- 27 Mart 2019
- 30.414
- 112.380
- 598
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Direk verme benceİyi ramazanlar herkese çok yanlış birşey yaptım. Ben şu an yurtta kalıyorum ve kantine bakan birisi var ve ben bu kişiyi 3 yıldan beri tanıyorum neyse son zamanlarda baya yakınlaştık sadece konuşma anlamında işte nasılsın filan diyoruz onun da eşi tüp bebek tedavisiylr uğraşıyorlar bunu filan konuştuk o da sınavlarımı soruyor neyse ama çok yakışıklı birisiydi evlenmeden önce de tanışıyorduk fakat ben memleketime dönünce o evlenmiş neyse akşamüstü çok yanlış bir davranışta bulunup yanındaki çalışan arkadaşına numaramı verecektim arkadaşı dedi bekle filan ona numaranı direk ver neyse bekledim ben numaramı verdim çıkıyordum ki arkadaşı geldi dedi yüz yüze gördüm ama çok utandım direkmen kaçtım şimdi kantine gidip alışveriş yaparsam çok utanıyorum böyle bir. Yanlışı nasıl yaptım gidip özür dilesem mi yanlış düşüncelerim için
Şimdi bu hanım yurtta kalıyormuş. Karşıda da kantin varmış, orada çalışan çok yakışıklı, evli bir sadakatsiz Volkan beyfendi familyasından bir bey varmış. Bu hanım da gelip giderken onla flörtleşmiş, bunla kalmasın numaramı vereyim de yazışalım madem diye düşünmüş. Bu niyetle kantine gitmiş bugün yine, arkadaşı varmış, Volkan Bey yokmuş. Ama o arkadaş da şıracı olduğu için, demiş ki sen numaranı ver ben ileteyim. Heh, sonra da caymış, sen kendin ver demiş. Konu sahibi de vermiş arkadaşa, kaçmış geri Volkan dükkana gelince. Volkan tam bu sohbetin üstüne gelmiş yani. Saygılar canımsular.Ne olduğunu anlayan anlatabilir mi? Ben anlamadım
Hangi alemde yaşıyor acabaEn son fuckbuddysine aşık olmuştu bu arkadaş, yolda birisi poposunu sıkmıştı, bir daha kimseyi sevmemeyeceğinden bahsediyor bir konusunda da. kızlık zarı ile ilgili de bir konusu vardı.
Açtığı konular sürekli sansasyonel olaylarben bu üyenin gerçek konular yazdığına inanmıyorum
Gerçek malesefEn son fuckbuddysine aşık olmuştu bu arkadaş, yolda birisi poposunu sıkmıştı, bir daha kimseyi sevmemeyeceğinden bahsediyor bir konusunda da. kızlık zarı ile ilgili de bir konusu vardı.
Açtığı konular sürekli sansasyonel olaylarben bu üyenin gerçek konular yazdığına inanmıyorum
Niye nazmı yapıyorsun. Bi de kaçmış utancından bak hele.Yani yanındaki arkadaşa numaramı verdim arasın diye ama sonra pişman olup kaçtım oradan
Bi zahmet...Yani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
Evet arkadaşlar doğru tahmin etmişim. Yok artık. Sizin vicdanınızı rahatlatacak kimse çıkmaz burada. Şu mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine sizinle kırıcı konuşmak istemiyorum, bence siz de konunuzu kapattırın gidin. Çünkü herkes benim gibi dilini ısırmayabilir.Yani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
Diyecek söz cok sana ama hic birisini diyemiyorum ceza yememek için.İyi ramazanlar herkese çok yanlış birşey yaptım. Ben şu an yurtta kalıyorum ve kantine bakan birisi var ve ben bu kişiyi 3 yıldan beri tanıyorum neyse son zamanlarda baya yakınlaştık sadece konuşma anlamında işte nasılsın filan diyoruz onun da eşi tüp bebek tedavisiylr uğraşıyorlar bunu filan konuştuk o da sınavlarımı soruyor neyse ama çok yakışıklı birisiydi evlenmeden önce de tanışıyorduk fakat ben memleketime dönünce o evlenmiş neyse akşamüstü çok yanlış bir davranışta bulunup yanındaki çalışan arkadaşına numaramı verecektim arkadaşı dedi bekle filan ona numaranı direk ver neyse bekledim ben numaramı verdim çıkıyordum ki arkadaşı geldi dedi yüz yüze gördüm ama çok utandım direkmen kaçtım şimdi kantine gidip alışveriş yaparsam çok utanıyorum böyle bir. Yanlışı nasıl yaptım gidip özür dilesem mi yanlış düşüncelerim için
Eeee niye onlar değil de evli biri diye sorarlar adamaYoo aslında bekar flörtlerim de var
Hiç şaşırmadım biliyor musun? Takıksin sen erkeklere. Bekar flortler de var bir de evli olsun dedin? Bu ne rezil bir durumdur yahu. Umarım o arkadaşın sana haddini bildirir.Yani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
Birde utanmadan bunu yazmışsınız başka bir konunuza.Neden hayatımdaki ilişkilerim hep 3.kişisi oluyorum ya evli insan geliyor sonradan öğreniyorum ya da sevgilisi olan bu kısır döngüden sıkıldım
Ne diyecektin ki?Şimdi kantine gittim konuşmak için ama çok doluydu konuşamadım
Bide beğeni yapıyor sana da bana daHiç şaşırmadım biliyor musun? Takıksin sen erkeklere. Bekar flortler de var bir de evli olsun dedin? Bu ne rezil bir durumdur yahu. Umarım o arkadaşın sana haddini bildirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?