Çok yanlış birşey yaptım

Zaten o da aramadı belki numaramı bile almadı neyse herkese teşekkür ederim gelişmeler olursa yazacağım
Merakla bekliyoruz çayı koydum çekirdekte hazır. Mutlaka haberdar et çatlarız kız yoksa çok heyecanlı 😂😂Ekşın dolu maceralarını bekliyoruz çok bekletme sakın ha😂😂

Zaten o da aramadı belki numaramı bile almadı neyse herkese teşekkür ederim gelişmeler olursa yazacağım
Taktik yapıyordur. Hemen aramaz, az süründürüp öyle arar, merak etme. :KK53: Şak diye arasa gözünde kıymetsiz olurdu, şimdi bak bekletiyor seni. Gizem yaratıyor. Vuhuu yüzyılın aşk hikayesi çıkar buradan. :deli:

Yani konuştuğum insan evli ama hoşlandım şu an vicdan azabı çekiyorum
Demekki gönlünün bi yerinde insanlık var ki pişman olmuşsunuz. Olay ilerlmeden yanlisinizdan dönün.. tup bebek olayi maddiyati bi yana manevi olarak çok yıpratıcı durum kadin eşinin desteğine sevgisine ihtiyac duyduğu dönem.. su ramazanda şeytana uyup adami yoldan çıkarmayın. .. silkele kendini yakışmaz size ..

Yooo öyle olsaydı...
Kendi çapında zorluyor bi de ablası ahshs
Anlat kız, anlat karısı memnun edemeyip de sen nasıl memnun ediyon, kadınlık öğret bize hadi,
Kadınlık 101
1)Saten gecelik
2)Jartiyer

Böyle mi?
Yoo

Bence konu gerçek eski konulara bakınca ilişkilerimin hep 3. Kişisiyim diye üzülüyor konu Sahibi ama artık durumu kanıksamış kendisi 3. Kişi olmaya çalışıyor gerçekten ne maksatla bu iğrenç yaşam biçimini seçiyorsun bilmem ama her durumda her devirde kabul görülmeyen ve görülmeyecek bi hayat tarzı bu

Back
X