Merhaba ,öğretim gorevlisi kadrolarına başvuru yapmıştım.zonguldak,konya,Kars ,Bingöl ve karsdeniz de bir kaç il daha vardı. Batman'da doğu gorevindeyiz 1,5 yıldır ve annemden rica ettim biletini alsak bir kaç gün buraya gelsen sınava gideceğim bı yer olursa oğlumu birakp gider gelirim diye .Tabi herzaman olduğu gibi gelemem ay ben uçaga binenem falan filan diye istemedi .sonrada ekledi eee çocuğu özledik sen gel kardeslerinde gelecek onlarda ozlenisler hem sınava gitmen gerekirse kaç kişi oyalayabiliriz rahat rahat çalışırsın bırakıp gidersin vs vs derken ben oğlumu aldım önce diyarbakira oradan oucakla İstanbul'a sonra Bursa terminale oradan da eve derken zulüm bir yolculuk oldu oğlumu uçak ve yol tutuyor .
Neyse tahmin ettiğim gibi Bingöl ve Kars için sınav hakkı kazandım 3 gün içinde yola çıkmam gerekti ders calisabildim mı hayır .çünkü fazla oda yok mutfakta rahat TV izleyemedikleri için odada keyiflerijin bitmesini bekliyorum oluyor saat 12. Baktım kavgayla olmuyor yatak odasında uyutup sonra odaya geçiriyorum
Neyse sınava Kars'a gittim her Allah'ın günü yok anne gitti mi diye soruyor yok uyumuyo yok yemiyo yok şu diye diye sınava bile 0 moralle ağlayarak Allah'ın bu kadar mı vencilim oğlumu bıraktım diye söylenerek girdim .Bingöl'de 1.siradayken sınavda kaybettim aynı şekilde kars ta.
Tabi sonuçlar cuma günü açıklanacağı ve olması durumunda şahsen teslim istedikleri için Batman'a evime geldim annemlerin haberi var .cuma akşam 8 gibi açıkladılar kendime kızdım ,her dk arayip cocugun psikolojisi bozuldu diye moralimi bozduklati için onlara kızdım ,Batman'a gelemediği için anneme kızdım.neyse hemen bilet baktım ve en uygun Diyarbakır'dan salı sabahı olduğu için aldım .
Oğlumu gün içinde görüntülu ve normal arıyorum ki kendini yalnız hissetmesini diye açıklıyorum sürekli bugün aradim annem yine başladı yok uğraşıyoruz yok halıya kustu halı majvoldu yok ishal olmuş altına yapmış her yeri batırdı diye bende dedim 3 kişi bakamayacaksaniz beni niye oraya getirip çocukla sebil ettiniz sınava girerken bile sinirim bozuk girdim diye annem de dedi ki

zaman hemen gelseydin sende keyif yapmaya gittin herhalde Batman'a "
Bende anne bı sürü masrafim oldu haftasonu biletler pahalı Çarşamba Batman'dan saha uygun olmasına rağmen sali Diyarbakır dan bineceğim diye sonra kardeşim geldi ne oldu ne diyo diye sorunca annem bı anda çığlık kıyamet Allah cezanı versin seni kahretsin diye bağırıp kapattı suratıma .
Sonra kardeşimin yazdığı mesaj:" annem yoruldu biz biletleri baktık pahalı filan değil hemen gekebilirdin "
Bu arada bugün tam 6 gün oldu yani ilk günden beri bin pişman. Ettiler ben ne yapayım şimdi eşimin ailesi yapsa eminim bin kere patlamıştım ama artık kendi ailemi de tolore edemiyorum haketmiuorun bunu artık çok yoruldum .