Çok ÜZGÜNÜM

Allah ağrı acı hissettirmesin, en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah küçük melek de gülüp oynasın mutlu mutlu. Allah şifa versin.
Allahim tez vakitte sifa versin kiziniza dualarim onunla
şu süreçte kendimin önemsiz olduğunu fark ettim dün. yani kızım böyleyken kendime dert çıkarıyormuş gibi hissettim. kızım adına çok üzüldüm bu duruma. sadece ona odaklanmaya karar verdim.
güzel dualarınız için teşekkür ederim. yine dualarınızda yer verirseniz sevinirim

Kızım ağır kalp hastası ama bu hastalık hep bizimle olacak ve bu şekilde kabul edip hayatımıza devam etmek zorundayız ne yazıkki
Allah sıfa versın. Gecmeyecek bıseyse evet oyle yapılmalı yapacak bısey yok. Hakkınızda hayırlısı olsun olmayacak bıseyı cocuk ıcın oldurmaya gerek yok esınız bunu bahane etmıs kendıne ınsallah duzelır duzelmezsede ayrılmak en mantıklısı o cocuk huzursuz evde olacagına ayrı ayrı mutlu evlerde olsun daha ıyı

Önce kızınızın saglıgı, benım kızım can derdınde olsa ne anlasamadıgım kocayı gorurum ne baska seyı. Mahkemeler kacmıyor nasılsa ortada şiddet yoksa eger sağlığına kavusana kadar bekleyın cunku moral cok onemlı kızınız ıcın

Balık baştan kokuyordu ama siz burnunuzu tıkayıp devam etmeyi seçtiniz. Daha çok koktu, daha çok tıkadınız, en sonunda da tıkandınız. Ne olduğunu, ne yapılması gerektiğini hep biliyordunuz bence ama görmezden gelmeyi tercih ettiniz. Bundan sonra da farklı bir şey olmayacak. Kaçınılmazları sadece erteliyorsunuz ancak zaten psikolojinizi sarsan, üzücü şeyler yaşarken bir de evlilikle alakalı stres yaşıyorsunuz. Peki o zaman sizin tutunacak dalınız ne? Kim?

Sonunda beni gerçekten anlatabilecek net bir yorum gelmiş. Kesinlikle öyle düşünüyorum. Ama ne yaparım şu durumda nasıl yaparım bilmiyorum. Kızımın ameliyatı kapıda

Tüm yazdıklarını okudum, eşine bende kızdım içimden ama sonra düşününce belki onun da kendince yıpranmışlıkları var
Kızının durumu, ailelerle yaşanan sorunlar, geçim derdi, ne olacak kaygısı bunların hepsi evlilikleri sarsıyor, bazı şeylerin oturması yıllarca zaman alıyor. Cinsellik konusunda sana sonuna kadar hak veriyorum ancak biraz daha sabır diyorum. Şu dönemi bir atlatın, evladın sağlığına kavuşsun önce, tüm bu gerginlikler, isyanlar, acılar hepsi birer paylaşım aslında, dönüp gönlünü almaya çalışması da iyi bir şey bence. Hastalık durumunu atlattıktan sonra karşılıklı cinsellik sorununu yeniden gözden geçirirsiniz ama şu an ikinizinde içi çok dolu, el kadar evlat bundan ötesi yok kimse şu durumda sağlıklı düşünemez zaten. Neden bilmem ama ben bu evliliği kurtarabileceğinizi düşünüyorum, şimdilik sakin kal, kendini şartlama hiç bir şeye, o sevdiğin adam ve bebeğinin babası, gönlünü soğutmamaya çalış çünkü içinde nefret ve soğukluk biriktirirsen bu dönemi atlatmak işkenceye döner. Bebeğiniz feraha çıksın sonra bakarsın yola önünde ne var. Eşinin de yaptığı hataları görmesini diliyorum, umarım ayrılık olmadan aklını başına alır, Allah'ım yardımcınız olsun, evladınıza şifa versin

Benim yaşadıklarım hep düzeltilebilecek düzeyde her evlilikte olabilecek şeylerdi. Öyle bir anlatmışsınız ki görende şiddet görüyordum hakaret duyuyordum sevilmiyordum hor görülüyordum falan zannedecek. Allah aşkına yorum yapmak için yorum yapmayalım rica ediyorum

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Dikkate alacağım

Eşinizle ilişkinize yorum yapamayacağım ama bundan 22 yıl önce, henüz 1 yaşında bile değilken ve bugünkü teknolojinin yarısı bile yokken riskli bir ASD+PDA ameliyatı geçirmiş biri olarak söylüyorum; lütfen umudunuzu kaybetmeyin!! Şu anda hiçbir kalp hastalığım yok. Evet, sizin durumunuz daha ağır ama hiçbir şey imkansız değil unutmayın. Çok geçmiş olsun.

Bizim ayriyeten Pda ve Asdmizde var pda açık tutuluyor şuanda. Ne güzel atlatmışsınız çok sevindim adınıza teşekkür ederim güzel temennileriniz için

Çocuğun için gardas da olacaksın!

Seks yemek yemek gibi bir ihtiyaçtır. Çocuğu hasta olanlar aylarca yemek yemeden mi duruyor? Aksine aradaki sevgi ve bağın artması için bu dönemde eşler birbirinden teselli olur, birbirine ihtiyaç duyar. Seks de bunlardan birisidir.

Seks ayıp değil kötü değil. Seks yapan kadın evlanıdı düşünmeyen anne değildir.

Evet cinsellik de bir ihtiyaçtır ama ortada hayati bir olay varsa ve bunu insanın canı ciğeri evladı yaşıyorsa insan yemek içmekten kesilir ağzının eski tadı kalmaz zaten. Belki hanımefendinin eşinin yaşadığı da böyle birşey. Stresin herkesin üzerindeki etkisi farklıdır. Her insanın üzüntüyü hissetme dışa vurma biçimi farklıdır. Empati yapınca iki tarafın da kendince haklı olduğunu düşünüyorum ben

Çok üzüldüm sizin için. Allah kolaylık versin. Iletişiminizi en azda tutarak çocuğunuzun iyileşmesini bekleyin. Sonra adım atarsınız. Bu durumda çocuğun size ihtiyacı var. Şimdilik bu konuyu askıya alın. Çocuk su anda ortam değiştiremez. Bütün her şeyi baştan almanız gerekir doktoru degisirse

insanlara laf anlatırken ayrı yoruluyorum inanın

Yani diyorsunuz ki hep derbeder olun. Birbirinizi kedi köpek gibi yiyin. Aranızdaki tüm iletişimi koparın... Arkadaşlar ben durumu anlatamıyorum heralde bende sorun var haklısınız.

Doktorunun değişme ihtimali olamaz. İstanbul gibi bir yerde hatta Türkiye’deki doktorlar bile tam çare bulamıyorken başka yapacak bir şeyim yok maalesef

Doktorunun değişme ihtimali olamaz. İstanbul gibi bir yerde hatta Türkiye’deki doktorlar bile tam çare bulamıyorken başka yapacak bir şeyim yok maalesef
Öyle olmasa bile ben şu anda değiştirmeyin derdim. Sabredin. Belki bu zor dönemi atlatınca ruh halleriniz de değişir. Allah ım kızınıza sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…