- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Abin duydu mu s.tir git dedigini?Dünden beri sürekli peşimde dolanıyor. Abinle aramıza girme o bizim sorunumuz diyor. Özürler diliyor ama olmuyor yani. Bu kaçıncı uçlara gelişimiz. Gönlümü almaya çalışıyor evet ama bende verecek gönül kalmadı kızımdan başkasını düşünemiyorum
Pardon canım yanlış yazmışım sağlıklı nice güzel yaşları olsun5 buçuk oldu ablası
Süreç onu da yormuştur belki elbette sizi de yormuştur ama biz bir şekilde dışarı vuruyoruz derdimizi ama onlar yapamıyor biraz daha zaman mı verseniz birbirinizeBöyle değildi. İnsanın böyle değildi. Kızım doğduktan sonra nevri döndü hele şu son zamanlar....
Duysa daha kötü olurdu herşey diye düşünüyorumAbin duydu mu s.tir git dedigini?
Teşekkür ederimCinnet nur doğum heyecanını seninle birlikte yaşadım
Her fırsatta doğdu mu yavrun diye konuna baktım. Dualar ettim. Ama gülüm maalesef hayat şartları hastalıklar insanı yıpratıyo. Çocuktan önce mükemmel olan eş, çocuk doğduktan sonra şeytana dönüşebiliyor. Seninle benzer şeyleri bende yaşıyorum maalesef. Çocuğuna sımsıkı sarılıp onun için güçlü olmaktan, sürekli dua etmekten başka çaren yok ne yazık ki. Dualarım seninle Allah yavruna şifa, evine huzur sana da sabır versin ❤
Eşim şuan bile benimle konuşmaya çalışıyor sanki dün onca şeyi yaşamamışız gibi ? Bir beyninin olduğunu düşünmüyorumEvliliklerde böyle dönüm noktaları olur ya sizin de özel bi çocuğa sahip olmanız bu dönüm noktası olmuş.
Burdan ya çıkacaksınız ya batacaksınız.
Bazı çiftleri böyle durumlar yakınlaştırırken bazılarını da uzaklaştırıyor.
Zaten seks azalınca otomatikman insan geriliyor sorunlar daha da büyüyor.
Dilerim sorunları çözersiniz eşinizin farkına varması lazım ama çok net yoksa zor bu iş.
Bence kizinin ameliyat dönemini atlatana kadar sabret, sonra da gidersin ailenin yaninda kafani toplar ne yapmak istedigine karar verirsin, önceligimiz her zaman cocuklarimiz, dilerim bir an önce sagligina kavusur minik kuzu, kocan da belki o arada aklini basina toplar, ama temiz bi bicimde sürünmeyi hak etmisDuysa daha kötü olurdu herşey diye düşünüyorum
Pisman olmus toparlamaya calisiyo kendinceEşim şuan bile benimle konuşmaya çalışıyor sanki dün onca şeyi yaşamamışız gibi ? Bir beyninin olduğunu düşünmüyorum
Zaman verme değil de şuan birbirimize katlanmak zorundayız. Yarın ve ertesi gün kızımız için büyük gün bu kaosa bir ara vermemiz gerekiyor muhakkakSüreç onu da yormuştur belki elbette sizi de yormuştur ama biz bir şekilde dışarı vuruyoruz derdimizi ama onlar yapamıyor biraz daha zaman mı verseniz birbirinize
Özür de diledi canım. Pişman da belli... ama ben dün her zamankinden daha fazla yıprandımBence ikinizde gergin ve stresli bir dönemden geçtiğiniz için birbirinize tahammülünüz sabrınız kalmamış.. Evet eşinin yaptığı büyük saygısızlık gerek sana söyledikleri gerek abine söyledikleri için ama tekrar sırnaşmaya başlaması bir pişmanlık göstergesi mi sen daha iyi bilirsin. Soğuk davran kızın için o evde kaldığını anlasın ve özür dilemeden sakın yüz verme. Rabbim kızına şifa versin
Yok bu sefer toparlanmıyor :)Pisman olmus toparlamaya calisiyo kendince
Özür de diledi canım. Pişman da belli... ama ben dün her zamankinden daha fazla yıprandım
Umarım kurtulurum. Yada herşey düzelir. Yani yA siyah yA beyaz böyle ortası çok kötüAh canım zaten zor bir süreçten geçiyorsunuz ama bunu birtek kendi yaşıyormuş gibi lanse etmesi çok bencilce, sen annesin kimse senden iyi düşünemez bebeğini. Bende olsam bende soğurum böyle bir adamdan.. Zamana bırak kızın iyileşsin sonra sakin kafayla ne yapacağına karar verirsin.
Sorunlarınızı şimdilik erteleyin. Çocuğunuzun sağlığı herşeyden önemli. Allahın izniyle o sağlığına kavuşunca gerekeni yaparsınız. Cok çok geçmiş olsun sifalar dilerim.Merhaba arkadaşlar canım aşırı sıkkın canımı daha fazla sıkmadan yorum yaparsanız iyi olur.
Geçen açtığım cinsellik başlıklı konuyu biliyorsunuz bir bilmeyenler girip konuma bakabilir.
Bir çoğunuz açık açık konuş demişti. Evet arkadaşlar konuştum ve aldığım cevap sen bir sapıksın cinsellikten başka bir şey düşünemiyorsun. Biz makina değiliz hergün pilav mı yenir gibi saçma sapan konuşmalar yaptı. Bende çıldırdım tabi.. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Sen isteksiz bir erkek olabilirsin ( asla kabul etmesede) ama ben istekli bir kadınım ve ne yazıkki sende bana yetmiyorsun dedim.
Vay efendim kızım hasta kafam dolu sabaha kadar uyumuyorumlara kadar gitti. (Yoo aslında kafayı yastığa koyar koymaz uyuyor.)
Hazır dolmuşum dedim her yerden girdim. Son konuşmamız beni böyle beğenmiyorsan gidebilirsine döndü konuşma. Gideceğimi söyledim ama kızımın durumları arkadaşlar....
Dün asıl bomba tartışma oldu. İlk önce nerelerden patlak verdiğini şöyle bir özetleyeyim. Kızım 2 ameliyat geçirdi ve o 2 ameliyatta birbirinden riskli ameliyatlardı. Çünkü ağır kalp hastası. Bana kabile gibi yıkılan ailesinden kimse yoktu yanında. Benim abim hergün geldi gitti ailem 3 ay boyunca yanımda kaldı. Uzak memlekette olmalarına rağmen. Neyse eşimle abimin arasında satış için vekalet alma durumu oldu. Abimden istedi. Abimde sabah erkenden kalkıp öğlen 4e 5e kadar çalıştığı için bir türlü fırsat bulup veremedi bu konu öyle askıda kaldı.
Eşim hergün başıma kalktı.Bir vekalet istedim abinden. (Ki vermek zorunda değil)
Güvendim, insan yiğeni için verirdi. Sonuçta bu satışın kârı yiğenine gidecekti. Bizim çok paraya ihtiyacımız var biliyorsun. Bunu bile bile Bi taraflarını sağa sola vurdu. Bak o günden sonra aramıyor da beni ne yavşakmış, ne karaktersizmiş diye her Allah’ın günü konuştu.
Benim ailem böyle benim ailem şöyle. Ulan dedim çocuğun ölüyordu senin ailen neredeydi. Sen Bi vekalet için abimin onca iyiliğini yoksaydın.
Neyse bunlar bu olayın üzerine bayağı bir süre konuşmadılar. Abim de alınmıştı çünkü işi düşünce arıyor diyordu.
Dün abim aradı telefonla konuşuyoruz. Eylülün ameliyat tarihi bu hafta belirlenecek onu falan sordu. Neyse ver enişteyle de konuşayım dedi. Telefonu almadı ben onunla konuşmuyorum “s**sn gtsn ” gibi bir cümle kullanınca şarteller attı bende.
Zaten canım sıkkın eylülün ameliyatı yaklaşıyor, eşimle aramız yok. Ailesi özellikle annesiyle aram yok. Aşırı dolmuştum patladım.
Şu yaptığın hareket herşeyden önce benim şahsıma hakaretti. İnsan usulün de olsa alır dargınsan dargınım der, tavırlıysan tavır yapar. Ama bu yapılmaz dedim. Ben senin hatrın için ailenin her bir ferdine ayrı ayrı katlandım. Ama bundan sonra öyle bir dünya yok. Aynı muameleyi bende yapacağım dedim. Baktım abime hakaretler ediyor. Bende onun ailesine saydırdım. Dedim şu yaptığını babam duysa herşey daha kötü olur. Oda kral duysun umrumda değil dedi. Olaylar iyice uzadı. Ondan ve ailesinden ne kadar bıktığımı ve bunun da son nokta olduğunu bu evliliği bitirmek istediğimi söyledim.
İlk yapamaZsın öyle bir dünya yok falan diye engel olmaya çalıştı. Sonra çocuğu bırak nereye gidersen git dedi. Tabiki çocuğumu bırakmadım. Kuzumu benden ayırman için beni öldürmen gerekiyor dedim. Beni yorma kendini öldürebilirsin dedi pişkin pişkin. Meğer sen ne fenaymışsın, bu kaçtır gitme lafını kullanıyorsun. Senin gibi kadın olmaz olsun falan gibi konuştu. Olay biraz ilerleyince itişme kalkışma oldu. O arada kızım uyandı bize bakıyor korkak korkak.
O kadar üzüldüm ki o bakışlarından. Kızım canıyla uğraşırken bizim bunu yapmaya en azından şuan hakkımız yoktu.
Pazartesi yada salı günü ameliyat günü belli olacak. Tüm işlemleri burada ve İstanbul’daki doktorlardan başka kimse kızımın ameliyatlarını yapamaz. Çünkü her bir ameliyatı birbirinden riskli. Hem bana hem babasına ihtiyacı var. Gitsem bile ailem başka bir şehirde.
Kızım için gidemedim arkadaşlar. Yapamadım....
Ama bu evlilik benim açımdan bitik bir evlilik. Çünkü ne duygusal ne cinsel hiçbir paylaşımımız yok. Bu son olaylar da tuzu biberi oldu. Eşimi de görmek istemiyorum ama şu dönemlerde bir arada olmak zorundayız. Eve gelme dedim dün gece geldi hiçbir şey yaşanmamış gibi sırnaşmaya falan çalıştı. Tabiki karşılık vermedim.Bu konu böyle havada asılı kaldı.
Ama ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar. Aşırı soğudum herşeyden. Kaosun içerisindeyim bana akıl verin lütfen.
ertelemek zorunda kaldım ne yazıkki. teşekkür ederim dua edin olur muSorunlarınızı şimdilik erteleyin. Çocuğunuzun sağlığı herşeyden önemli. Allahın izniyle o sağlığına kavuşunca gerekeni yaparsınız. Cok çok geçmiş olsun sifalar dilerim.
Bir daha yapmayacağınız şeyler için tehdit etmeyin. Sonra böyle yüzsüz oluyorlar.Merhaba arkadaşlar canım aşırı sıkkın canımı daha fazla sıkmadan yorum yaparsanız iyi olur.
Geçen açtığım cinsellik başlıklı konuyu biliyorsunuz bir bilmeyenler girip konuma bakabilir.
Bir çoğunuz açık açık konuş demişti. Evet arkadaşlar konuştum ve aldığım cevap sen bir sapıksın cinsellikten başka bir şey düşünemiyorsun. Biz makina değiliz hergün pilav mı yenir gibi saçma sapan konuşmalar yaptı. Bende çıldırdım tabi.. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Sen isteksiz bir erkek olabilirsin ( asla kabul etmesede) ama ben istekli bir kadınım ve ne yazıkki sende bana yetmiyorsun dedim.
Vay efendim kızım hasta kafam dolu sabaha kadar uyumuyorumlara kadar gitti. (Yoo aslında kafayı yastığa koyar koymaz uyuyor.)
Hazır dolmuşum dedim her yerden girdim. Son konuşmamız beni böyle beğenmiyorsan gidebilirsine döndü konuşma. Gideceğimi söyledim ama kızımın durumları arkadaşlar....
Dün asıl bomba tartışma oldu. İlk önce nerelerden patlak verdiğini şöyle bir özetleyeyim. Kızım 2 ameliyat geçirdi ve o 2 ameliyatta birbirinden riskli ameliyatlardı. Çünkü ağır kalp hastası. Bana kabile gibi yıkılan ailesinden kimse yoktu yanında. Benim abim hergün geldi gitti ailem 3 ay boyunca yanımda kaldı. Uzak memlekette olmalarına rağmen. Neyse eşimle abimin arasında satış için vekalet alma durumu oldu. Abimden istedi. Abimde sabah erkenden kalkıp öğlen 4e 5e kadar çalıştığı için bir türlü fırsat bulup veremedi bu konu öyle askıda kaldı.
Eşim hergün başıma kalktı.Bir vekalet istedim abinden. (Ki vermek zorunda değil)
Güvendim, insan yiğeni için verirdi. Sonuçta bu satışın kârı yiğenine gidecekti. Bizim çok paraya ihtiyacımız var biliyorsun. Bunu bile bile Bi taraflarını sağa sola vurdu. Bak o günden sonra aramıyor da beni ne yavşakmış, ne karaktersizmiş diye her Allah’ın günü konuştu.
Benim ailem böyle benim ailem şöyle. Ulan dedim çocuğun ölüyordu senin ailen neredeydi. Sen Bi vekalet için abimin onca iyiliğini yoksaydın.
Neyse bunlar bu olayın üzerine bayağı bir süre konuşmadılar. Abim de alınmıştı çünkü işi düşünce arıyor diyordu.
Dün abim aradı telefonla konuşuyoruz. Eylülün ameliyat tarihi bu hafta belirlenecek onu falan sordu. Neyse ver enişteyle de konuşayım dedi. Telefonu almadı ben onunla konuşmuyorum “s**sn gtsn ” gibi bir cümle kullanınca şarteller attı bende.
Zaten canım sıkkın eylülün ameliyatı yaklaşıyor, eşimle aramız yok. Ailesi özellikle annesiyle aram yok. Aşırı dolmuştum patladım.
Şu yaptığın hareket herşeyden önce benim şahsıma hakaretti. İnsan usulün de olsa alır dargınsan dargınım der, tavırlıysan tavır yapar. Ama bu yapılmaz dedim. Ben senin hatrın için ailenin her bir ferdine ayrı ayrı katlandım. Ama bundan sonra öyle bir dünya yok. Aynı muameleyi bende yapacağım dedim. Baktım abime hakaretler ediyor. Bende onun ailesine saydırdım. Dedim şu yaptığını babam duysa herşey daha kötü olur. Oda kral duysun umrumda değil dedi. Olaylar iyice uzadı. Ondan ve ailesinden ne kadar bıktığımı ve bunun da son nokta olduğunu bu evliliği bitirmek istediğimi söyledim.
İlk yapamaZsın öyle bir dünya yok falan diye engel olmaya çalıştı. Sonra çocuğu bırak nereye gidersen git dedi. Tabiki çocuğumu bırakmadım. Kuzumu benden ayırman için beni öldürmen gerekiyor dedim. Beni yorma kendini öldürebilirsin dedi pişkin pişkin. Meğer sen ne fenaymışsın, bu kaçtır gitme lafını kullanıyorsun. Senin gibi kadın olmaz olsun falan gibi konuştu. Olay biraz ilerleyince itişme kalkışma oldu. O arada kızım uyandı bize bakıyor korkak korkak.
O kadar üzüldüm ki o bakışlarından. Kızım canıyla uğraşırken bizim bunu yapmaya en azından şuan hakkımız yoktu.
Pazartesi yada salı günü ameliyat günü belli olacak. Tüm işlemleri burada ve İstanbul’daki doktorlardan başka kimse kızımın ameliyatlarını yapamaz. Çünkü her bir ameliyatı birbirinden riskli. Hem bana hem babasına ihtiyacı var. Gitsem bile ailem başka bir şehirde.
Kızım için gidemedim arkadaşlar. Yapamadım....
Ama bu evlilik benim açımdan bitik bir evlilik. Çünkü ne duygusal ne cinsel hiçbir paylaşımımız yok. Bu son olaylar da tuzu biberi oldu. Eşimi de görmek istemiyorum ama şu dönemlerde bir arada olmak zorundayız. Eve gelme dedim dün gece geldi hiçbir şey yaşanmamış gibi sırnaşmaya falan çalıştı. Tabiki karşılık vermedim.Bu konu böyle havada asılı kaldı.
Ama ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar. Aşırı soğudum herşeyden. Kaosun içerisindeyim bana akıl verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?