- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Ben böyleyim değişmiyorum bunu bildiğim için De çok sosyal değilimBilgilendirme için teşekkürler. Konu sahibi dikkat çekmeye çalışan bir ergen sanırım. Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla , konularıyla dikkat çekmeye çalışıyor.
Konu sahibi : gün olur eğlence olsun diye yazdıklarını evden , ailenden biri okur ; durumu açıklayamazsın , durduk yere gencecik yaşında başını yakarsın.
Yazdıklarını bir arkadaşın okusa toplumdan dışlanırsın.
Ohohoohh! Çocuklara karşı çok hassasım valla, düşüncesi bile iğrenç. Ne yazsam şimdi olmayacak, en iyisi susayım ben ince bilek Hanımcığım. Umarım o zamana kadar kendini toplar. Çünkü bu kişilik yapısıyla öğretmenlik epey zorlar bu hanımı.Aslında ben liseye falan atanma ihtimaline karşı başka bir şey ima etmiştim ama
Canı sıkılmış ablası cami duvarına pislemeye gelmişHey, sen canına mı susadın gece gece?
Ayrıca benim sadakat sözüm yok ki onun var
Onun sadakat sözüne kadar konuşup biz birşey yaşamadık kiZaten birşey yaşamadık sadece yanlış yaptığımı söylemeliyim diye konu açtım ilişki yaşamadık ki
Zaten bizimle dalga geçtiği belli oldu. Sadakat sözü olan ben değilim falan yazmış.Ohohoohh! Çocuklara karşı çok hassasım valla, düşüncesi bile iğrenç. Ne yazsam şimdi olmayacak, en iyisi susayım ben ince bilek Hanımcığım. Umarım o zamana kadar kendini toplar. Çünkü bu kişilik yapısıyla öğretmenlik epey zorlar bu hanımı.
Çelik gibi sinirler, sağlam bir duruş ve değerler gerektiriyor bizim meslek.
Bunun söz konusu bile iğrenç ki ben çocuk tacizine kanımın son damlasına kadar karşıyım savaşırım ki savaştım daOhohoohh! Çocuklara karşı çok hassasım valla, düşüncesi bile iğrenç. Ne yazsam şimdi olmayacak, en iyisi susayım ben ince bilek Hanımcığım. Umarım o zamana kadar kendini toplar. Çünkü bu kişilik yapısıyla öğretmenlik epey zorlar bu hanımı.
Çelik gibi sinirler, sağlam bir duruş ve değerler gerektiriyor bizim meslek.
Bu senin evli bekar ayırmadan önüne gelenle flortleşebileceğin anlamına gelmiyor.Ayrıca benim sadakat sözüm yok ki onun var
Çok güzel erdemler bunlar. Keşke evli adam fantezisindende vazgeçsenizHayır aslında
Bunun söz konusu bile iğrenç ki ben çocuk tacizine kanımın son damlasına kadar karşıyım savaşırım ki savaştım da
Bir de sosyal olsan tam eve düşen yıldırım olurmuşsun.Ben böyleyim değişmiyorum bunu bildiğim için De çok sosyal değilim
Ben dilimi ısrımamayı tercih ediyorumBir saniye anlamadım, evli olduğunu hatta tüp bebekle uğraştığını en başından beri bildiğiniz “ yakışıklı” bey ile flörtleşip, sonra numaranızı mı vermek istediniz? Ben mi yanlış anladım?
Doğru anladıysam eğer, o zaman sizin canınız bayağı linç çekmiş sanırım
** edit: doğru anlamışım. Size kötü şeyler söylememek için , sırf şu mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine dilimi ısırıyorum.
Di mi, bari evi arabası ve Edremit' te yazlığı olan hocanla aşk yaşa, kantinci ne yehu?Üniversite okuyan bir genç kadının, evli bir kantinciyle flörtleşme vizyonsuzluğu ve ahlaksızlığı...
Bence de dalga geçiyor. Ama yüzde bir ihtimal bile gerçek olsa sinir bozucu. Bu kadar kontrolsüz olmak... Frensiz araba gibi, nereye toslayacak acaba diyor insan.Zaten bizimle dalga geçtiği belli oldu. Sadakat sözü olan ben değilim falan yazmış.
Sadece dertleştikBu senin evli bekar ayırmadan önüne gelenle flortleşebileceğin anlamına gelmiyor.
Sadece dertleştik o kadar evlilik filan yordu beni dedi sadece aşkım maşkım lafı geçmedi kiBir de sosyal olsan tam eve düşen yıldırım olurmuşsun.
Malesef ben de korkuyorum o şekilde kendimdenBence de dalga geçiyor. Ama yüzde bir ihtimal bile gerçek olsa sinir bozucu. Bu kadar kontrolsüz olmak... Frensiz araba gibi, nereye toslayacak acaba diyor insan.
Kaderime öylesi gelmiyorDi mi, bari evi arabası ve Edremit' te yazlığı olan hocanla aşk yaşa, kantinci ne yehu?
Haaa tamam canım o zaman. Aşkım demediyse sorun yok. Bacı gardaş diyorsun en masumundanSadece dertleştik
Sadece dertleştik o kadar evlilik filan yordu beni dedi sadece aşkım maşkım lafı geçmedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?