Hayir çocuklarından bir şey esirgeyen biri değildir .ama dili çok agirBen kazaniyorum sen yedirmiyorsun ne demek?
Maaşinizi bu baba musveddesine vermiyorsunuzdur inşallah
Konu sahibi kocasına demiş sanki onu.Ben kazaniyorum sen yedirmiyorsun ne demek?
Maaşinizi bu baba musveddesine vermiyorsunuzdur inşallah
Evet canım aynenKonu sahibi kocasına demiş sanki onu.
Konu ekmek yeme mevzusu diğer konularda hemfikirimBen çok abartı bir durum görmedim. Klasik pazar kavgaları bizim evde de olurdu sen gideceksin hayır sen gideceksin en son annem sinirlenir tamam evladım ben giderim derdi. Çocuğunuzun kahvaltıyı protesto etmesi de doğru bir davranış değil, çocuğa ne olursa olsun aileyiz bilincini oturtun bence. Ergenliğin başında bu kadar kolay küserse bir şeyleri sonradan toparlamanız çok zor olur.
Babanın tutumu ne kadar yanlışsa sizinki de o kadar yanlış göründü bana.Merhabalar 40 yaşındayım maalesef için paramparça çok üzgünüm ..12 yaşında oğlum var fazlasıyla inat bir çocuk ..Onun psikolojisini iyice bozmamak adına biraz alttan alıyorum .Bir oğlum daha var yedi yaşında ..Eşim sürekli bunu sen böyle yaptın vs diye üzerime gelir bazen fazla alttan alsam da birazda şifresini cozdugum için çok üzerine gitmeden analigimi yürütmeye çalışıyorum.Gel gelelim son konumuza sabah eşim kahvalti için büyük çocuğumu markete göndermek istedi sanırım .ben kahvaltı hazirliyordum duymadım .Gitmedi çocuk belli ki .Baktım bağırıyor bir buçuk ekmeği sen yiyorsun ben değil sen otur ben giderim sesimi çıkarmadım ama hançer yemiş gibi de oldum
Ekmek alıp geldi kızdım öyle konuşulur mu cocukla gibi ne diyorsun sen dedim .Başladı sen bunları ayiriyorsun oysa hiç öyle değil olamazda.Cocik kahvaltıya gelmedi haliyle bak gelmiyor diyor çünkü sen bunu böyle yaptın.Kafam çok bozuldu kulaklarımda hala o bor bucuk ekmek çınlıyor.Agzima geleni saydim aynı sekilde ben de kazanıyorum aen yedirmiyorsun dedim canım yandığı için çok üzgünüm soluğu burda aldim
0 sorumluluk verildiğini nerden biliyorsunuzBabanın tutumu ne kadar yanlışsa sizinki de o kadar yanlış göründü bana.
Çocuk sıfır sorumlulukla annenin kanatları altında bu yaşa gelmiş. Ekmek almak, sofra toplamak gibi basit aile içi görevleri sorun çıkarmadan yapması gerek.
Yetistigim aile de yemenin içmenin lafı yapilmazdi alışık değilim bacim“1,5 ekmek yiyorsun ama markete gitmiyorsun” lafında o kadar büyütülecek bir şey yok. Bu kadarcık lafla travmaya uğranıyorsa biz iyi gelmişiz bu yaşlara
Ağır konuşmuyorum meselaBiraz alttan alıyorum dediğiniz nedir?
Çocuğunuza hiçbir sorumluluk vermeden her dediğiniz yapmak mı?
Babanın davranışı yanlış evet ama sizinki de doğru değil.
Yetiştiğiniz ailede çocukların anne babasına çok basit şeylerde bile karşı çıkıp inatlaşması normal miydi peki? Bu arada burda yapılan şey yediğine içtiğine laf atmak değil, manipüle ediyorsunuz şu an. Ergenlik yaşındaki bir çocuğun kendi tükettiği yiyeceği bile almamak için inatlaşmasına laf etmiş.Yetistigim aile de yemenin içmenin lafı yapilmazdi alışık değilim bacim
Yazdıklarınızdan.0 sorumluluk verildiğini nerden biliyorsunuz
Manipüle ettiğim yok canım laf edilecekse başka laf edilmesiYetiştiğiniz ailede çocukların anne babasına çok basit şeylerde bile karşı çıkıp inatlaşması normal miydi peki? Bu arada burda yapılan şey yediğine içtiğine laf atmak değil, manipüle ediyorsunuz şu an. Ergenlik yaşındaki bir çocuğun kendi tükettiği yiyeceği bile almamak için inatlaşmasına laf etmiş.
Onu da yediği ekmeği sayarak mi etmisYetiştiğiniz ailede çocukların anne babasına çok basit şeylerde bile karşı çıkıp inatlaşması normal miydi peki? Bu arada burda yapılan şey yediğine içtiğine laf atmak değil, manipüle ediyorsunuz şu an. Ergenlik yaşındaki bir çocuğun kendi tükettiği yiyeceği bile almamak için inatlaşmasına laf etmiş.
Gerçekten 1.5 ekmek mi yiyor çocuk kahvaltıda? Evet buna takıldımOnu da yediği ekmeği sayarak mi etmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?