Çok yanlış birşey yaptım

Şimdi kantine gittim konuşmak için ama çok doluydu konuşamadım
Ne diyeceksiniz sahiden?
Şey ben sizle az biraz flörtleştim. Evli olduğunuza da biliyordum ama duramadım. Fakat numara vermeden flörtleşmeye tamamdım ama numara verince bir kötü oldu sanki. Siz silin, biz yine gelip gittikçe bir şeyler yaşarız falan mı?
Dalga mı geçiyorsunuz siz bizimle?

En son fuckbuddysine aşık olmuştu bu arkadaş, yolda birisi poposunu sıkmıştı, bir daha kimseyi sevmemeyeceğinden bahsediyor bir konusunda da. kızlık zarı ile ilgili de bir konusu vardı.

Açtığı konular sürekli sansasyonel olaylar 😅 ben bu üyenin gerçek konular yazdığına inanmıyorum
Aaa nasıl konualr bunlar bu konuda Z dikkat çekmeyi çok seviyor bence hayal dünyası geniş

Aynen pişkin pişkin cevaplar beğeniler konuşmaya gittimler
Germe ve dalga gecme derdin de
Öyle belli ki ama bu hasta olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bu da bir çeşit ruhsal problem.Normal davranışlar değil.Toplum böyle insanlarla dolu

merhaba arkadaşlar kafamı sürekli kurcalayan beni rahat bırakmayan bir geçmişim var ben internetten tanıştığım fakat yüz yüze görüşmediğim insanlarla sexting yaptım hani neden yaptım belki beni severler diye evet bu psikolojik bir sorun her neyse şu an ailemleyim ve ailem çok harika insanlar onların yüzüne bakamıyorum ileride çocuklarımın yüzüne nasıl bakacağım diye düşünüyorum bu takıntıdan nasıl kurtulurum kendimden midem bulanıyor

Eski sevgilim bana zamanında hediye almıştı bugün öğrendim ki iddiadan kazandığı parayla almış iddia oynadığını bilmiyordum hediyeleri de iade edemiyorum çünkü kişisel hediyeler kendimi çok saf ve kötü hissediyorum bu durumdan nasıl kurtulurum

Merhaba arkadaşlar ben öğretmenim daha atamam olmasa da bir tanışma uygulaması indirdim ama sonradan fark ettim ki biseksüellerinn tanışma uygulamasıymış sildim uygulamayı bu ahlak araştırmasında sorun olur mu

Bu forumda kızlık zarı dikimi sürekli konu olarak açılıyor merak ediyorum hala bu tabu devam ediyor mu? Yoksa ilişki yaşayınca kan gelmesi kesin bir mevzu mu

Neden hayatımdaki ilişkilerim hep 3.kişisi oluyorum ya evli insan geliyor sonradan öğreniyorum ya da sevgilisi olan bu kısır döngüden sıkıldım

Merhaba hanımlar, bundan 1 ay önce birisiyle konuşuyorduk ve yavaş yavaş tanıma aşamasına geçmiştik belki benim duygusal açlığımdan biz bu kişiyle sevgili olmaya karar verdik 2 haftalıktık bu insan denilen yaratık sekste sadece peneterasyon yapıp ön sevişme yaşamıyordu bunu dediğim halde bana yapmıyordu ben de çok sorun etmedim salak gibi normal ilişkiye gelecek olursak bana çok yapmacık davranıyorsun filan dedi. Ben de dedim benim normal tarzım bu. Biraz tersledim de bunu çünkü başka bir. Laf daha söyledi neyse bugün seviştik ve bundan önceki sevişmemiz de ben ertesi günü hapı kullanmama rağmen bu sürekli bana hamile msiin git test yaptır dedi ben de tamam dedim yaptım hcg testini negatif çıktı sonra bu bunu öğrenince benimle ayrılık konuşması yaptı kendisi kpss çalışıyormuş odaklanamıyormuş halbuki karışmıyordum ona. Neyse ayrıldı sonra içi rahatsız olmuş ki bir tane daha test aldı ben de testi çöpe attım dedim hamile olmam ama yine de bir mucize olur senden hamile kalırsam o çocuğu aldırırım senin çocuğunu taşımam dedim o da dedi çok kötü bir. İnsansın ayrıldık sabah birlikteydik şimdi baktım engel atmış kafamı nasıl toparlayabilirim uzun oldu kusurama bakmayın

İyi geceler hanımlar, yaşadığım ayrılık sürecini buraya yazmıştım ve birinin beni sevebilme umudunu yitirdim kendimi seviyorum ama evlenip daha doğrusu hayat arkadaşı bulma inancını yitirdim bu genç yaşta 2 günden beri sadece bol bol yemek yiyorum dizi izleyesim gelmiyor yürüyüş yapıyorum ama eve gelince sıkılıyorum. Günde 3 paket noddle yedim sıkıntıdan bu süreçten nasıl kurtarabilrim kendimi şimdiden yorumlar için teşekkür ederim ruhum çok yorgun

Merhaba hanımlar, bugün babamla konuşurken geleceğim hakkında ben başarılı bir kadın olacam dedim ve bana söylediği şey şu neden başarılı bir kız demiyorsun da kadın diyorsun dedi laflarına dikkat et dedi ve ben bu baskıdan nefret ediyorum ve korkuyorum ağzımdan bakire değilim ben lafı çıkacak diye ki ben pişman bile değilim bakire olmadığıma ama bu baskı çok saçma geliyor ne yapabilirim bu konuda

Bugün başıma gelen iğrenç bir olayı anlatmak istiyorum. İçimi dökmek istiyorum. Bugün arkadaşlarımla buluşacaktım. Yolda giderken ki yol çok tenha değildi dedemden yaşlı bir insanın geldiğini gördüm. Ama çok dikkat etmedim. Yanımdan geçerken bacağımı sıktı. Tabi ben o ara şoka uğrarım ne yapacağımı bilemedim. Tabi kendime gelinceye kadar adam çoktan gitmişti. O kadar kızgınım ki işin korkunç tarafı daha birkaç hafta öncesinden burada böyle bir konuyu okumuştum bugün başıma geldi. Ne diyeceğimi bilmiyorum.

Konu sahibinden seçmeler

Anlayan varsa anlatsın sevabına
Üniversite okuyor, yazım şekline bak :kahve:
Dündü sanırım bir kız yazmıştı bdv'ye kendini iyi ifade edemediğini düzgün cümle kuramıyorum falan yazmıştı . O kadar akıcı bir konuşmaydı ki tüm noktalama işaretlerini eksiksiz olması gerektiği gibi kullanmıştı.O kıza kurban olsun🤣konu sahibi tercüme etti de öyle anladık konuyu sözde öğretmenlik okuyor sanırım işin vahimi🤣🤣🤣

Yani tamam da bu konuyu da ekle dökümana ki hepsi de doğru

Back
X