- 12 Temmuz 2022
- 23.473
- 85.758
-
- Konu Sahibi ladyophelia
Aklımda yokken rüyamda gördüm ben bilinçaltımda kesinlikle onunla ilgili birşey yoktu o rüyadan etkilendikten sonra düşünmeye başladım
Canımın acıdığı bir durum yok suanda aklıma geliyor aklıma gelmesini istemiyorum sadece bunu aşmaya calısıyorum bundan bahsettimŞöyle aslında zaman zaman eski sevgilimizi rüyamızda görebiliriz mesela hiç düşünmezken, ama ben hiç düşünmedim acaba beni mi düşündü manifest mi etti diye. Ha o da olabilir tam olarak manifest olmasa da adı, düşünerek imgeleyerek eşzamanlılık hâli oluşturmuştur. Zaten çoğu insan bilinçli manifest yapmıyor.
Diyelim ki yaptı, bunun sizin duygularınız üzerindeki etkisi ne olur? İyi mi hissedersiniz, öyle ise neden?
Burada konusu olduğu için fikrimi belirteyim ben annenizin bir şey dediğini düşünmüyorum
Askerdeyken terkedilmiş sonra sizinle tutunmuş bir şekilde, eski sevgilisini görünce de sözde intikam demiş ama yeniden bir şeyler hissetmiş.
Olay bence bu.
Ve bunun artık yani şu anda canınızı acıtmaması lazımdı.
Belki öyledir ama ben uyandıgımda ne alaka demiştim o rüyadan sonraBilinçaltı sizin "bilinçaltımda yoktu kiii" diyeceğiniz bişi değil
Önce sakin olur musunuzŞaka gibisiniz ya konuyu tamamen yanlıs anlamışsınız ben adam evli ben ona hala aşığım ölüyorum onun için mi dedim acaba adam rüyama girdi aklıma düştü sadece dedim onunla geçmişte yaşadıgım olaylardan bahsettim onunla gelecekle ilgili bu hayalleri kuruyorum demedim
Benim onunla tekrar olma ihtimali sıfır ki böyle bir arzumda yok istediği gibi. Evlenip nişanlanabilir tabiki bende evlendim ben sadece söz yüzüğü takılırken. Yanımda gülen mutlu adamın o halini göremedim bundan bahsettimBunların hiçbiri seni kandırmasın. Yok istemeden nişanlandı vb diye düşünme. Erkekler basit yaratıklar. İstemeseydi nisananmazdi.
Eee sizde direk yapıştırmışsınız tedavi ol diyerek siz bu üslubla yazarsanız sakin bir tepki bekleymezsinizÖnce sakin olur musunuz
Çok uzundu konu elbette özet geçerken kaçırdığım yerler olmuş olabilir
O zaman siz özet geçin
Bu kadar agresif cevap yazmanıza da hiç gerek yokkibarca yanlış anlamışsınız diyebilirsiniz
Cevaplarınıza dikkat ederseniz eğerKonuyu okumadıgın su yazdıgında belli sallamışsın direk
Terapiye gitmenizi tavsiye ederim bunda alınacak ya da sinirlenecek hiçbir şey yokEee sizde direk yapıştırmışsınız tedavi ol diyerek siz bu üslubla yazarsanız sakin bir tepki bekleymezsiniz
Terapiye gittim şuanda gayet sağlıklıyım bu sizin bakış açınız sizin düşünceniz uzatmayacağım daha fazla yorumunuz için teşekkürlerTerapiye gitmenizi tavsiye ederim bunda alınacak ya da sinirlenecek hiçbir şey yok
Peki ben yanlış hissetmişim o zaman.Canımın acıdığı bir durum yok suanda aklıma geliyor aklıma gelmesini istemiyorum sadece bunu aşmaya calısıyorum bundan bahsettim
Şey oluyor biliyor musun daha önce müzik dinlerdim mesela hiç aklıma gelmezsi o rüyadan sonra mesela bir müzik acıyorum dinliyorum sonra aklıma direk o yağmurda söylediğimiz şarkılar geliyor ben bunu yaşamak istemiyorum bunu aşmak istiyorum meselaPeki ben yanlış hissetmişim o zaman.
Benzer bir olayı yaşamıştım dönemin şartlarında üfff öldüm bittim demişliğim vardır. Epeyce kendini hatırlattı bu sado kişilik. Sonra sustu. Ben de hiç düşünmediğim bir anda rüyamda gördüm. Ben bir şey hissetmedim evet ne alaka dedim ama olabilir de geç.
Çok fazla anlamlar yüklememek lazım yani.
Bilinçaltı öyle bir şey ki, bir koku , bir görüntü bir söz her şeyden geçmişi hatırlayabilirsin ama farkında olmazsın neyin neden olduğunun.
Konu sahibi boşanmış; boşanınca adam düşmüş yine aklına.Tabii canım, sen 20 yaşında unutulmayacak bir kadındınsen evlenmişsin o da evlenmiş. Yok akrabaymış da yok nişanda suratı asıkmış da… nikahı kıymış mı imzayı atmış mı… kendi evliliğine bak daha unut bu işi
Neyin intikamını alacaksınız ki ?sence intikam almak istesem ona mesaj atmazmıydım yuvasını yıkmak için heryerden taciz edebilirdim
Konu başlığını keşke intikam alıcam yazsaydım en azından herkes doğru anlamış derdim ,intikamın bahsettiğim konumla alakası yok benim derdim intikam falan değil adamı ben istemedim tekrar deneyelim dediğinde ben bitirdim zatenNeyin intikamını alacaksınız ki ?
O zaman intikam al intikam peşinden koş diyen kişiye karşı yazdım o mesajı benNeyin intikamını alacaksınız ki ?
Peki siz hangi nedenle evlendiniz ? Adamın evliliğine kafa yormanız da çok saçma.Tabiki kimse kimseyi zorla evlendirmez ama bi evlilik olsun die evlenmek vardır birde aşık olup evlenmek
Size açıklama yapmayı düşünmüyorum zira anlatılmak istenen konuyu yanlıs anladığınız belli teşekkürlerPeki siz hangi nedenle evlendiniz ? Adamın evliliğine kafa yormanız da çok saçma.
32 yaşında yetişkin; evlilik hayatı da deneyimlemiş, şu anda bekar bir kadınsınız. Siz 20 - 21 yaşındayken, flört ettiğiniz 23- 24 yaşındaki adam için açtığınız konunuzda neyi yanlış anladığımı/ anladığımızı düşünüyorsunuz ?Size açıklama yapmayı düşünmüyorum zira anlatılmak istenen konuyu yanlıs anladığınız belli teşekkürler
Ben hic bir kelimemde ondan intikam alacagım ı söylemedim üyenin birisi intikam al o zaman şeklinde yazısına cevaben yazdım açtığım konuyu doğru anlayan kişilere cevabını verdim genelleme yapmayın siz farklı sekilde algılıyorsanız o sizin sorununuz ben size ne demek istediğimi açıklamak zorunda değilim . Ayrıca 20-21 yaşında flört etmedim benim zamanımda flört yoktu ya seversin seviyorum dersin veya sevmezsin en azından benim için öyleydi .32 yaşında yetişkin; evlilik hayatı da deneyimlemiş, şu anda bekar bir kadınsınız. Siz 20 - 21 yaşındayken, flört ettiğiniz 23- 24 yaşındaki adam için açtığınız konunuzda neyi yanlış anladığımı/ anladığımızı düşünüyorsunuz ?
Konunuza yazan üyelere verdiğiniz cevaplar da konunuza dahil değil mi sizce ? Siz başka bir üyenin mesajına cevaben: intikam almak istesem yazarsanız, neyin intikamını alacağınızın sorulması da son derece normal.