Dramatize etmeyecek kadar olgun olduğumu düşünüyorum .Duygularım var kiriliyorum nedir sorun yorgunum yoğunum iki çocuğu idare etme dağıttığını toplama herşey bende bu yorgunlukla sanıyor musunuz ki o kaos beni besliyor ya da o çocuğun azcik sorumluluk alması en çok benim işimi kolaylaştırmayacakYani şimdi ne diyeyim hanımefendi.Kendi yuvanız kendi aile dinamiğiniz.Keşke böyle şeyler yaşanmasa.Ama çocukların ergenliği gerçekten zor bir dönem,çocuğunuz da oldukça zor zamanlar yaşatıyor size belli.Baba da dolmuş demek ki.Bakın çocuğum yok ama inanın anne babaları yargılayamıyorum ve empati kuruyorum bazı zamanlarda.Cocuk yüzünden anne babanin fikir ayrılıklarına düşmeleri de çok olağan geliyor bana.Yaşanan olayı çok dramatize etmiyor musunuz?Böyle baba olmaz olsuna getirten yorumlar mi istiyorsunuz.Emin olun bu tarz yorumlari yapanlar, 21-30 yaş arası evli bile olmayan,çocuk büyütmenin ne demek olduğunu zerre anlamayacak insanlardır.
Yukarıdaki yorumları okur musunuz neler söylendi bana neler benmişim abartanEsirgemiyor ama boğazına diziyor.
Ne anlamı kaldı.
Çok ayıp etmiş eşiniz. Tam bir hödük.
Baba musveddesi yorumu ağır oldu biraz .Baksanıza diğer arkadaşlar beni suçluyorBen kazaniyorum sen yedirmiyorsun ne demek?
Maaşinizi bu baba musveddesine vermiyorsunuzdur inşallah
Hayır yemiyor yiyebilir mi sizceGerçekten 1.5 ekmek mi yiyor çocuk kahvaltıda? Evet buna takıldım
Kadın 17 yaşında oğlu olduğunu yazmış ve size çok mantıklı akıl vermiş. Sadece sizi pohpohlayan iki üç kişinin yorumlarına cevap vermek yerine mantıklı eleştiriler yapan üyeleri ciddiye alsanız keşke. O kadar eleştiriye kapalısınız ki üyenin 17 yaşında oğlu olduğunu bile okumamışsınız ve çocuğunuz var mı diye sormuşsunuz.Her dediğiniz de haklısınız da evli misiniz ya da annemisiniz bilmiyorum ama bu durumda benim ne kadar yiprandigimi tahmin edemiyorsunuz belli mi
Nerden biliyorsunuz nasıl yaşadığımıE siz normalleştirmeyip yine kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Ne farkınız var bu kadınlardan?
Ben kendi yaptirimimi kendin hakarete varmayan yollarla uyguluyorum siz yorum yapmayan lütfen herkes kendi yasadigini kendi biliyor belki de temelde başka sorunlar vardır nerden biliyorsunuzKadın 17 yaşında oğlu olduğunu yazmış ve size çok mantıklı akıl vermiş. Sadece sizi pohpohlayan iki üç kişinin yorumlarına cevap vermek yerine mantıklı eleştiriler yapan üyeleri ciddiye alsanız keşke. O kadar eleştiriye kapalısınız ki üyenin 17 yaşında oğlu olduğunu bile okumamışsınız ve çocuğunuz var mı diye sormuşsunuz.
İster kabul edin ister etmeyin ama oğlunuz böyle devam ederseniz çok şımarık bir çocuk olur. Markete gitmediği için kendisine bir yaptırımda bulundunuz mu?
Biz müneccim değiliz temeldeki sorunu bilemeyiz. Ne yaptırım uyguladınız merak ettim. İlk mesajınızda psikolojisi bozulmasın diye yaptıklarını alttan alıyorum yazmışsınız da.Ben kendi yaptirimimi kendin hakarete varmayan yollarla uyguluyorum siz yorum yapmayan lütfen herkes kendi yasadigini kendi biliyor belki de temelde başka sorunlar vardır nerden biliyorsunuz
Size göre insanlarin fikrini söylemesi beni pohpohlamasi anlamına geliyorKadın 17 yaşında oğlu olduğunu yazmış ve size çok mantıklı akıl vermiş. Sadece sizi pohpohlayan iki üç kişinin yorumlarına cevap vermek yerine mantıklı eleştiriler yapan üyeleri ciddiye alsanız keşke. O kadar eleştiriye kapalısınız ki üyenin 17 yaşında oğlu olduğunu bile okumamışsınız ve çocuğunuz var mı diye sormuşsunuz.
İster kabul edin ister etmeyin ama oğlunuz böyle devam ederseniz çok şımarık bir çocuk olur. Markete gitmediği için kendisine bir yaptırımda bulundunuz mu?
Size artık cevap vermek istemiyorumBiz müneccim değiliz temeldeki sorunu bilemeyiz. Ne yaptırım uyguladınız merak ettim. İlk mesajınızda psikolojisi bozulmasın diye alttan alıyorum yazmışsınız da.
Yorum istedim yazdım diye size kayilmak zorunda degilimAy bide bu tarz yaklaşımlar türedi. Hem insanları beğenmez hem de beğenmediği insanların olduğu topluluğa soru sorarlar. Komik gerçekten.
Tavrını sergileyip, hiçbir işe yaramayıp kaldığı yerden devam etmek aslına bakarsanız çok daha kötü. Ağırlığı kalmaz insanın biryerden sonra.
Çok haklisinizSen bu çocuğu böyle yaptın diyen ebeveynler genelde çocuğun bakımona katkısı olmayan ebeveyn oluyor. Bebeklikten ilgilenmediği için çocuğun karakterini tanımıyor. Mesela kızım kıyafet konusunda çok hassas , aglamalı krizler vs ama eşim ya da ben bunu sen böyle yaptın demeyiz çünkü biliyoruz ki bebeklikten bu yana bu konuda hassas.
Bence de şu kadar ekmek yiyorsun sen al seviyesiz bir laf. Kendi paranızı harcayanıyor olmanız zaten problem o durumu derhal düzeltin. Eşinize de ayrı yerde uyarın çocukları ayırıyorsun demiş ya bu çok büyük bir problem. Çocuklar duyuyor bunu muhtemelen. Ayrıca bence kocanız çocukları ayırıyor. Tavsiyem hazır ergenlik evresi , evde birşeyler de yanlış gidiyor belli, her iki çocuğu da bir çocuk psikoloğu a gôtürmenizi tavsiye ederim. Eşiniz de gitsin psikolog ikinizle de konuşsun doğrularınız yanlışlarınız neler. Çocukların davranısları sebep değil sonuç oluyor. Sebepler herzaman ebeveynlerdedir
Eski konularınız orda duruyor ya hani. Yazdırmayın şimdi bana buraya.Nerden biliyorsunuz nasıl yaşadığımı
Kendi konularinizla ilgilenin lütfen okuyup okuyup köstek olmayinEski konularınız orda duruyor ya hani. Yazdırmayın şimdi bana buraya.
Kendi konum yok, siz konu açtınız sizinkiyle ilgileneceğim.Kendi konularinizla ilgilenin lütfen okuyup okuyup köstek olmayin
Yazdiginiz 3 5 cumleden yola cikarak yaptim yorumumu benBaba musveddesi yorumu ağır oldu biraz .Baksanıza diğer arkadaşlar beni suçluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?