Çok yalnızım çokk :(

Za
Bence eşinin ailesini hiç bir şey deme ila ki zamanı gelir o zaman dersin. Ailen ile aynı şehirde misin ? Mecbur yeni çevre yapıcaksın , bebek çok küçük kurs veya benzeri yerlere git dicem o da olmuyor. Arkadaşın dediği gibi şuan parklar daha iyi fakat insan yinede güvenemiyor . Kardeşin yok mu ?
En bisey demiyorum ki esimin ailesine. Ben de uzak duruyorum artik aramiyorum sormuyorum. Dedigin gibi aklima bi cok sey geliyo ama bebek küçük yapamiyorum. Ailemle ayni sehirdeyim ama dedigim gibi annemi ne zaman arasam simdi isim var calisiyorum bilmiyomusun kapat ben seni sonra ararim diyo bekliyorum ne arayan ne soran.. kardesim var cok da samimiyiz ama üniv. De benden cok uzakta az önce de söyledim ona da mutsuzum diye yakinmak istemiyorum cok duygusal derslerini etkilemesinden korkuyorum

Iste
Canim şuan heryerde herkesin durumu aynı. Herkesin yoğun bir iş hayatı yada kendine göre bir derdi oluyor.
Kendi kendine yetmek zorunda kalıyor insanlar.Ben severim yalnızlığı. Bir iki arkadaşım olsun ama candan olsun derim hep. Sevmiyorum kafamın uyusmadığı insanlarla buluşup boş boş konuşmayı.
Çevre edilebileceğin aktitiveteler yapsan. Mesela günler düzenle çağır komşularını filan?
Tam olarak sıkıntım da bu aslında :) bi arkadasim var eskiden her seyimizi paylasirdik evlendikten sonra ben herseyimi anlatmaya basladim bi baktim o hic firsatini vermiyo hic biseyini anlatmiyo bi de evde oldugu zaman cani sikilinca ariyo sabahtan aksama kadar konustugumuz oluyo ama esinin isyerine gidiyo vakit gecirmek icin ya da mesela evine bi misafir geldigi zaman msj atiyorum cvp bile vermiyo aksam olunca toplu msj atiyo rehbere o geliyo sinir oluyorum

Za

En bisey demiyorum ki esimin ailesine. Ben de uzak duruyorum artik aramiyorum sormuyorum. Dedigin gibi aklima bi cok sey geliyo ama bebek küçük yapamiyorum. Ailemle ayni sehirdeyim ama dedigim gibi annemi ne zaman arasam simdi isim var calisiyorum bilmiyomusun kapat ben seni sonra ararim diyo bekliyorum ne arayan ne soran.. kardesim var cok da samimiyiz ama üniv. De benden cok uzakta az önce de söyledim ona da mutsuzum diye yakinmak istemiyorum cok duygusal derslerini etkilemesinden korkuyorum

Anladım arkadaşım o zaman buralara takılıncan hem çok eğlenceli kadınlar kulübü, bir çok kişiye yardımcı olmak çok güzel bir duygu manevi olarak. Ayrıca dua bölümü var, sinema bölümü var kitap bölümü var oralarda çok güzel zaman nasıl geçiyor ben anlamıyorum bile En Büyük KK

Yani anlatmak istedigim kimi arkadaslarimi görüyorum evlerine bi sürü misafir gelmis cok eglenmisler facebookta paylasiyolar fotograflari bi arkadasim dedigim gibi sürekli esinin is yerinde benim niye vakit gecirecek kimsem yok gidecek bi yerim bile yok bu kadar avare olmama canim sikiliyo ya

Anladım arkadaşım o zaman buralara takılıncan hem çok eğlenceli kadınlar kulübü, bir çok kişiye yardımcı olmak çok güzel bir duygu manevi olarak. Ayrıca dua bölümü var, sinema bölümü var kitap bölümü var oralarda çok güzel zaman nasıl geçiyor ben anlamıyorum bile En Büyük KK
Ayy dedigin gibi zaten bi kk da vakit geciriyodum egleniyodum internet faturasi cok fazla geldi diye interneti kapattirdik mobil veri sınırlı biliyosun simdi daha kötü oldu kafama göre takılamıyorum karsimda bi tv kucagimda sürekli aglayan bi cocuk.. sac bas daginik geziyorum ortalikta bendeki stres bebegime de yansiyo o kadar huysuz ki bu aralar.. o huysuzlandikca ben huzursuzlaniyorum ben strese girdikce o daha da agliyo.. bi kısır döngüye takıldık gidiyoruz :(

Iste

Tam olarak sıkıntım da bu aslında :) bi arkadasim var eskiden her seyimizi paylasirdik evlendikten sonra ben herseyimi anlatmaya basladim bi baktim o hic firsatini vermiyo hic biseyini anlatmiyo bi de evde oldugu zaman cani sikilinca ariyo sabahtan aksama kadar konustugumuz oluyo ama esinin isyerine gidiyo vakit gecirmek icin ya da mesela evine bi misafir geldigi zaman msj atiyorum cvp bile vermiyo aksam olunca toplu msj atiyo rehbere o geliyo sinir oluyorum
Arkadaşlar arasına zamanla mesafe girmesi normaldir.ama dostlar arasında olmaz bu.kaldığın yerden devam edersin yıllarca görmesen bile..
Demekki dostun değilmiş. Üzülme. Ne güzel bebeğine var.ona vakit ayır.çık dolaş al kitabını git parkta oku..ne güzel. .ben gerçekten yalnızlığı seviyorum ya..tuhafmiyim neyim?

Ayy dedigin gibi zaten bi kk da vakit geciriyodum egleniyodum internet faturasi cok fazla geldi diye interneti kapattirdik mobil veri sınırlı biliyosun simdi daha kötü oldu kafama göre takılamıyorum karsimda bi tv kucagimda sürekli aglayan bi cocuk.. sac bas daginik geziyorum ortalikta bendeki stres bebegime de yansiyo o kadar huysuz ki bu aralar.. o huysuzlandikca ben huzursuzlaniyorum ben strese girdikce o daha da agliyo.. bi kısır döngüye takıldık gidiyoruz :KK43:

Anladımm şimdi ne desem ki :KK17: Tv izleme alışkanlığım hiç yok sevmiyorum :KK33: O yüzden ya KK dayım ya da film izlerim kitap filan okurum iş-ev öle zaman geçiyor :KK55:

Maddi sıkıntılara ayrıca canım sıkılıyo eşim esnaf hiç böyle olmamistik hic para kazanamiyo bu aralar kirayi ödeyemedik 3 ay oldu ev sahibi evden cikin dedi yeni ev bulduk temizleyecek kimsem bile yok tek basima nasil yapicam cocukla orayi nasil temizlicem evi nasil toparlicam hepsi ayri dert düşündükçe bunalima giriyorum anneme biraksam cocugu bi kac kez böyle carsida isim oldu biraktim sonra ben senin cocuguna bakmak zorundamiyim dedi öyle söyleyince bi daha birakmadim hic bilmiyorum nasil olcak iste bunlari düşününce eşimin ailesine çok kızıyorum daha once hamileyken hasta oldum kanımda enfeksiyon vardı sürekli bayılıyodum bebegim bu yüzden erken dogdu zaten kv yi cagirdim bana bakamaz misin diye ben evimi birakip gelemem annene söyle o baksin dedi anneme diyorum ben calisiyorum kv ne güne duruyo o baksin diyo kendimi arrik insanlarin gözünde o kadar degersiz o kadar asagilik görüyorum ki kendimden tiksindim ölesim geliyo ya şu an bile ağlayarak yaziyorum bunlari :'(

Arkadaşlar arasına zamanla mesafe girmesi normaldir.ama dostlar arasında olmaz bu.kaldığın yerden devam edersin yıllarca görmesen bile..
Demekki dostun değilmiş. Üzülme. Ne güzel bebeğine var.ona vakit ayır.çık dolaş al kitabını git parkta oku..ne güzel. .ben gerçekten yalnızlığı seviyorum ya..tuhafmiyim neyim?
Eskiden o kadar cok arkadasim vardi ki ben de yanliz kalmak icin artik tlfnu kapatim tl bozuk diyodum :)

Kursa falan yazılın orada yeni arkadaslıklar kurabilirsiniz

Anladımm şimdi ne desem ki :KK17: Tv izleme alışkanlığım hiç yok sevmiyorum :KK33: O yüzden ya KK dayım ya da film izlerim kitap filan okurum iş-ev öle zaman geçiyor :KK55:
Bi zaman o kadar ev isine sardim ki hic bisey bulamasam elime toz bezi alip evin kapilarini siliyodum :) hamileykendi tabi :) simdi bebek var geceleri uyutmuyo gündüzleri o uyuyo ben de biraz yatim diyorum basimi yastiga koydugum gibi agliyo :) uykusuzluk mahvediyo insani haliyle evle ugrasacak mecalim de olmuyo. 22 yasindayim ama kendimi 35 ini devirmis kadinlar gibi hissediyorum :)

Bebegi kime birakicam :)
Onu düşünemedim :(
Kardesiniz varmıs
Rahatsız ederim diye düşünmeyın arayın kardesinizi
Eşinizin arkadasları yok mu
Ailece görüşmeler yapmaz mısınız hiç
Onlarınn calısmayan hanımları varsa onlarla iletişim kurun

Eşimle aram çok iyi çok şükür. Zaten iyi olmasın da ne olsun ki akşama kadar işte saat 10 dan sonra geliyo eve 11 e dogru.. geliyo yemek hazirliyorum yiyip yatiyoruz. Adami gördüğüm yok ki aram bozulsun
Anlıyorum seni ama en azından Aran iyiymiş eşinle kötü olsan diğer sorunları düşünmeye waktin olmazdı. Walla Can'ım ewde olan herkeste war o can sıkıntısı burdaki çoğu insanda wakit geçirmek için giriyo. Yaz geliyo bebeği alır dolaşırsın parkta küçük olsun arabasına koyar gezersiniz kendinle ilgilen saç baş yap ewde kitap oku falan komşun falanda mı yok

Degil ozlemek merak edip gelip yüzüne bakmadilar aramadilar bile hic sorma onlari.. Elbistan da yasiyorum bu arada Kahramanmaraş ın ilçesi... hayat sartları da kısıtlı burda .. ha bi de esimin arkadaslari var ama ne bicim yapilari varsa bi tanesinin esiyle samimi olduk bi süre mesela adam kiskancligindan kizi bakkala bile göndermiyo degil ki gezmeye gitmemiz... Olmayan arkadas yokluguyla sıkıntı olan arkadas da ayrı bi sıkıntı bana. Diyorum ki cok bunaldim gel gidip dolasalim biraz.. eşim izin vermez kavga ederiz. Kavga edeceklerini bildiginden kiz teklif bile etmiyo artik disari cikmayi

Degil ozlemek merak edip gelip yüzüne bakmadilar aramadilar bile hic sorma onlari.. Elbistan da yasiyorum bu arada Kahramanmaraş ın ilçesi... hayat sartları da kısıtlı burda .. ha bi de esimin arkadaslari var ama ne bicim yapilari varsa bi tanesinin esiyle samimi olduk bi süre mesela adam kiskancligindan kizi bakkala bile göndermiyo degil ki gezmeye gitmemiz... Olmayan arkadas yokluguyla sıkıntı olan arkadas da ayrı bi sıkıntı bana. Diyorum ki cok bunaldim gel gidip dolasalim biraz.. eşim izin vermez kavga ederiz. Kavga edeceklerini bildiginden kiz teklif bile etmiyo artik disari cikmayi
Komşuları nasıl ailen nerde yaşıyo ya çok şaşırdım gerçekten annem aramiyo demişsin ya evlenmişsin bitti mi yani aile ilişkileri yoksa ciddi bişey mi oldu aranızda ay ben çok bunaldim senin yazdıklarını okuyunca seni hiç düşünemiyorum bi evlat yetistiriyorsun tek başına hiç kimse yok çok tuhaf sanki kimsesizsin :(

Back
X