Çok yorgunum ,cook kirginim

Zaten annelik ic güdüsü en çok da bu konuyu anlamamıza imkan sagliyor. Ama her annete plmuyor malesef. Ne mutlu ki sizin gibi pdr uzmanlari var. Okulunuzdaki çocuklar çok şanslı

Allah aileninde hayırlısını versin ne kadar bencil anneler babalar okuyorum bu forumda yaş çocuk bu herşey olabilir annenin sana hicbirsey yansıtmamasi lazım her dakika şikayet etmiş kendi canı kanı yani üstelik seninde sınavın varmış çok düşüncesizce davranmış bende olsam çok kırılır ve kizardim

Maalesef ,,eşimle sonuçları öğrendiğim gün cidden çok kötü olduğum için biraz hava almaya çıktık çünkü patlama yaşadım artık ve biraz dolaatik sağolsun o da bildirim filan yapmış buna sinir olmuşlar ben keyif yapmaya gitmişim gezmisim ya yorgunluğum kalmamış demekki ....herhalde evde sinir krizi filan gecirsem yada ağlaya ağlaya uyusam daha güzel olacakmış ki inanın keyifli bir durumumda yoktu

Keyifde yapabilirsin ne varki bunda e biz çocukları haftada 1 anneme bırakıp keyif yapıyoruz üstelik iki tane yani bende ben bırakmasam annem zorlar hatta çocukların düzeni bozulmasın diye o bana gelip bende bakar annelik fedakarlık gerektirmiyor mu diye sorun bı kendisine?

Geçen gün küçük kardeşim yanindaydi uyukluyodum geldiğinden beri atamadım yorguugu dedim ki hala yorgunum galiba bana "o kadar gezdin ya dinlebmissibdir batmanda Keyif yapmışsın ya dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…