Çok yanlış birşey yaptım

Şimdi kantine gittim konuşmak için ama çok doluydu konuşamadım
Ne diyeceksiniz sahiden?
Şey ben sizle az biraz flörtleştim. Evli olduğunuza da biliyordum ama duramadım. Fakat numara vermeden flörtleşmeye tamamdım ama numara verince bir kötü oldu sanki. Siz silin, biz yine gelip gittikçe bir şeyler yaşarız falan mı?
Dalga mı geçiyorsunuz siz bizimle?

Anlayan varsa anlatsın sevabına
Üniversite okuyor, yazım şekline bak

Aaa nasıl konualr bunlar bu konuda Z dikkat çekmeyi çok seviyor bence hayal dünyası geniş

Aynen pişkin pişkin cevaplar beğeniler konuşmaya gittimler
Germe ve dalga gecme derdin de
Öyle belli ki ama bu hasta olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bu da bir çeşit ruhsal problem.Normal davranışlar değil.Toplum böyle insanlarla dolu

Bu forumda kızlık zarı dikimi sürekli konu olarak açılıyor merak ediyorum hala bu tabu devam ediyor mu? Yoksa ilişki yaşayınca kan gelmesi kesin bir mevzu mu

Neden hayatımdaki ilişkilerim hep 3.kişisi oluyorum ya evli insan geliyor sonradan öğreniyorum ya da sevgilisi olan bu kısır döngüden sıkıldım

Konu sahibinden seçmeler

Anlayan varsa anlatsın sevabına
Üniversite okuyor, yazım şekline bak
Dündü sanırım bir kız yazmıştı bdv'ye kendini iyi ifade edemediğini düzgün cümle kuramıyorum falan yazmıştı . O kadar akıcı bir konuşmaydı ki tüm noktalama işaretlerini eksiksiz olması gerektiği gibi kullanmıştı.O kıza kurban olsunkonu sahibi tercüme etti de öyle anladık konuyu sözde öğretmenlik okuyor sanırım işin vahimi

Yani tamam da bu konuyu da ekle dökümana ki hepsi de doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…