- 25 Ekim 2015
- 148
- 68
- 48
- 35
- Konu Sahibi Yagmur Selen
Evet bebegim cok küçük oldugu icin bu kadar bunaliyorum zaten hos büyük de olsa birakacak kimsem yok ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem ayni sehirde benimle ay duygularima tercüman oldun var ya canımın sıkıldığı o zaten bi dogum yaptım kimsenin evine sığmadım ilk bi kac gün annemde kaldım işe gidiyodu ordan çıkıp arkadaşlarıyla takılıyodu bebege tek başıma bakmaya çalışmaktan dikişlerim enfeksiyon kaptı yattığım yerde bile dönemiyodum bi de burda konu actım daha önce bebegimi emzirtmedi annem bana ilk 3 günde sütün yok zaten boşa emzirme çocuğu gelse şimdiye gelirdi diye biberonla mama verdi bebegim sonra beni emmedi neler cektim kendi evime döndüm sonra o halde hem sütüm gelsin diye ugrasmak bi yandan hem dikislerim bi yandan bebegim erken dogdu onun bakimi bi yandan perisan oldum kv cagirdim ben evimi birakip gelemem sen gel buraya o zaman bakabilirim dedi hic de gitmedim ben de o kadar karaktersiz degilim neler cektim ya sen anladin beni gercekten ben tek basima bebek büyümeye calisiyorum sahipsiz gibi internet sayesinde arastirmaktan denemekten helak olarak zar zor 5 ay emzirebildim bebegimi su an sütüm kesildi onu bile agiz tadiyla emzirip anne oldugumu bile anlayamadim dogum yaptim günlerce agladim öyle sahipsiz oldugum icin. Simdi taşınıcam ev temizlicem yine aklıma geldikce kimsesizLigim aklima geliyo yine aglamak istiyorum yine bunaliyorumKomşuları nasıl ailen nerde yaşıyo ya çok şaşırdım gerçekten annem aramiyo demişsin ya evlenmişsin bitti mi yani aile ilişkileri yoksa ciddi bişey mi oldu aranızda ay ben çok bunaldim senin yazdıklarını okuyunca seni hiç düşünemiyorum bi evlat yetistiriyorsun tek başına hiç kimse yok çok tuhaf sanki kimsesizsin![]()
Bi zaman o kadar ev isine sardim ki hic bisey bulamasam elime toz bezi alip evin kapilarini siliyodum :) hamileykendi tabi :) simdi bebek var geceleri uyutmuyo gündüzleri o uyuyo ben de biraz yatim diyorum basimi yastiga koydugum gibi agliyo :) uykusuzluk mahvediyo insani haliyle evle ugrasacak mecalim de olmuyo. 22 yasindayim ama kendimi 35 ini devirmis kadinlar gibi hissediyorum :)
Bu da senin sınavın demekki canimm eşine ve yavruna sıkıca sarilcaksin sana kafaya takma diyemem ben bile bigün kimse gelmesin gitmesin bunalıma giriyorumAilem ayni sehirde benimle ay duygularima tercüman oldun var ya canımın sıkıldığı o zaten bi dogum yaptım kimsenin evine sığmadım ilk bi kac gün annemde kaldım işe gidiyodu ordan çıkıp arkadaşlarıyla takılıyodu bebege tek başıma bakmaya çalışmaktan dikişlerim enfeksiyon kaptı yattığım yerde bile dönemiyodum bi de burda konu actım daha önce bebegimi emzirtmedi annem bana ilk 3 günde sütün yok zaten boşa emzirme çocuğu gelse şimdiye gelirdi diye biberonla mama verdi bebegim sonra beni emmedi neler cektim kendi evime döndüm sonra o halde hem sütüm gelsin diye ugrasmak bi yandan hem dikislerim bi yandan bebegim erken dogdu onun bakimi bi yandan perisan oldum kv cagirdim ben evimi birakip gelemem sen gel buraya o zaman bakabilirim dedi hic de gitmedim ben de o kadar karaktersiz degilim neler cektim ya sen anladin beni gercekten ben tek basima bebek büyümeye calisiyorum sahipsiz gibi internet sayesinde arastirmaktan denemekten helak olarak zar zor 5 ay emzirebildim bebegimi su an sütüm kesildi onu bile agiz tadiyla emzirip anne oldugumu bile anlayamadim dogum yaptim günlerce agladim öyle sahipsiz oldugum icin. Simdi taşınıcam ev temizlicem yine aklıma geldikce kimsesizLigim aklima geliyo yine aglamak istiyorum yine bunaliyorumk.b biraz uzun oldu
Öyle ya Rabbim herkese hayirlisini versin napalim :) dün cok bunalmistim ama bugün daha iyiyim sanki :) oglum da olmasa napardim hic bilmiyorum dünyanin en güzel nimeti galiba evlat :)Bu da senin sınavın demekki canimm eşine ve yavruna sıkıca sarilcaksin sana kafaya takma diyemem ben bile bigün kimse gelmesin gitmesin bunalıma giriyorum
En temizi çekirdek ailedir. Maddi sıkıntılar zamanla geçer. Bebiş büyünce kreşe verir çalışırsınız. O zaman çekirdek ailenizden arta kalanları sizde aramazsınız zaten. Allah yuvanıza huzur versin. Birazcık canınız sıkılmış. Belki depresyondasınızdır. Her şekilde Allah başka dert versin. Arkadaşlar gelir geçer. Temel olan sizsiniz...Kızlar nerden başlasam hiç bilmiyorumgünlerdir bunalıyorum aklıma geldikçe ya. Buraya yazmayı düşündüm ama böyle konuları çok sert eleşirenler olduğu için günlerdir erteliyorum yazmayı ama başka çarem yok en azından rahatlarım içimu döküp. 1 bucuk yillik evliyim 6 aylık bi oğlum var. Evlendikten sonra bütün arkadaşlarımdan koptum. Daha doğrusu gerçek yüzlerini gördüm. Annemle babam ayrı annem calışmaktan beni aylarca aramıyo bile yeri geliyo. Arıyorum işim var kapatalım diyo. Eşim deseniz maddi sıkıntılar işte gecesini gündüzüne katıyo. Eskiden olsa yeni evlendigimiz zamanlar pazar günlerini eşim bana ayırırdı şimdi o da bitti. Maddi sıkıntılarımız olduğu için ona da bişey diyemiyorum. Eşimin ailesine çok kızıyorum. Kardeşleriyle atıştılar bi dönem ben oturup görümcelerimle konuşup siz kardessiniz bugün kavga eder yarın unutursunuz bu yüzden benimle kavga etmeyin aranızı açmayın dememe rağmen ne arayan ne soran. Kp deseniz evimizin yolunu bilmez. Kv deseniz o hiç zaten ne eşimi ne beni bi gün olsun arayıp sorduğu yok. Sen ara diyeceksiniz hamileyken çok aradım evlerine gittim orda kaldım arayı ısıtmak için. Sonra bi süre ara verdim gitmedim aramadım. Bi tane bile arayan merak eden olmadı bize kırıldın mı yoksa kızım diye ya. Bebeğim oldu hiç kimse gelmedi bi hayırlı olsun bile demediler tlfnla arayan bile yok. Bütün günüm evin içinde tv karşısında internette oğlumla geçiyo artık ama özellikle şu sıralar sebepsiz yere ağlamaya başladım çok bunaldım :'( hiç arkadaşım yok yaz geldi oglumu da yanıma alıp sıkılınca bi yerlere gidip bi çay içecek bi arkadaşım, birlikte yemekler yapıp muhabbet edip vakit geçirecek bi akrabam bile yok ya :'( en azından sizinle dertleşip içimi dökmek biraz olsun rahatlamak istedim. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin bana ve şimdiden yorum yazan arkadaşlara çokk teşekkür ederim bana dert ortağı oldugunuz için.
Çok üzüldüm durumuna:-( Ama söyle düşün, bebisin buyuyecek ve senin arkadasin o olacak ;-) Yalniz hissetmen bu durumda normal tabii ama ben bazı yerlerde annelikle ilgili kurslar falan görüyorum. Cevrende öyle bir sey varsa katilabillirsin. Bebisinle parka cikabilirsin. Komşuların varsa onlardan bile yardim alabilirsin aslinda. Onun haricinde burada anne grupları var onlara bakabilirsin. Hic olmadi ben olsam ne yapardim biliyor musun? Bebekle isin icinden hiç cikamazsam gider sağlık ocagina danisirdim. Bir de çok gerilmemeye bak. Çünkü anneler gergin olunca bebislerde gergin oluyormus diye duydum.Ailem ayni sehirde benimle ay duygularima tercüman oldun var ya canımın sıkıldığı o zaten bi dogum yaptım kimsenin evine sığmadım ilk bi kac gün annemde kaldım işe gidiyodu ordan çıkıp arkadaşlarıyla takılıyodu bebege tek başıma bakmaya çalışmaktan dikişlerim enfeksiyon kaptı yattığım yerde bile dönemiyodum bi de burda konu actım daha önce bebegimi emzirtmedi annem bana ilk 3 günde sütün yok zaten boşa emzirme çocuğu gelse şimdiye gelirdi diye biberonla mama verdi bebegim sonra beni emmedi neler cektim kendi evime döndüm sonra o halde hem sütüm gelsin diye ugrasmak bi yandan hem dikislerim bi yandan bebegim erken dogdu onun bakimi bi yandan perisan oldum kv cagirdim ben evimi birakip gelemem sen gel buraya o zaman bakabilirim dedi hic de gitmedim ben de o kadar karaktersiz degilim neler cektim ya sen anladin beni gercekten ben tek basima bebek büyümeye calisiyorum sahipsiz gibi internet sayesinde arastirmaktan denemekten helak olarak zar zor 5 ay emzirebildim bebegimi su an sütüm kesildi onu bile agiz tadiyla emzirip anne oldugumu bile anlayamadim dogum yaptim günlerce agladim öyle sahipsiz oldugum icin. Simdi taşınıcam ev temizlicem yine aklıma geldikce kimsesizLigim aklima geliyo yine aglamak istiyorum yine bunaliyorumk.b biraz uzun oldu
Tabiki evlat en güzel nimet evde geciriyorsun vaktini demi hepÖyle ya Rabbim herkese hayirlisini versin napalim :) dün cok bunalmistim ama bugün daha iyiyim sanki :) oglum da olmasa napardim hic bilmiyorum dünyanin en güzel nimeti galiba evlat :)