Çok uzun süre sonunda ilk defa aklımdan geçiyor

Eşiniz nereli acaba

Eşinizin yaptiklarinin savunulacak bir yanı yok. Ama hepsini kendi elinizle etmişsiniz. Kendi değerinizi sifira indirmissiniz. Kosa kosa ailesinin memleketine yerleşip, kaynananizin temizligini vs yaparsaniz bundan farkli bir muamele beklemeniz tuhaf olurdu asıl. Bazi kadinlar eşine, ailesine, akrabalarina yalakalik yapinca daha cok deger gorecekllerini falan saniyorlar sanirim, boyle sonra kendisin yapilanlara sasirip sasirip gelip konu aciyorlar. Hicbisey degismeyecek muhtemlen, dayanabiliyorsaniz surdureceksiniz. Ha bir de ailenize daha sık gidip daha kisa kalmalisiniz. 1 ay kalmak bence de cok sacma, eşiniz o konuda haklı

Ben kimseye boşan demeyi doğru bulmuyorum. Fakat eşiniz gerçekten kahrı kolay çekilir biri değil. O agresif sinirli tavırları saygısızlığı ile sizi canınızdan bezdirmiş. Boşanmayacaksanız bile çocuğun yanında tartışmamaya özen gösterin sakinken konuşun hödüklüğünü çocuğun yanında frenlesin en azından

Cay deminden dolayi demlik firlatan adamla cocugunuz ayni ortamda olmasa daha iyi olur zaten. Kurtarin kendinizi. Ciddi konuşun tedavi olsun yoksa da gec olmadan onunuze bakin

Sonuna kadar okuduğum için kendimi tebrik etmekle başlayım Ben senin yerinde olsam ayrılırdım.Kesin net bitirirdim.Çalışan kadınsın kimseye muhtaç değilsin.Derdin ne?? Çocuğun şuan aşağılanmayı ve aşağılamayı öğreniyor farkında mısın? Sen kendine değer vermezsen kimsede değer bekleme.İnsanlar o kadar nankördür ki 100 iyilik yapsan yaptığın 1 kötülüğü görün.Kimse için bu hayatı çekmeye değmez.O şuan küçük diye düşündüğün bebeğin kocaman olunca anne benim hayatım deyip uçacak yuvadan.Sana da boşa geçmiş bir ömür kalacak.Hayatına kendine değer veriyorsan kendine yeni bir hayat kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…