Çok üzgünüm çok..

Dramatize etmeyecek kadar olgun olduğumu düşünüyorum .Duygularım var kiriliyorum nedir sorun yorgunum yoğunum iki çocuğu idare etme dağıttığını toplama herşey bende bu yorgunlukla sanıyor musunuz ki o kaos beni besliyor ya da o çocuğun azcik sorumluluk alması en çok benim işimi kolaylaştırmayacak

Her dediğiniz de haklısınız da evli misiniz ya da annemisiniz bilmiyorum ama bu durumda benim ne kadar yiprandigimi tahmin edemiyorsunuz belli mi
Kadın 17 yaşında oğlu olduğunu yazmış ve size çok mantıklı akıl vermiş. Sadece sizi pohpohlayan iki üç kişinin yorumlarına cevap vermek yerine mantıklı eleştiriler yapan üyeleri ciddiye alsanız keşke. O kadar eleştiriye kapalısınız ki üyenin 17 yaşında oğlu olduğunu bile okumamışsınız ve çocuğunuz var mı diye sormuşsunuz.

İster kabul edin ister etmeyin ama oğlunuz böyle devam ederseniz çok şımarık bir çocuk olur. Markete gitmediği için kendisine bir yaptırımda bulundunuz mu?

Ben çokta ağır bir laf gibi gelmedi klasik baba oğul didismesi.Ayrica ben çocukların birazda babadan çekinmedi taraftarıyım.Simdiki ergenler çok agresifler şimdiden laf dinlemiyorlar daha sonra nasıl dinletecegiz

Ben kendi yaptirimimi kendin hakarete varmayan yollarla uyguluyorum siz yorum yapmayan lütfen herkes kendi yasadigini kendi biliyor belki de temelde başka sorunlar vardır nerden biliyorsunuz

Ben kendi yaptirimimi kendin hakarete varmayan yollarla uyguluyorum siz yorum yapmayan lütfen herkes kendi yasadigini kendi biliyor belki de temelde başka sorunlar vardır nerden biliyorsunuz
Biz müneccim değiliz temeldeki sorunu bilemeyiz. Ne yaptırım uyguladınız merak ettim. İlk mesajınızda psikolojisi bozulmasın diye yaptıklarını alttan alıyorum yazmışsınız da.

Size göre insanlarin fikrini söylemesi beni pohpohlamasi anlamına geliyor

Yorum istedim yazdım diye size kayilmak zorunda degilim

Babanin üslubunun sizin tepkinizin doğruluğunu yanlışlığını bilemem ama yorumdan bağımsız şu kadarını söyleyebilirim, bundan sonra o çocuk ve babası arasında kolay kolay sağlıklı iletişim kurulamaz ve baba otoritesini bir daha sağlayamaz...Geçmiş olsun, oğlanlar artık size emanet.

Çok haklisiniz

Kendi konularinizla ilgilenin lütfen okuyup okuyup köstek olmayin
Kendi konum yok, siz konu açtınız sizinkiyle ilgileneceğim.

Başka kadınlara laf ederseniz sırf yorumlarını beğenmediniz diye, cevabınızı alırsınız. O yorumunuza kadar üzülmüştüm size. Ama kendi beceremediğiniz şeyleri başkaları yapıyormuş gibi yazamazsınız.

Baba musveddesi yorumu ağır oldu biraz .Baksanıza diğer arkadaşlar beni suçluyor
Yazdiginiz 3 5 cumleden yola cikarak yaptim yorumumu ben
Ekmek almaya gitmiyor diye sitem edilebilir ama 1.5 ekmek yiyorsun tarzinda bir cumleyi ben agir buldum esas
Neden yedigi ekmekten vurulmaya calisiliyor cocuk? Cocuk ekmek almaya gitmiyor diye simarik denmis falan ben katilmiyorum
Babasiyla pek saglikli bir iletisimi de yok belli ki
Canim hadi bi kosu ekmek al gel mi dedi yoksa ne oturuyon kalk git ekmek al mi dendi?
O yastaki bir ergen ters tepkiler verebilir ama kendimize de bakalim duzgun davraniyor muyuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…