bana söylenmez. Öyle hayat geçmez zaten. Niye kendinize bunu yapıyorsunuz.
10 yıldır eşim yemek yapar ben sevmem yemek yapmayı. O da dolap toplamayı sevmez o işte bendedir. O çamaşır yıkar asar seviyor. Bende bulaşık makinesini boşaltırım. Başka türlü aşırı yorulur ve mutsuz olurdum.
Siz eşi değil annesi gibi olmuşsunuz neden tüm bakımını üstleniyorsunuz.
Eşiniz temiz ama tembel. Bir zahmet kalkıp işe ortak olacak o da kullanıyor. Bir ömür böyle yaşamayın tavrınız net olsun.
işe geldim basım catliyor kafayı yi cem artik

tabiki değil,eşine yardımını edip çekilsin kenara ,ama erkeğin bazı görevleri var evin içine mudale etmez,ettiği zaman evliliklerde böyle sıkıntı çıkıyor.tabiki yardımını edecek .

Iste yardim degil, is bölümü! Ben bu evin ascisi, temizlikcisi degilim. Eger beraber bir evde yasiyorsan, beraber o evin sorumlulugunu tasimalisin. Esimde fikir verebilir "su sekilde yaparsan daha pratik olur" gibi fakat totosunun üstüne oturup bisey yapmamaya hakki yok.

Esin temizlik yapmasi lütüf degil, olmasi gereken. Yavas yavas bunu esine asilandirabilirsin. Gerekirse tamamen rest cekip, hic ev isi yapmayarak. Ama bisey yapilcaksa, simdi yapilcak. 20 yil sonra sacin süpürge oldugunda, belinden rahatsiz oldugunda, kimse seni takdir etmeyecek.

Basak burcu mu o? Aynı benim eşim. Valla basta vok kavga ettik sonra senim gözüne batan bana batmıyor kalk kendin düzelt dedim. Öyle öyle aştık. Adam eve gelince ilk iş perdenin pilesini düzeliyordu.
Benimkide perde az bi yamuk olsa bu perde böyle mi kapanır bişeyi öğrenemedin diye basima kakiyor

Iste yardim degil, is bölümü! Ben bu evin ascisi, temizlikcisi degilim. Eger beraber bir evde yasiyorsan, beraber o evin sorumlulugunu tasimalisin. Esimde fikir verebilir "su sekilde yaparsan daha pratik olur" gibi fakat totosunun üstüne oturup bisey yapmamaya hakki yok.

Esin temizlik yapmasi lütüf degil, olmasi gereken. Yavas yavas bunu esine asilandirabilirsin. Gerekirse tamamen rest cekip, hic ev isi yapmayarak. Ama bisey yapilcaksa, simdi yapilcak. 20 yil sonra sacin süpürge oldugunda, belinden rahatsiz oldugunda, kimse seni takdir etmeyecek.
eşler birbirlerine yardım edecek,totosunun üstüne oturmayacak tabiki,ama senin dedğin gibi erkek bu zamanda az ,fikir verdiği zaman sorunlar çıkıyor konuyu açan arkadaşımız gibi,oyuzden erkeğin az konuşanı ve karışanı lazım,

Ne değişik bir adam,eşiniz.
Hayat arkadaşı mı,zabıta amiri mi,
nöbetçi kv mi?Belli değil.
Fazla yüz vermişsiniz.
'Bi dur' deyip,sağlam bir ayar verin kendisine.
Obsesifse tedavi olsun.
Değilse,sadece titizse ya kalkıp kendi de bir işin ucundan tutsun,ya da düzenli yardımcı tutsun ev işleri için.
Karı-koca düzen ve temizlik kumkuması sayılabilecek tipleriz,eşim benden bir tık üst seviyede,annesi de öyle çünkü,
yine de böyle bir muamele görmedim 25 yıldır ne eşimden ne kvdemden.
Tertipli ve titiz adam,
başkasına dırdır etmez,kendi yapar.
Bildiğiniz şımarık ve egosunu tatmin edecek hareketler içinde beyfendi.
Not:Bir süre bebek düşünmeyin.
3 4 aydır bebek düşüncesi içerisindeyiz bugünde yumurtlama günümdü çok kararsızım bi yandan çocuk olursa huzur gelir eve diyorum bi yandan korkuyorum çocuğuma birlikte mutsuz olursak diye

3 4 aydır bebek düşüncesi içerisindeyiz bugünde yumurtlama günümdü çok kararsızım bi yandan çocuk olursa huzur gelir eve diyorum bi yandan korkuyorum çocuğuma birlikte mutsuz olursak diye

Cocukla ne alakasi var bunun? Ev dahada batacak cocuk olunca yandin valla.Daha cok sey isiteceksin.

1 buçuk ay önce ablami kaybettim 34 yaşında vefaat etti 13 yaşında bi oğlu var. O kadar zor günlerdi ki benim için hala onun acısını yasiyorken bir hafta geçmeden ölümünden benimle bu sebeplerden kavga etmesi acimi hiçe sayip halının yamuklugunu dış macununun kapağını önüme sunup kavga etti benimle psikolojim gerçekten hiç iyi değil

Yaa biz kadınlar o kadar berbat yetiştiriliyoruzki sanki boşanmak hayatın sonu. Yazdıklarınızı okuyunca ben daraldım ve siz bunu hergün çekiyorsunuz. Ve hasta gibi duran bu adama çocuk yaparsam eve huzur gelir diyorsunuz. Vallahi bravo ne diyeyim

Allah Biz kadinlara sabir versin kolaylik versin bendede Nankör bi koca var kendisi bitek ise gider gelir okadar Baska biseye yaramaz yaramadigi gibi yaptiklarimida begenmez hergün illaki biseye bagirir hakaret eder bazen assalar. Bitane evladim var 2.5 yasinda o Bile Anne Baba Diye araya girio bagirinca babasi. Yemek Bende alisveris camasir bulasik cocuk temizlik hatta cöp atmak Bile zorlaaaa binkere söylerim neyapacagini Yine yapmaz. Izinli olur anca uyur biz oglumla tek basimizayiz bisey yapsak Bile beraber Ya önce yada Sonra burnumdan getirir Allah yardimcimiz olsun Allah evlatlarimizla sinamasin yeterki Ben dayanirim Bu eziyete :110:
Peki bu adamı neden çekiyorsunuz?!?

Back