- 29 Mayıs 2021
- 14.096
- 91.777
- 548
- 36
- Konu Sahibi Legendwomen
Yaşayamazsın zaten, kantinciyle olmaz o ev işi, başka birini bulman lazım. Ucuza gitme bari. Metres olmak kolay iş mi? Aşk olsun.Ablacım daha yaşamadım ki o hayatı ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşayamazsın zaten, kantinciyle olmaz o ev işi, başka birini bulman lazım. Ucuza gitme bari. Metres olmak kolay iş mi? Aşk olsun.Ablacım daha yaşamadım ki o hayatı ama
Merakla bekliyoruz çayı koydum çekirdekte hazır. Mutlaka haberdar et çatlarız kız yoksa çok heyecanlıZaten o da aramadı belki numaramı bile almadı neyse herkese teşekkür ederim gelişmeler olursa yazacağım
Daha tutkulu şeyler yaz böyle istediğin linci alamazsın duvardan duvara fırlatmalı falanZaten o da aramadı belki numaramı bile almadı neyse herkese teşekkür ederim gelişmeler olursa yazacağım
Kiralık ev de varYaşayamazsın zaten, kantinciyle olmaz o ev işi, başka birini bulman lazım. Ucuza gitme bari. Metres olmak kolay iş mi? Aşk olsun.
Taktik yapıyordur. Hemen aramaz, az süründürüp öyle arar, merak etme.Zaten o da aramadı belki numaramı bile almadı neyse herkese teşekkür ederim gelişmeler olursa yazacağım
Aferin hızlı öğreniyorsun kız sevdim seniKarısı memnun etsin o zaman da benle konuşmasın
Kasiniyorum yok mu kaşıyan mi diyosun ?Kiralık ev de var
İnşallah karısını boşar seni alır. :)Karısı memnun etsin o zaman da benle konuşmasın
İstemem daha çok yakışıklılar varİnşallah karısını boşar seni alır. :)
Hayırlara vesile olsun o zaman bu mübarek gecedeOlursa tek gecelik ilişki yaşar biter. Olmazsa da olmaz
Karısı memnun etsin o zaman da benle konuşmasın
Pavyon belgeselindeki konslar da aynen bu cümleyi kuruyor.Karısı memnun etsin o zaman da benle konuşmasın
Demekki gönlünün bi yerinde insanlık var ki pişman olmuşsunuz. Olay ilerlmeden yanlisinizdan dönün.. tup bebek olayi maddiyati bi yana manevi olarak çok yıpratıcı durum kadin eşinin desteğine sevgisine ihtiyac duyduğu dönem.. su ramazanda şeytana uyup adami yoldan çıkarmayın. .. silkele kendini yakışmaz size ..Yani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
YooKendi çapında zorluyor bi de ablası ahshs
Anlat kız, anlat karısı memnun edemeyip de sen nasıl memnun ediyon, kadınlık öğret bize hadi,
Kadınlık 101
1)Saten gecelik
2)Jartiyer
Böyle mi?
Tam musallat olur bu keko tipler , öyle tek gece kurtulamazsın gülüm. Başına sağlam iş alacan belli .Olursa tek gecelik ilişki yaşar biter. Olmazsa da olmaz
İlk işi değil bişi olmaz benceTam musallat olur bu keko tipler , öyle tek gece kurtulamazsın gülüm. Başına sağlam iş alacan belli .