Çok üzgünum çok kirginim

Siz boşanınca babaları nafaka verecek çocuklarına. Her şeye siz yetismeyeceksiniz

Ben ister miyim hiç onların beni dayak yerken görmelerini o kadar istiyorum ki çocuklarımı alıp uzaklaşmayı ya yapamazsm diye korkuyorum piskolejik şiddetten koruyun derken dışarıdaki kötülüklerden koruyamazsam

Lütfen bu konuyu okulunu bir erkek yuzunden birakip "ben kocama guveniyorum"diyen genc kizlar okusun.Hep diyorum kadinin ekonomik ozgurlugu yoksa erkegin gozunde kole gibi olur bi zaman sonra.

Ben cok uzuldum halinize.Zeytindali uzatip durmayin.siz uzattikca iyice totssunu kaldirmisiniz.net olun.ona muhtac olmadiginizi hissettirin..bi silkelenin ya siddet uygulamis size..en kotu kadin siginma evleri varr.allah yardimciniz olsun

Eşiniz normal değil ama siz ondan betersiniz. İki çocuğum var, boşanamam, korkuyorum ne demek ya? Bu adamla yaşarken bir anda sinirlenip sizi öldürmesinden korkmuyor musunuz? Kocanızın yanı daha güvenli yani, öyle mi? Akıl tutulması resmen

İşe gir şu an.
Bırak küs kalsın.
Bir sonraki şiddetinde darp raporu alıp boşanma davası uzaklaştırma vs vs aç hiç bekleme.
Nafaka+senin maaşın yaşarsınız.
Her an dayak küfürden iyidir.

Evdeki kötülüklerden de koruyamiyorsunuz. Tamiri olmayan yaralar kalıyor bakın canlı ornegiyim ben. Büyüdüm, evlendim, anne oldum ama hala unutamıyorum. Annemle babam bosansin diye dua ederdim sabaha kadar. Anne baba olmak bir çocuğun karnını doyurup, sırtını giydirip, okula göndermek mı? Onun en çok mutlu bir yuvaya ihtiyacı var. Korkmadan uyumaya, gülmeye, güzel günlere ihtiyacı var.

Kendi paranızı kazanıyorsunuz galiba eski konularınızdan anladığım kadarıyla. Hacıya hocaya para da buluyorsunuz. Ama iki çocuk var, korkuyorum, boşanamam diyorsunuz. Ayran içip kafası güzel gezenlerdensiniz sanırım zira “yumruk attı ama az acıdı, sıkıştırdı beni, ufak ufak vurmaya başladı” sözleri şiddeti şirinleştirme çabasından başka bir şey değil. Size değil de iki çocuğunuza üzüldüm ben!

Zamanında aldatildim cooook dayak yedim öyle normal falan değil çocuğumun gözü önünde yapmadığı kalmadı şimdiki yaptıkları hiç bişey bana hafif geliyor 1 yıldır dovmuyor beni

Şaka olduğunu fake falan olduğunuzu umut ediyorum çünkü defalarda dayak yemiş aldatılmış birinin şimdi bu konuyu açıp bunu yaptı demesi baya abes o kadar şeyi affedip devam ediyorsanız o zaman bunu hiç takmamanız lazım bir de siz zeytin dalı uzattınız öyle mi ee ne güzel alışmışsınız siz bu duruma o zaman neyi dert ediyorsunuz barışsa hiç sorun kalmayacak sizin için yani ne yapması lazım öldürmesi mi o evden gitmek için valla temizlikçilik yaparım bunları sineye çekip o evde durmam

cenene yumruk atti? arabada bagirdi cagirdi vurdu? anana babana düz gitti? ve sen kirginsin? küslük istemiyorsun?

tamam bariş madem..bir sonraki cift yumruk olsun.

evliligini ve bu adam musveddesini sence de gözden gecirmen gerekmiyor mu?

Şiddeti kaniksamişsiniz belli ki pek saglikli dusunemiyorsunuz. Aman küs kalmayin barisin koşun, boşar eder maazallah şiddetsiz kalirsiniz..!!!

Yalvarın belki affeder.

Bir iki yumruk falan ,kim küsmüş ,zeytin dalı uzatılmıs .
Siz iyimisiniz şiddet görmüşsünüz .Manyak mı bu .Arabadan atarım kendimi yine vurdurmam .Tövbe yarabbim .

Böyle devam edersen bu sefer acıtmayan o yumruk bir dahakine çeneni yamultur
Ne demek bosanamam böyle hayat mı geçer bu evlilik değil ki neden gidecek yerim yok annenin evine gitsen yok kızım gelme git dayağın küfürünü ye otur mu diyecek sana
Zeytin dalı uzattım diyorsun birde
Nasıl yardımcı olalım ne diyelim ki bilemedim

Ne kadar gurursuzsunuz ağzım açık kaldı. Bari çenenizi bi daha uzatsaydınız acımadı yeniden vur diye.

Hepiniz çok haklısınız ama ne yazık ki elimden bişey gelmiyor çıkıp gitmeyi çok istiyorum ama kimsem yok kuş kalmak istemediğini sebebi o kus iken nefret ediyorum tavrı yüzü gözü çok değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…