- Konu Sahibi monarosa352
Ne diye kıza yükleniyorsunuz erken evlenmiş evlenmiş bu onun ezilmesi gerektiği anlamına gelmez. Bir düşene birde ben vurayım kafası... ayrıca ne erken evlenenler, doğru düzgün okumamışlar tanıyorum şeytana pabucunu ters giydiriyor. Geçiniz bu işleri okuyanda yeri geliyor ezilebiliyor her şey özgüven, aile, çevre vs ile ilgili. Burada evlenenler acaba kaç yaşında evlendi çok merak ettim. Ha eğitim bencede çok önemli olması gerek fakat bu konuyla pek alakası yok. Hayat öyle bir şey ki hiçbir zaman büyük konuşmayacaksın, kınadığın başına gelir. Konu sahibi seni anlıyorum yaşadıkların çok üzücü öncelikle kendinde hak görmeyi bil lütfen. Ne yaşadığın önemli değil sen artık bir bireysin, annesin, eşsin... hakların var bunları göz ardı etme kendini savun pes etme ne kadar da özgüvenini kırmaya, yıldırmaya çalışsalarda susma sınırlarını çiz ve koru. Kararlı dur. Duruşunu bozma. Belli zamandan sonra seni kabulleneceklerdir. En önemliside moralini hep yüksek tut onların dediklerine takmıyormuş gibi görün ama cevaplarını hep ver ve kendinden ödün verme her zaman kendin ol
Son düzenleme: