Cok uzgunum dinleyecek kimsem yok

Bahtsizbedeviii1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
11
1
1
23
Okuldan bi çocuktan hoslaniyordum çocuk beni tanımıyordu bende hiç bakmadım etmedim cocuga gidip instagramdan yazdım o da kimseyle bişey düşünmüyorum çok özür dilerim yazdı..okulda beni gördükçe sürekli bakıyor olduğum yerlere geliyor yanımda eli ayağına dolaşıyor karşımda dikkat çekmek için maymunluklar yapıyor ama ben utandigim için hiç bakmıyorum onun olduğu yerlerden gidiyorum bana bakinca bakmıyorum ama o yine bakıyor akşama kadar beni izliyor arkadaslarim da diyor bunu...onu seven birinin daha olduğunu öğrendim bi şekilde.. beni dusunuyormudur acaba? Ya da ne yapmaya çalışıyor?

Lisedesin sanırım. Ben de lise öğretmeniyim. Sana tavsiyem yüz verme. Böyleleri peşinden koşturmayı sever ama koşmayı sevmez. İlgin hoşuna gittiği için öyle yapıyordur. Salla gitsin.

Lisedesin sanırım. Ben de lise öğretmeniyim. Sana tavsiyem yüz verme. Böyleleri peşinden koşturmayı sever ama koşmayı sevmez. İlgin hoşuna gittiği için öyle yapıyordur. Salla gitsin.
Görüşünüz için teşekkürler hocam😃 çok yanıltıcı davranıyor arkadaslarimda bende bişey anlamadık gerçekten ben sevmiyor diyorum ki zaten öyle sonra birden karşıma çıkıyor arkadaşlarım bile ne yapmaya çalışıyor bu diyorlar

Görüşünüz için teşekkürler hocam😃 çok yanıltıcı davranıyor arkadaslarimda bende bişey anlamadık gerçekten ben sevmiyor diyorum ki zaten öyle sonra birden karşıma çıkıyor arkadaşlarım bile ne yapmaya çalışıyor bu diyorlar
Ya klasik ergen erkeği canım😄 Senin ilgin devam etsin diye yapıyor, istemem yan cebime koy misali. Bak bir iki gün yüz verme daha iyi anlayacaksın be demek istediğimi😉

Back
X