Çok yanlış birşey yaptım

Bilgilendirme için teşekkürler. Konu sahibi dikkat çekmeye çalışan bir ergen sanırım. Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla , konularıyla dikkat çekmeye çalışıyor.

Konu sahibi : gün olur eğlence olsun diye yazdıklarını evden , ailenden biri okur ; durumu açıklayamazsın , durduk yere gencecik yaşında başını yakarsın.

Yazdıklarını bir arkadaşın okusa toplumdan dışlanırsın.
Ben böyleyim değişmiyorum bunu bildiğim için De çok sosyal değilim

Aslında ben liseye falan atanma ihtimaline karşı başka bir şey ima etmiştim ama 🙈🙈
Ohohoohh! Çocuklara karşı çok hassasım valla, düşüncesi bile iğrenç. Ne yazsam şimdi olmayacak, en iyisi susayım ben ince bilek Hanımcığım. Umarım o zamana kadar kendini toplar. Çünkü bu kişilik yapısıyla öğretmenlik epey zorlar bu hanımı.
Çelik gibi sinirler, sağlam bir duruş ve değerler gerektiriyor bizim meslek.

Ayrıca benim sadakat sözüm yok ki onun var

Zaten birşey yaşamadık sadece yanlış yaptığımı söylemeliyim diye konu açtım ilişki yaşamadık ki
Onun sadakat sözüne kadar konuşup biz birşey yaşamadık ki

Bu nasıl çelişki böyle
Madem söz verdi ne duruyorsun bir daha git bak yanina belki şimdi konuşursunuz

Unutma ki eşine de sadakat sözü verdiği için evli o adam musfettesi

Ohohoohh! Çocuklara karşı çok hassasım valla, düşüncesi bile iğrenç. Ne yazsam şimdi olmayacak, en iyisi susayım ben ince bilek Hanımcığım. Umarım o zamana kadar kendini toplar. Çünkü bu kişilik yapısıyla öğretmenlik epey zorlar bu hanımı.
Zaten bizimle dalga geçtiği belli oldu. Sadakat sözü olan ben değilim falan yazmış.

Hayır aslında
Bunun söz konusu bile iğrenç ki ben çocuk tacizine kanımın son damlasına kadar karşıyım savaşırım ki savaştım da

Bir saniye anlamadım, evli olduğunu hatta tüp bebekle uğraştığını en başından beri bildiğiniz “ yakışıklı” bey ile flörtleşip, sonra numaranızı mı vermek istediniz? Ben mi yanlış anladım?

Doğru anladıysam eğer, o zaman sizin canınız bayağı linç çekmiş sanırım 🤦🏻‍♀️

** edit: doğru anlamışım. Size kötü şeyler söylememek için , sırf şu mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine dilimi ısırıyorum.
Ben dilimi ısrımamayı tercih ediyorum 🤬

Back
X