Çok yalnızım

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.347
503
73
34
Kızlar küçük bir ilçede görev yapıyorum ve bir tane yakın arkadaşım var ama o da malesef negatif, olumsuz düşünen birisi ve nazlı. Bir yere gidelim deyince ısrar edince nazlanıyor ya da bahane buluyor. Artık pek onunla bir yere gitmek istemiyorum zaten ben istersem çıkıyoruz yoksa evden çıktığı yok. Bu da artık beni yoruyor yani kaygılı birisi nasıl gitçez şöyle böyle anlatırken ya da onu ikna ederken yoruluyorum. Artık kendim gezmek ve gitmek istiyorum birileriyle tanışmak nedense zor geliyor aslında sıcakkanlı birisiyim ama boşanmam biraz psikolojimi etkiledi. Kendim sıkılmadan gezebilir miyim ya da yalnız gitsem o arkadaşım alınır mı yoksa yeni birileriyle mı tanışmalıyım bilmiyorum . Ne önerirsiniz

Turlara katilsanız belki iyi gelir hem arkadaş edinmiş hem yeni yerler görmüş olursunuzögretmendin diye hatırlıyorum,kitap okumayı sevdiğini varsayarak kitaplara ağırlık ver,hem kendini gelistirirsin hem de yalnızlığını giderirsin.En iyi arkadaşlar onlar aslında,ne yargılar ne de incitip kırarlar insanıBen de kendimi yalnız hissediyorum yakın olsak arkadaş olurduk

Sendikalı değilseniz bile bazı sendikaların memurlar için çok güzel etkinlikleri oluyor. Gezi turları, kamplar,trekking gruplari müzik eğitimleri, korolar vs.. oluyor.

Araştırın mutlaka bulunduğunuz yerde veya yakın İllerde vardır.. Böyle bir kişiye takılıp zaman geçiremezsiniz.

Hem enerjiniz sömürülür hem kendinize katkıda bulunamazsınız.

Biraz o kişiyle mesafe koysam iyi olur çünkü sadece benim itttirmemle oluyor gibi.

Turlar var aslında ama hiç tek gitmedim nasıl olur acaba biraz kararsızım

Hayatinizi o arkadasiniza gore planliyorsunuz gibi ama bu arkadasiniz icin de zor olsa gerek. Yalniz gitsem o arkadasim alinir mi diye sormussunuz kimse hayatini bir baskasina gore yasayamaz. Bu dusunceden cikin.

Hayatinizi o arkadasiniza gore planliyorsunuz gibi ama bu arkadasiniz icin de zor olsa gerek. Yalniz gitsem o arkadasim alinir mi diye sormussunuz kimse hayatini bir baskasina gore yasayamaz. Bu dusunceden cikin.
Evet doğru ama hava şöyle hava böyle diyor ben de ikna ederken buluyorum kendimi.

O sorduğumda gidelim felan diyor ama icraate gelince naz yapıyor bu durum can sıkıcı

Gezi,tur, etkinlik vs neye katılacaksınız ben şu tarihte şuraya gitmeyi düşünüyorum gelmek istersen de ve konuyu kapat.Ergen gibi ne nazıyla uğraşıp ikna etmeye çalışıyorsun ki.Birde merkezde haftasonu workshoplar,kurslarda vardır.Sosyal medyada sürekli duyurular oluyor.Oralardan takip etmeye çalış.Bir kişiye bağlı kalıp vaktini boşa geçirdiğine değmez.

Evet haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…