How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çok üzgünum çok kirginim

Biraz gururnuz olsun bide siz peşinden gidiyorsunuz sonra kadına şiddet neden bitmiyor adam vursun kırsın döksün zeytin dalı uzattım deyin biter mi ? BİTMEZ.

Sizin alttan almalarınız bu adamı bu hale getirmiş. Size vurma hakkını nereden buluyor? Kim ki o?
Eş olarak üzerine düşenleri tabiki yapacak bunu dile getirmesinin ne lüzumu var.
Ortada çocuk var bir de.
Biraz alttan alan o olsun çünkü anormal davranan o.
Siz kırıldığınızı belli edin ve dile getirin bu durumu da.
Öfkesinin kontrolünü bilsin bu nedir yani hem sözlü hem fiziksel şiddet var ortada.
Uyarılması gerek onun. Laftan anlamaz böyleleri ama kendi değerinizi hiçe sayıp da ona boyun eğmeyin.
Çocuk için katlanırsınız bir süre sonra çocuk önünde kavgalar dayaklar da havada uçuşur, yazık değil mi o evlada?
Mutsuz evlilikten daha kötüsü de mutsuz çocuklar.
Örnek alacağı bir aile yok kavga gürültü var, ne öğrensin o çocuklar?

ınsanları asla kınamıyorum ama gercekten ınsanlardan ne duymak ıstıyorsunuz...bukadar degersizmısınız...kendinize bu kotulugu nıye yapıyorsunuz...suan hiç bir cozum bu adamın yanında durmaktan daha kotu degildir...

Boşanma zaten az birşey vurmuş yarın çeneni kırar öbür gün kolunu sen en iyisi kuste kalma üçüncü çocuğu yap degisir. Bak bir yıldır da dovmuyormus :olamaz:

Anlamıyorum ben. Bu kadar mı zor çalışmak? 700 lira bakıcı vs. Demissiniz. Nafaka da alacaksınız, arkadaşlar söylemiş ama bir cevap vermemissiniz. Ailenizin yanına gidebilirsiniz, gidemediniz diyelim. Asgari ücrette bir işe girip, ucuz bir eve çıkabilir, çocuklarınızı nafaka ile bir bakıcıya ya da krese verebilir. Biraz zor da olsa geçinebilirsiniz. Bunlar da mi olmadı, kadın sığınma evlerine gidebilirsiniz. Istedikten sonra yapabilirsiniz yani.
Seviyorum diyorsanız , sevgi karşılıklı değilse olmuyor işte, karşındakinin dayağına, bagirmasina etmesine küfür etmesine katlanarak olmuyor! Kendiniz mi önemli elin adamı mı onemli yahu? Bırakın gitsin. Ömür boyu mutsuz mu olmak istiyorsumuz? Zor olan ne? Başınıza tabanca mi dayiyorlar? Bir sürü seçenek var. Boşansaniz en fazla bir yıl acı cekersiniz. Sonra mutlu mesut yaşamaya devam edersiniz Böyle bir adamın arkasından acı bile çekilmez gerçi. Lütfen dikkate alın soylenenleri

Aileniz bu durumu biliyormu? Yanlarına giderseniz destek olurlarmi,bu soruların cevabı önemli.cok kontrolsüz,ruh sağlığı bozuk bir adam.sokakta vurmak filan ne kadar utanmaz birisi.cok üzüldüm.gecen haberlerde okudum,adam karısını dövüyor sokakta,adamın biri döven adama öyle bir kafa attı ki ,adam neye uğradığını sasişaş.sizin eş kişisine böyle biri gerek.

Hanımlar iki gündür eşim ile kusuz üstelik suçlu kendisi beni bir yerden alacaktı ben yürüyorum yol üzerinden al dedim.iyi hoş tamam yolumu sasirmisim aşağıya doğru gitmişim.ve o semti hiç bilmiyorum aradı bu beni sen neredesin dedi etrafına baktım bilemedim tarif edemedim.bu telefonda bana açtı ağzını yumdu gözünü ne annem kaldı ne babam ne ben aklıniza ne gelirse artik. Bende beni o....mu yaparken yakaladım bu ne şiddet böyle kendine gel istemem alma defol git dedim kapattım telefonu ya o kadar laf söz yürüme mesafesi iki dakikalık bı yokmuş yürürken karşıma çıktı bindim arabaya binbagiriyor bana aklınız hayaliniz durur ben ağlıyorum kendimi tutamadım.. ufak tefek sıkıştırıp vurmaya başladı ben hiç sesimi çıkarmadan sadece ağladım evin önüne geldik bekle beni çıkma yukarı anneme gidecem dedim.bu sefer kudurdu defol git bidaha evine gelme dedi üstelik kuş gitmicektik bı iki gün durup gelecektim Allahimm bı görmeniz lazım di ayakta duramıyorum sözde kendini bı tuhaf hareketler yapıyor ağzını yüzünü değiştiriyor kapının önünde beni rezil etti dedim ki bak yapma rezil oluyoruz herkes bizi konuşacak dedim..sen misin diyen ceneme yumruk attı ama öle çok değil sözde atmış gibi oldu acımasız bile ama benim içim cok acıdı bide bunca olanlara rağmen bana kendi küstü ben kuşluk istemiyorum çünkü o kusunce normal olmuyor ağzını yüzünü yürüyüşünü hareketlerini hep değiştiriyor sinir oluyorum bugün bir zeytin dalı uzattım ama yok konuşmuyor benimle bidaha muhatap olma diyor ama biliyorum hep aynı şeyleri söyler hep aynı yapar bu sefer ben konuşmayacam ama kendimi nasıl tutarım bilmiyorum bana destek akıl verin bu arada bosan diyen olacak gidecek yerim yok ve iki çocuk var yoksa şimdiye kadar zaten boşanırdim korkuyorum.da uzun süre kuş kalmaktan daha kötü oluruz diye lütfen bu akıl verin şimdiden tesekkurler
Arkadaşım kendinde misin sen daha kötüsü cinnet geçirip seni öldürmesi işte o kadar hakaretten hiç mi gururunuz incinmedi utanmadınız hala o arabaya bindiniz ya

Hepiniz çok haklısınız ama ne yazık ki elimden bişey gelmiyor çıkıp gitmeyi çok istiyorum ama kimsem yok kuş kalmak istemediğini sebebi o kus iken nefret ediyorum tavrı yüzü gözü çok değişiyor

Zamanında aldatıldım çok dayak yedim, demişsiniz. Evliliğe devam etmişsiniz. Eminim eşiniz af dilememiştir onlarda da. Siz zeytin dalı uzatmışsınızdır yine. :olamaz:
Şimdi sizi aldatan, çocuklarınızın önünde döven, sokak ortasında döven adamla boşanmak istemediğinize göre, sizinle konuşmaya nasıl ikna edeceğiniz konusunda mı yardım istiyorsunuz?
Ne diyelim ki?
Sevdiği yemekleri yapın madem. Yemekten sonra da iki cilve yapıp gönlünü alırsınız. :olamaz:

Buraya derdimi yazdım lütfen kırıcı olmayın ben gerçekten çok kötüyüm çok çaresizim
Çaresiz değilsiniz, dermansız dertlere düşmedikçe kimse çaresiz değildir, önce bu psikolojiden kurtulmak için iyi bir uzmana yani bir psikoloğa gidin, konuda annenizden bahsetmişsiniz sanırım anneniz yakınlarınızda oturuyor, çocuklarınıza anneniz baksın siz bir işe girin çalışın, belli ki eşinizden ayrılmayacaksınız ama en azından ekonomik özgürlüğünüz olsun, hem çalışma hayatı kaybettiğiniz özgüven duygusunu yeniden kazanmanıza da yardımcı olur.

Zamanında aldatildim cooook dayak yedim öyle normal falan değil çocuğumun gözü önünde yapmadığı kalmadı şimdiki yaptıkları hiç bişey bana hafif geliyor 1 yıldır dovmuyor beni
Yazık o çocuğa bu travmaları yaşatıyorsunuz ya sizi affetmeyecek.
Kocan için ağzıma öyle şeyler geliyor ama kendimi tutuyorum. Tut birini iyice dövdürt, bak ciddiyim!

ağzını yüzünü değiştiriyor çok rahatsız oluyorum ne demek o kısmı anlamadım :kahve:

Biraz önce yüzüne bakmadan bişey sordum ve bunca zaman oldu en fazla akşama kadar konuşmadım sizlerin yorumları beni güçlendirdi gerçekten tavrını koydum ayrı yatıyorum ayri otruyorun ve ayrı yemek yiyorum yüzüne bakıp hiç bişey ilde konuşmuyorum benimle yumuşak konuşuyor ben sert olunca da durmus ben iyi konusuyum dedim yaptınız bak be halin varsa gör diyor bende konuşma hiç konuşma hele iyi hiç konuşma dedim çıktım odadan gerçekten nefret ettim artık hiç korkmuyorum yapabilirim bu adamı çekmek zorunda değilim tek bı hatası daha olsun dallandirip.budaklandirmadan sessizce çıkıp gidecem hiç bir şekilde muhatap olmicam bidaha

Hanımlar iki gündür eşim ile kusuz üstelik suçlu kendisi beni bir yerden alacaktı ben yürüyorum yol üzerinden al dedim.iyi hoş tamam yolumu sasirmisim aşağıya doğru gitmişim.ve o semti hiç bilmiyorum aradı bu beni sen neredesin dedi etrafına baktım bilemedim tarif edemedim.bu telefonda bana açtı ağzını yumdu gözünü ne annem kaldı ne babam ne ben aklıniza ne gelirse artik. Bende beni o....mu yaparken yakaladım bu ne şiddet böyle kendine gel istemem alma defol git dedim kapattım telefonu ya o kadar laf söz yürüme mesafesi iki dakikalık bı yokmuş yürürken karşıma çıktı bindim arabaya binbagiriyor bana aklınız hayaliniz durur ben ağlıyorum kendimi tutamadım.. ufak tefek sıkıştırıp vurmaya başladı ben hiç sesimi çıkarmadan sadece ağladım evin önüne geldik bekle beni çıkma yukarı anneme gidecem dedim.bu sefer kudurdu defol git bidaha evine gelme dedi üstelik kuş gitmicektik bı iki gün durup gelecektim Allahimm bı görmeniz lazım di ayakta duramıyorum sözde kendini bı tuhaf hareketler yapıyor ağzını yüzünü değiştiriyor kapının önünde beni rezil etti dedim ki bak yapma rezil oluyoruz herkes bizi konuşacak dedim..sen misin diyen ceneme yumruk attı ama öle çok değil sözde atmış gibi oldu acımasız bile ama benim içim cok acıdı bide bunca olanlara rağmen bana kendi küstü ben kuşluk istemiyorum çünkü o kusunce normal olmuyor ağzını yüzünü yürüyüşünü hareketlerini hep değiştiriyor sinir oluyorum bugün bir zeytin dalı uzattım ama yok konuşmuyor benimle bidaha muhatap olma diyor ama biliyorum hep aynı şeyleri söyler hep aynı yapar bu sefer ben konuşmayacam ama kendimi nasıl tutarım bilmiyorum bana destek akıl verin bu arada bosan diyen olacak gidecek yerim yok ve iki çocuk var yoksa şimdiye kadar zaten boşanırdim korkuyorum.da uzun süre kuş kalmaktan daha kötü oluruz diye lütfen bu akıl verin şimdiden tesekkurler
Ağır konuşmalar hakaretler,sizin karşılık olarak o... yaparken mi.... gibi çirkin sözler.Nasıl yüz göz sünüz böyle.
Ufak tefek sıkıştırıp vurmalar.Çeneye yumruk atmak.Ama öyle çok değil az !!
Ne bekliyorsun ağzını burnunu dağıtmasını mı.Bir de sen zeytin dalı uzatıyorsun.Küserse küssün.Ağzını burnunu muşmulaya çevirsin isterse niye tavrın yok.

Sen sessiz kalıp, içine attığın sürece daha çok yanar canın.
Öyle yumrukla tokatla tekmeyle değil.
Gururundan, hırsından yanar canın.
Sokakta vurdu mu sana bas yaygarayı.
Kimsin lan sen şerefsiz, benim anama babama o b*k ağzınla nasıl küfür edebilirsin de.
Zeytin dalı ne ya!
O zeytin dalını ben ona bırak uzatmayı, ona tövbe yarabbi.
Ya bu kadar mı basit kadınlığın.
Devlet senin yanında kadın sığınma evleri var, korumalar var.
İki çcuğun otokontrolünü sağlamayan sinir hastası bir baba, yediği dayaklara rağmen zeytin dalı uzatan bir anayla büyümesi yerine, sığınma evlerinde yalnız büyümesi daha sağlıklı.
Kocam sesini yükseltti diye ben kıyameti koparıyorum arkadaşım dövülmek ne ya.

Uzatmak istediğiniz O zeytin dalını ........... neyse banlanmak istemiyorum.
Ne çaresizliği ya sizinki çaresizlik değil tembellik cesaretsizlik
Yetiştirdiğiniz çocuklar; erkek karısını dövecek öyle gördü çünkü, Kızda kocasından yediği dayağı sizin gibi azıcık,ufacık diyerek küçümseyerek anlatacak ve sineye çekecek sizden gördüğü gibi.....
Yok kardeşim kusura bakma ama bu konuda verilecek fikir de akıl da bellidir BOŞAYACAKSIN.... :sinirli:

Yani size yumruk atan bir adam icin akil istemenizi aklim almiyor en basta. Acidi ya da acimadi fark eder mi? Cenenizi kirmasi mi gerekiyordu? Hem sözlü hem fiziksel siddete ugruyorsunuz. Ve siz adim atiyorsunuz...

Evet sadece tarif edemedim diye ve her zaman aynı hep ben alttan aldim
işte neticesi bu. Almayın hanımlar kaf dağına değdirmeyin şunların 5 para etmez kıçlarını. Dik durun, eşinizin yaptığı tavrı siz ona yapın. Gidişatı değiştirin. Böyle ömür mü geçer. Hödük.

Back